Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Hát a Qi nekem se létszükséglet, eleinte tetszett, mára már elmúlt a varázs.Viszont az sd jól jön, ha sok kép meg videó(4K) van a telon, pikk-pakk meg lehet pakolni.Mondjuk nekem zene is van bőven rajta,van olyan album ami 10 szám és 3,5 giga.
Kínai telóknál nekem a OP ami szerintem még összességében még vállalható lenne, de árban azok is elég húzósak.
Ja igen a sztereó hangszóró nélkül is el lehet lenni, de mikor mutatom ismerőseimnek hogy szól egy youtube vagy játék, akkor azért van pislogás.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma 144 Hz és három látószög 200 ezerért? Lehetetlen, a Motorola mégis megcsinálta.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest