- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Meguntam a várakozást a frissítés jelzésre... Lehúztam telegramrol es feltoltam... Eddig toketesen mukodik
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
stbtamas
aktív tag
EE-s vagyok... de eggyenlore meg semmi..
Ez az update list honnan van?ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
stbtamas
aktív tag
ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
stbtamas
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Антей
tag
Sztm a gcam még rosszabb. Belenagyítottam a Várbeli képekre, a négyzet alakú lefolyó rácsozata a gyári képen nagyságrendekkel jobb; a gcam-os inkább cs paca. A másik Várbelinél ua: a gcam képén a kapu kilincse szinte kivehetlen, a gyárinál látszik, a stukkók ue, a gcam felvételén qrva elmosodóttak. Sztm.
-
mindthecrap
aktív tag
A szellemképekből ítélve itt a szoftver a ludas, gondolom olyasmi megoldás akarna lenni az autó mód mint a nagy márkáknál is amikor esti képeknél sok expót rak egymásra és fokozatosan világosít, csak ez itt szoftveresen nem jött össze, és az expók el vannak csúszva egymáson. A Gcam-os kép viszont szerintem mobilos zoom kamerához képest kitűnő!
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.