- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bllo
tag
Nem akarnék én lenni a beszólós ember, de most tényleg ennyi itt a funkcionális analfabéta?
A közösségi szolgáltatások benne vannak opcióként, méghozzá igen jól kivitelezve.
Én egészen biztosan kihasználnám minden funkcióját, hisz én így is nagyrészt online élek.De amennyiben valakinek erre nincs igénye, az egyszerűen nem adja meg (valószínűleg nem is létező) Facebook vagy Twitter accountját, nem aktiválja a megfelelő widgetet.
Probléma megoldva!Szerény véleményem szerint sokkal aktuálisabb kérdés, hogy a mostanában nagy teret nyerő hardveres specifikációk (Snapdragon proci, több memória, WVGA felbontás) nem fogják-e háttérbe szorítani ezt a kissé öregebb összeállítást? Tehát nem áll-e fenn az a veszély, hogy a jövőben érkező app-ok már a nagyobb teljesítményre és felbontásra lesznek optimalizálva, csökkentve ezzel egy DEXT tulaj lehetőségeit?
-
bllo
tag
Huhh, elég bejövős!
Úgyis megyek másfél hónapon belül bevándorlóskodni Londonba, majd ott lecsapok egyet szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest