- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na, nekem is sikerült összeügyeskedni kb 2 hónap alatt 2ből egyet. volt egy betört kijelzős 11ezerért postával amit nem tudtam kihagyni, csak hát alkatrész az ugye nincsen, úgyhogy kereshettem egy beázottat. mult héten volt is egy, +14rugó aznap mikor megjött(péntek) szervíz, még aznap megvolt occsóé, és még aznap online függetlenítés 2ezerért, úgyhogy végül kijött az egész közel 100fontnyi forintba(30k) úgy hogy a kijelző nem tökéletes, a kamera még nem műxik, mikrofon se(csak kihangosítva
), de majd ráfekszek a témára
Egyelőre örülök hogy kész van. így utólag jobb lett volna, ha veszek egyet simán használtan, mondjuk most van pótalkatrészem elég. viszont ebayen most 120 font körül mennek, szerintem kifogyott a készletből az orange. amúgy orangenál 150font prepaid(pl domino, praktikum) kártyával, ami olyan 50k HUF...ennyiért árulhatnák itthon is, elég sok fiatal ilyennel rohangálna.
Bátyámnak milestone van, de nem tűnik annyival jobbnak h duplaárat megérne. pl nyitómechanikája ennek sokkal jobb(samsung vs nokia). engem halálba lehet kergetni a nokiás mechanikával -
ZephMan
csendes tag
Pár napja vásároltam egyet használtan 70 Fontért (+ 2,65 a függetlenítésért), Angliában. Nem tudom, otthon mennyi az ára kéz alatt, de biztos vagyok benne, hogy megérte. Nekem is voltak fenntartásaim, de abszolút megérte!
A közösségi oldalas motyók egyáltalán nem tolakodóak, az a kis lötyögés pedig nem zavaró. Ami viszont tényleg okozott némi kellemetlenséget az az, hogy jó pár alap funkciót (pl. az említett BT, vagy fájlkezelő) nekem kellett összeszedni, de pár óra keresgélés után ez is megoldódott. Egyébként csak ajánlani tudom! -
makkmarce
őstag
Udv mindenkinek, Android-ra fejlesztek, es eleg kuzdelmes, sajnos minden telefonon tesztelni kene, mert minden gyarto belekontarkodik az OS-be, a leheto legrosszabbul.
Ha valakinek van kedve tesztelni(cserebe egy ingyen jatekot tudok felajanlani),
toltse le a market-rol a Bunny Mania Lite nevu jatekot( Lemmings klon), es vigye el a World2-ig (kb 4 perc, lehet gyorsitani a nyulakat), es inditsa el a World2-es elso palyajat, a commentek alapjan itt kell fagynia.A kovetkezo modelleket keresek:
- Acer Liquid gyari OS
- Motorola Droid gyari OS
- Motorola Cliq gyari OS
- vagy barmi mas motorola, ahogy nezem sikerult vmi bugos os-t osszekalapalniuk megint :Saki szeretne segiteni az dobjon emailt a bunnysupport(kukac)crispysoft.com -ra.
elore is koszonom mindenki segitseget
Marton
-
Jamescorn
csendes tag
Hali!
Nem tudjátok véletlenül merre lehet beszerezni illetve mennyiért? (országon belülre gondolok)Üdv!
-
moboHEAD
csendes tag
Szevasztok! Ha meg akarnám venni mondjuk külföldön, akkor mire érdemes odafigyelni, illetve hol vehetném meg? Persze független formában kellene. Előre is kösz!
-
exx
tag
Nem rossz. De ha nem kapható, akkor mindegy.
-
Dr.Anonymus
addikt
-
SEFAN84
aktív tag
Ajánlott annak,akinek nem elsödleges a multimédiás képesség.Se Equalizer,se Fm rádió.Nálam ezek hiánya miatt jó időre kilőve az androidos telefonok.Többek közt ey is.
-
domi007
őstag
Akik meg szex kozben is azt irjak Twitterre...
itt gurultam
-
degooo
csendes tag
Hisz ez egy motorola :|
-
phaet0n
tag
Ez: "ezért a felső rész vehemensebb ráncigálás hatására kotyog" nem lépi túl a rendeltetésszerű használat fogalmát?
Tényleg szeretem a tesztjeiteket, de ennyi erővel azt is lehetett volna írni, hogy "Sajnos együtt kell élni azzal a gyengeségével, hogy ha ráütök egy téglával, betörik a kijelzője". -
Dr.Anonymus
addikt
"Tehát nem áll-e fenn az a veszély, hogy a jövőben érkező app-ok már a nagyobb teljesítményre és felbontásra lesznek optimalizálva, csökkentve ezzel egy DEXT tulaj lehetőségeit?"
- fenn áll természetesen
ezért is írtak arról a konklúzióban, hogy főleg neten élőknek ajánlott a telefon -
bllo
tag
Nem akarnék én lenni a beszólós ember, de most tényleg ennyi itt a funkcionális analfabéta?
A közösségi szolgáltatások benne vannak opcióként, méghozzá igen jól kivitelezve.
Én egészen biztosan kihasználnám minden funkcióját, hisz én így is nagyrészt online élek.De amennyiben valakinek erre nincs igénye, az egyszerűen nem adja meg (valószínűleg nem is létező) Facebook vagy Twitter accountját, nem aktiválja a megfelelő widgetet.
Probléma megoldva!Szerény véleményem szerint sokkal aktuálisabb kérdés, hogy a mostanában nagy teret nyerő hardveres specifikációk (Snapdragon proci, több memória, WVGA felbontás) nem fogják-e háttérbe szorítani ezt a kissé öregebb összeállítást? Tehát nem áll-e fenn az a veszély, hogy a jövőben érkező app-ok már a nagyobb teljesítményre és felbontásra lesznek optimalizálva, csökkentve ezzel egy DEXT tulaj lehetőségeit?
-
rep3at
őstag
Nagyon tetszik a gép, viszont én sem díjazom azt hogy ráerőltetik az emberre a közösségi szolgáltatásokat, jó lenne ha lehetne dönteni..
-
bope87
aktív tag
Szerintem a többség (ahogy én sem) nem a google fiók ellen van, hanem a twitter, facebook, stb... ellen. Jó, tudom nem kell használni, lehet hogy a google fiókommal is ellennék. Nem vágyom én a facebookra.
Amúgy énis 2005 óta vagy gmail-es, ugye már meghívó se kell hozzá. Ez a legkevesebb szerintem
-
Dr.Anonymus
addikt
Talán valamit segít ez a vizuális összehasonlító, lehet oldalról is nézni.
-
k_laci
tag
Bezony, várjuk a hátraszaltót, de azért én ezt sem dobnám vissza..
Újabban annyira rábuzultam az androidra, h még a T-mobile Pulse is gondolkodóba ejtett (), vagy a Galaxy ( Spica is ), vagy sorolhatnám.. ejj a köv. telóm 100% Android
Mert én twitterezek.. Facebookon is fent vagyok, de azér az állapotfrissítésekre nem vagyok kiváncsi.
Amugy meg nemtom mit van mindenki oda azzal, h google fiók kell hozzá.. én gyakorlatilag a legelső meghívásos béta verzió óta csak a Gmail-t használom.. ( van egy kocka haverom aki vmi amerikai fórumon anno kirinyált magának egy privát meghívót, és akk meghívott engem is2005 előtt
)
-
EczkE
veterán
Nocsak, milyen kis korrekt készülék született motoroláéknál.
Nagyon tetszik a telefon, főleg a qwerty, de ez a twitter meg minden függőség nem tetszik
Mondjuk azért mert nekem egyik sincs, de nem is hiányzik az életemből, nincs is ismerősöm aki használna ilyet.
Tudom, hogy nem kötelező használni, de engem idegesítene a tudta h ott van és nem használomde emiatt nem reggelnék semelyikre sem.
Ha lenne egy ilyen készülék twitter meg minden netes cucc nélkül az tetszene
Annyira nem jön be h szinte csak erről szól
De lehet h ezzel egyedül vagyok -
bandika2
csendes tag
Tetszik! De én inkább egy Nexust vállalnék be, arra lennék én nagyon kíváncsi csak kár h nem szuperál úgy ahogy várták.Jó teszt!
-
plus44
veterán
Bizony nem rossz készülék, a Backflip-et pedig nagyon nagyon várom!! És nem csak én..
-
bllo
tag
Huhh, elég bejövős!
Úgyis megyek másfél hónapon belül bevándorlóskodni Londonba, majd ott lecsapok egyet szerintem -
.bableWes
őstag
az elsö és utolso kép kivételével szerintem elfogadhato. szerintem az 5mp-s mezöny közép-also kategoriája... egy makrot megnéztem volna.
tény ami tény, a motorola is jön mint a cunami, sok sikert hozzá
-
Csabi95
tag
A Milestone miatt nagyon szeretem a motorolát, de ez a mobil nekem nem tetszik. A teszt végén azon gondolkoztam vajon megkapja-e a "tetszett" emblémát, leesett az állam amikor láttam mennyivel jobbat kap mint kéne.
A tesztben viszont tetszett h szidta a HTC-téjn nem szeretm a HTC-t sem
-
Zolexx
aktív tag
videó
-
ko9
addikt
Hali! Vegre beindult a Moto... E8 ota varom hogy legyen valami. Nemtom a Kodak kameras telefonbol lett valami?
Azert ne felejtsuk el, hogy a Motorola amcsi ceg, ottpedig akinek nincs Twittere vagy Facebookja, az nem ember... Ez ott annyira fontos, mint nekunk a kenyer. Ez pedig nekik keszult!
Sok sikert Moto! Hozd ki az E398 ujradolgozott masat, es orokke tisztelet!
Udv: Ex -
LA_COSTE
senior tag
Az a kis piros izé középen nem Samsung Spicás megoldásra emlékeztet?
-
Konflikt
addikt
válasz
forgonati #44 üzenetére
hihetetlen, h ha van egy androidos teszt, mindig akad egy-ketto, akinek problema a bt. lehet ha kicsit (kb 15 msp eleg is lenne) foglalkoznal vele, akkor radobbennel, h bizony kb 10 msp alatt ezt lehet potolni a marketrol.
kulonben nalam evek ota kb. 0 a bt filekuldes, es kb ugyanezt is latom (persze biztos van, aki bluetooth chipel szuletett, az anyja meg azon keresztul etette). btw ti ftp bluetooth warez szervert uzemeltettek mobilon vagy mi franc?
mod:
@(#48) sheratan :
latom megnezted a hetfoi bing bangot -
törölt tag
igen, amit ítam csak az egyik felvetésre volt reakció. természetesen nem kötelező a mobilnet használata. sőt, ha jól veszem ki, akkor android1.5 óta már igazából kugli fiók se kell hozzá, csak akkor mondjuk pár beépített dolog nem fog menni (értelemszerűen gmail például).
aki meg facebookozni meg twitterezni akar, annak meg valamilyen formában úgyis kell ne (ha időnként néz fel, akkor wifi is jó, ha meg widgetben kell, akkor nyilván állandó kapcsolat kéne). -
Konflikt
addikt
válasz
#16820480 #43 üzenetére
androidban ez nagyon jol meg van oldva, es nagyon jol indikaljak is a feluleten. Ha van elerheto halozat, akkor latszik: G, E, 3G, H. ha ezeken adatforgalom van, az ikonok alatti nyilak villognak.
ha kapcsolodsz wifi-re, akkor minden adat a wifin keresztul folyik. (az aktualis mobilhalozati ikon helyen jelenik meg a wifi ikon, ezzel is jelzi h semmilyen mobil adatforgalmat nem general.) nem kell kulon hozzarendelgetni az appokhoz h h mehet ki a netre. ha felmesz wifire, akkor egyertelmu h minden azon menyjen. tovabba APNdroid-dal le lehet tiltani a mobil adatforgalmat, azaz csak GSM elerhetoseg marad, illetve wifi (ha bekapcsolod).
mod:
(#46) joey20:
APNdroid pl. pont erre valo. -
joey04
titán
válasz
#16820480 #43 üzenetére
hehe és pont a symbianosok panaszkodnak, hogy ó ott aztán nincs ennyire nethez kötve a készülék.
egyébként jogos példa lenne, de itt mindenki azzal jön, hogy google fiók kell eleve az elinduláshoz meg naptárhoz, meg a net a twitterhez, facebookhoz, meg ezer más dologhoz, stb blabla. ha nem kell, tessék kikapcsolni. ki lehet. gondolom elképzelhető androidon is ilyesmi hiba (bár én a Hero-nál nem találkoztam ilyennel), de ahogy mondod, ez ismét minden platformra igaz
-
<NewL>
addikt
ez se lett rossz. de azért kíváncsian várom a következő motorolát,lehet az is eltolós qwertys touch lesz,és akkor kezdőfdik megint mint régen a V szériánál,tök egyforma formavilág...
-
forgonati
őstag
Azért fura hogy a fájlküldést nem támogatja BT-n
Egyébként tetszik a gép, tényleg kár hogy nem lehet itthon kapni. Jön fel Motorola mint a talajviz, én nagyon örülök neki hogy a piacon tudott maradni, kell a konkurencia. Pár éve még körberöhögte őket a SE, most lehet hogy megfordul a helyzet...
-
törölt tag
nekem még s60 fp2-n volt olyan, hogy be volt állíva, hogy wifi kapcsoaltot használjon, ha van, erre aktív wifi mellett a köcsög gyári böngésző nem felment mobilnetre, és úgy húzott le egy telepítőfájlt...
persze gondolom az android nem ilyen vacakul van megoldva, de éppen az ilyenek miatt még megértem az emberek félelmét. -
Ez tetszik úgy, ahogy van
Mivel elég sokat netezek telefonról is ez jó lenne...
-
tibi666
senior tag
persze, nyilván nem azon a havi 1-2 ezer forinton múlik, csupán eddig nem láttam szükségét. kivéve mikor költöztem, és pár hónapig nem volt vezetékes netem: akkor előfizettem 5 gigás csomagra, de amint bekötötték a vezetékest, lemondtam.
ezért kérdezem, hogy mennyire hasznos/haszontalan.
és azt be lehet állítani, hogy csak hazai hálózaton használja az internetet? nem örülnék neki, ha külföldön is szórakozna magában.
-
joey04
titán
nem értem. ide azért nagyrészt olyan emberek járnak, akik azért annyira biztos értenek az ilyen készülékekhez, hogy pár alapbeállítást meg tudjanak változtatni. és hoppá, már nem is megy netre, ha nem akarod. és olyan funkció sincs, ami más platformon net nélkül megy, itt meg csak azzal (szép is lenne). az android nem net függő, hanem azokon felül, amiket minden más platformtól megkapsz, még ezernyi nezes plusz funkciót kínál, amit vagy használsz vagy nem, az egyetlen "kellemetlenség", hogy alapból mindent mindig frissít a netről, de ez meg kikapcsolható.
tényleg nem értem ezt az android rám erőszakolja a netet dumát, meg a nagytesó behálóz dolgot sem, hiszen google fiókot fél perc csinálni, utána használni nem kötelező, innentől kezdve csak annyi infó megy ki, amennyi más rendszer alatt is kimegy.
-
FRENK1988
veterán
"látványosan vergődött az elmúlt két évben, mint KDNP politikus a Rammstein koncerten" Ezért szeretem a mobilarénát.
-
DarkByte
addikt
Nem muszáj mobilnettel használnod (nekem is így volt az első 1-2 hétben a telefonom) de nyilván jó pár funkciótól elesel az által hogy nincs mobil interneted hozzá. Nekem egy 100MB-os csomagom van és sosincs letiltva a Pulse-om a netről; folyamatosan látom ha email-em jött, rám írnak Google Talk-on, ha kell tudok Twitter-ezni, fellépni Skype-ra/MSN-re, megnézni dolgokat a weben, ha épp nagyon kell navigálni (gyalogosan utcaszinten hasznos tud lenni a Google Maps). És ezért havi 900ft-ot fizetek, még ki sem használom a teljes keretet gyakran. Szerintem ez nem valami nagy összeg, egy komolyabb számtech magazin többe kerül jóval.
-
hitvanyalak
senior tag
Engem annyira nem győzött, meg, jó lenne tudni egy megközelítő árat, hogy legyen mihez viszonyítani.
off: mikor lesz htc smart teszt? -
meroly
veterán
A Skynet-es hasonlat nagyon találó a google-ra. Én is kezdek félni....
-
tibi666
senior tag
ez a telefon biztosan nem nekem készült.
de az egész androidra jellemző ez a full-online szerkezet? se twitterem, se f*szbookom, se semmi ilyesmim nincs. még mobilinternet előfizetésem se.mert tetszenek nagyon ezek az érintős telefonok, főleg az androidosok, hisz rengeteg programmal bővíthetők. de nem tudom, hogy mennyire lőné meg a felhasználói élményt az, hogy netet maximum wifin lát otthon. nekem telefonálni, smst írni kell főleg. néha egy kis navigáció.
[ Módosította: bolondember ]
-
idegbajt kapok a facebook-tól...
csapból is az folyiknem rossz a telefon, habár formavilága nem jön be.
túl dúci és szappan forma... -
>-48-<
aktív tag
Pont tegnap előtt találkoztam egy kedves hölggyel, aki elmondta, hogy ő milyen web2 cuccokat használ. Na a feléről azt sem tudtam, hogy mi a frász.
Neki egy ilyen tökéletes lenne. Kár, hogy nem árulják itthon.
Nekem a csupasz android jön be még mindig, de nagyon tetszik ettől függetlenül, főleg a kúvertipszilon bill sikerült példaértékűre (G1 bill mögött így is csak második)
Vajon a youtube kliens mitől szaggat? -
Inarus
addikt
Basszus! Ez nekem must have! Reg jott be ennyire keszulek. Utoljara motorolatol csak az a925 es az a1000-es volt favorit. Hozhatnak ide is egy jo szolgaltatoi artamogatassal pl a tularazott 5800 helyere. Az iphone 3G ota eddig az egyetlen keszulek,amiert alairnam azt a 2 evet az elofizumhoz...
-
Kár, hogy a Milestone-ra nem tudtak ilyen billentyűzetet tenni
Egyébként nekem is ez már túl közösségi, és különösebb bajom nincs a gyári Android felülettel. -
Enjoy
addikt
Valóban beindul a Motoszekér, aminek örülök.
Jó lett a teszt is, de egy-két olyan képet hiányolok, amin össze lehetne hasonlítani a méreteit más készülékekkel. -
Zirowe
nagyúr
Európai független ár?
-
skylinelaca
senior tag
hűha, ez nagyon tetszik (kivéve azt a hézagot a réstek között), teper a moto nagyon
-
bolondember
MODERÁTOR
hát, az utolsó pár sorig végig az járt a fejemben, h "mondj egy jó árat, mondj egy jó árat!", erre...
kár, pedig nekem nem kicsit begyere...
igaz, h kicsit túlszappan, de sebaj...
-
joey04
titán
Azért csak látszólag kötelező ezt használni. Elég ahogy nézem egy szimpla gmailes címet csinálnod, és már akkor is használható, arra meg többé rá sem nézel. Mondjuk ez a készülék akkor sem neked való, mert az egész felület erről szól, de a csupasz androidban azért nem. Nekem is Heron csak a twitter volt kint, más ilyen szarság nem.
de persze azt is legyalulhattam volna, ha akarom.
Szóval vegyél milestonet! -
bope87
aktív tag
Nem számítottam pont erre a készülékre, de nagyon örülök neki, jónak tűnik
Csak itt kérdeznék valamit. Minden új telefonba alapfeltétel a közösségi oldalak repertoárja? Lassan már nem is ember az aki nincs fent valamelyiken. Nem lehetne úgy ÚJ telefont venni, hogy ne ezek legyenek a fő szempontok? Jó tudom... ha Androidost akarok, az ezzel jár. Hát ezek szerint így jártam, pedig nagyon tetszik minden téren a készülék -
rudymester
senior tag
Tetszik és ideális lenne twitterezni.
Úgy néz ki észhez tér a Motorola? Egyre jobb a felhozataluk.
-
Straw
senior tag
"Motorola, amely olyan látványosan vergődött az elmúlt két évben, mint KDNP politikus a Rammstein koncerten."
Ez zseniális
-
64b0r
aktív tag
Jónak tűnik ár-érték arányban, fura hogy pont ezt nem nyomják nálunk...
"20% of Brits thinks Steve Jobs is a second division futballer" - Ja, ők a brit tudósok
-
joey04
titán
Jó készülék lett ez is, nagyon ügyes a moto
Az ennyire erős közösségi oldalakhoz kötődés nem jön be (nekem is van facebook meg twitter, de előbbi csak azért, mert egyre több ismerősöm szokik át szerencsére a botrányosan szar iwiwről, és csak akkor nézek fel, ha emailben valami értesítést kapok új jelölésről például, de a percenként beirkált dolgok miatt nem. Arra ott a twitter, azt rendszeresen látogatom, de 80%-ban read only módban), ezért maga a felület sem nekem lett kitalálva, de látszik, hogy igényes és tele van jobbnál jobb ötletekkel, úgyhogy akinek ez kell (sokaknak) azoknak telitalálat. -
gantum
tag
"a Google túl jó, túl sok dologban van a kezük, túl sokat tudnak"' - hát igen, okos emberek irányítják, szó se róla. én akkor is drukkolok nekik. (még akkoris ha mág google kekszet eszek google tejjel öblítem le a google bérlakásomban. XD )
a telefon kinézetre nem nagyon jön be, de annál használhatóbbnak tünik. ezek a közösségi oldalas cuccok, pedig bár nem használom, de biztos vagyok benne, hogy sokaknál óriási piros pontot jelent, esetleg a vásárlás való késztetést. pár év múlva talán kishazánkban is lesznek olyan elterjedtek, hogy hasonló szolgáltatásokat keressünk egy telefonon.
-
RandomGosu
senior tag
nagyon bejön a teló és a teszt is tökéletes! grat.
the return of moto!
-
törölt tag
-
GGGBR
tag
ez nem rossz.
-
Norbi21
senior tag
Egyre szimpatikusabb lesz nekem a Motorola, drukkolok nekik nagyon
. Bíztam benne, hogy valamelyik szolgáltató esetleg felkarolja, de sajnos erre nem került sor
-
Ricardo
titán
Pont ezt akartam írni. Csodálkozna a készülék, mert nem lenne honnan leszedni a dolgokat
. A kkor van gond ha ezek nlkül nem tudod elindítani, mert mindenképp kellenek az első indításhoz.
A készülék tetszik, bár a kijelző lehetne jobb felbontású. Kár hogy nem jön el felénk.Thibbie22: nem az első ilyen hibájuk. Anno az A 925/1000 páros sem jött el felénk hivatalosan , pedig megelőzték a korukat.
-
Thibbie22
tag
Mostanában én is kezdem úgy érezni, hogy nem vagyok sikeres ember, mert sem a Twitteren, sem a Facebookon nem vagyok. Igazából nem is tudom, hogy mire jó, de ez az én hibám.
Más: nem értem meg a gyártók filozófiáját. Mi az, hogy egy magyarországon leányvállalattal, importőrrel rendelkező cég nem forgalmaz itt bizonyos tipusokat? Az rendben, hogy például Toshiba, vagy NEC telefont csak szürkén kapni, de hogy egy ilyen Motorolát csak szürkén tudjak megvenni, az nekem nonszensz.
Nem az a gyártó érdeke, hogy sok terméket adjon el? Honnan tudják, hogy nálunk nem fogyna?
Biztos én vagyok a buta persze.Mindenesetre ez a Motorola szép... Ha megutálom a Symbian rendszert, akkor tuti Android buzi leszek.
Vagy Maemo? Majd még eldől.
-
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik. Bár ez a Twitter, Facebook miegymás nekem sem jön be. Mondjuk gondom nem lenne belőle, mert nem is vagyok regisztrálva egyikre sem....
-
Jadro
veterán
Szép és jó, de ez a nagy netes közösségi rámerőltetés annyira nem tetszik. Persze lehet hogy nem én vagyok a célcsoport. Szeretem eldönteni hogy mi az amit használni szeretnék.
-
úúú..mindent vártam csak ezt a tesztet nem..megyek is olvasni!
-
JanFe
aktív tag
Nem rossz. Ugy nez ki kimaszik a csavabol a Motorola. Kar, hogy Mo nem kaphato.
-
rekid
addikt
Kezd feltámadni a motorola.. nem tudom milyen árban van de a fiatal 14-20 éves twitterezos facebookos retegben nagyot uthet egy apuka által kifizethető árért cserében.
Részemről soha többet nem veszek motorolát a szervizük miatt, lehet akármekkora durranás. -
JoeYi
őstag
hmm, nagyon teper a Moto, még a végén tényleg meglesz a 20 új androidos telefon idénre.
Remélem az árakat is rendbe teszi a mennyiség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest