Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Nem tudom menne e telefonon, de anno egy kolléga melóból úgy nézett valami iszonyat fontos sport közvetítést, hogy otthoni gépe TV tunerjéről át streamelte MSN-en keresztül ...
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
Kéne egy kis segítség. Flottás Voda előfizetésem van, és úgy tudtam tegnapig, hogy így nem vehetek akciós készülékeket, de kiderült igen. Csakhogy az akció hó végéig tart elvileg ... és a boltban azt mondották, hogy Defy az ritka mint fehér holló a boltokban. Persze nem tudom leellenőrizni nem e kamuztak, mert összes egyéb "olcsó" készülékből volt egy raklap. Persze azokból is csak a régiek.
Ha valaki tud olyan budapesti Voda üzletet ahol VAN Defy, az please priviben küldje már el a címét a boltnak! Persze dél-pest/dél-buda lenne a tuti, de bármi megteszi.
A vicc az, hogy "sima" boltokban ahol nem tudok részletre vásárolni, meg kapni "vodás" készüléket, ami olcsóbb mint független, pedig nem is függő.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz pucu01 #21610 üzenetére
Én nem értek a témához, de feltűnt másik fórumon (ZTE Blade?), hogy hasonlókat írt valaki, és neki több nap próbálkozás után derült ki, hogy az egyik Widget a fogyasztást brutálisan megdobta. Kilőtte a fenébe, és minden helyreállt. Én meg azon filóztam miképpen lehet ennyire elfuserált programot alkotni?
[ Szerkesztve ]
-
Komplikato
veterán
Ha ez működik, akkor nagyon köszönöm. Csak eddig általában az "ügyfélszolgálatokkal" eléggé negatív tapasztalataim voltak, remélem most nem lesz. Másik fórumon írta valaki, hogy ő 2 hónapig hajtotta a Defy-t aztán megvette inkább boltban.
Kérdés, ha lenne végre telefonom és venni szeretnék hozzá tokot, akkor érdemes alumíniumot venni? Vagy éppen valami kevésbé merev anyagból lenne érdemes?
-
Komplikato
veterán
válasz JasonD #21707 üzenetére
"Nem minden 500 Ft-os fólia hulladék."
Na most konkrétan az itthoni kiegészítő árak érdekesek. Kollégám most rendelt Sony Vivaz-hoz védőfóliát és 3 dollár volt, amiből a nagyobbik rész a postaköltség volt. És amennyire tudom nem a legkakibb fólia, meg ugye a csomagban nem is 1db van hanem 3."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz zsirfecske #21748 üzenetére
OFF: Tök béna vagyok helyesírásban, még fórumon is ellenőrző szoftvert használok és úgy sem százas. De abban 1000%-ig biztos vagyok, hogy a szerviz szót mint átvett idegennyelvű szót, azt bizony kiejtés szerint RÖVID I-vel kell írni. Még akkor is ha ma már a táblák nagyobbik részén sem úgy van. Kezd elharapózni mint anno a plusz szó több SZ-el való írása ...
-
Komplikato
veterán
válasz Looserke #21760 üzenetére
Én nem vagyok jártas nagyon a témában, de azért elég feltűnő, hogy több főzött ROM alapja valami Finn és/vagy Török(!) Froyo, ezek szerint van ahol már rég kint van. Viszont fentebb linkelt hír szerint (meg pár órája talált fórumtéma a Motorola saját oldalán utal rá) azért nem erőltetik, mert lesz 2.3.x-es Gingerbread. A magyar nyelv már más tészta ...
OFF: Ezt kemény 2 másodperces keresés eredménye volt:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Helyesírás/Gyakori_elírások_listája
szervíz --> szerviz (bizony, rövid i)
Természetesen (sajnos) a Wiki és az egész Internet sem megbízható, ugye a hülyeségek nagyságrendekkel gyorsabban terjednek ... ezért van tele értelmetlen és elírt szavakkal az ingyenes helyesírás ellenőrzők. Néha a fizetősök is.
Országh szaki meg valamikor 196x-ben csinálgatta a szótárat, tehát a jelenlegiekhez annyi köze van, mint Mr. Nortonnak a Norton szoftverekhez. Semmi.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest