Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Lompos48 #630 üzenetére
"A camera obscura – (latinul sötétkamra) vagy lyukkamera optikai eszköz..."
A lényeg ottvan, hogy a fényképezőgép őse, és nincs benne lencse, maga lyuk az "optika". A működési elvük viszont teljesen ugyanaz. Lehet venni DSLR gépre is vázsapkát, amin csak egy lyuk van, de mobilra is készíthetsz lyukobjektívet ha nagyon akarsz. De lényegtelen mert valóban a méretre értettem, szóval ez már nagyon off.ON viszont, ami érdekel: A fényképezőgép védőüveg is gorilla glass lehet? Mert lehetséges, hogy kicsit vastagabb üveget/műanyagot raktak elé, pont ezért csökken optikailag a kamera teljesítménye. Lehet kijelzőnél fel sem tűnik, de a kamera teljesítményét már ronthatja egy erősebb, vastagabb vagy más szerkezetű üveg.
Másik meg, hogy az N8-ban pl egy Carl Zeiss Tessar 2.8 28 van, és azért az tényleg jobb minőséget produkál, ezt elismerem. De jóval drágább is a telefon, és nem IP67-es.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lompos48 #519 üzenetére
írtam, hogy nekem új még ez az okostelefonos világ, hátha másnak is, ezért megosztottam veletek.
SymbianOS: sms írással nincs gond, megszokod és kész. állítva jobb hüvelykujjal vagy fektetve párhuzamosan két kéz hüvelykujjával. 3,7 col nem kicsi.
UPDATE: ja és a videólejátszás, végül rockplayer mellett döntöttem, mert mindent visz és ésszel csak a 720p-s the walking dead mkv szaggatott (avi, mpg, mov, asf, flv, mp4 amit próbáltam)
plusz feliratkezelése is normális. már csak meg kéne tudni venni mindenféle hekk nélkül, várok a google magyarországra, intézzenek már valamit hogy legyen marketünk...
-
Aureal
őstag
válasz
Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mobil flották
- Linux haladóknak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vallás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Samsung S23 256GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest