Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
válasz Lompos48 #185 üzenetére
USB On The Go? Hmmm, akkor nem lehetne végképp belekötni!
Nagyon örülnék ha az Andi 2.2-vel javítanának kicsit a kameráján, a fotók nem valami hűde kategória azért. (mármint a képtömörítési, színkezelési algoritmusán) De tényleg, amit ebbe a kis telába belepakoltak idáig...?! Kicsit izgultam mikor az akkuról kezdődő részt kezdtem olvasni, de hihetetlen hogy ennyi tudással még ezen a fronton is tuti!Van rá egy szlogenem: "Defy - odab@sz, ha odab@szod ha nem!"
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Lompos48 #519 üzenetére
írtam, hogy nekem új még ez az okostelefonos világ, hátha másnak is, ezért megosztottam veletek.
SymbianOS: sms írással nincs gond, megszokod és kész. állítva jobb hüvelykujjal vagy fektetve párhuzamosan két kéz hüvelykujjával. 3,7 col nem kicsi.
UPDATE: ja és a videólejátszás, végül rockplayer mellett döntöttem, mert mindent visz és ésszel csak a 720p-s the walking dead mkv szaggatott (avi, mpg, mov, asf, flv, mp4 amit próbáltam) plusz feliratkezelése is normális. már csak meg kéne tudni venni mindenféle hekk nélkül, várok a google magyarországra, intézzenek már valamit hogy legyen marketünk...
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
válasz Lompos48 #630 üzenetére
"A camera obscura – (latinul sötétkamra) vagy lyukkamera optikai eszköz..."
A lényeg ottvan, hogy a fényképezőgép őse, és nincs benne lencse, maga lyuk az "optika". A működési elvük viszont teljesen ugyanaz. Lehet venni DSLR gépre is vázsapkát, amin csak egy lyuk van, de mobilra is készíthetsz lyukobjektívet ha nagyon akarsz. De lényegtelen mert valóban a méretre értettem, szóval ez már nagyon off.ON viszont, ami érdekel: A fényképezőgép védőüveg is gorilla glass lehet? Mert lehetséges, hogy kicsit vastagabb üveget/műanyagot raktak elé, pont ezért csökken optikailag a kamera teljesítménye. Lehet kijelzőnél fel sem tűnik, de a kamera teljesítményét már ronthatja egy erősebb, vastagabb vagy más szerkezetű üveg.
Másik meg, hogy az N8-ban pl egy Carl Zeiss Tessar 2.8 28 van, és azért az tényleg jobb minőséget produkál, ezt elismerem. De jóval drágább is a telefon, és nem IP67-es.
[ Szerkesztve ]
-
Tex
senior tag
válasz Lompos48 #15131 üzenetére
Mondjuk Magyarországon az a 15 jó lesz 20-nak is.
De én ezt 13 év alatt produkáltam, egyébként ha gond van az akksival az 1-2 hónap alatt kiderül.
Az utóbbi 6 évben csak új készülékeket használtam és van olyan ami még most is működik a családban.[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok