Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz zolion01 #11328 üzenetére
tehát ez, amit mondtam, a mobiladat ki-bekapcs nem segített? csak az újraindítás?
a CM9 helyett esetleg nem próbálkozol meg a CM7-tel? szerintem abban már nem is nagyon vannak ilyesmi hibák. mondhatni kiforrott rendszer! csak mert a Blur részével egyetértek, tényleg fogja a telefont...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
szabof1
őstag
válasz zolion01 #17497 üzenetére
Custom kernel?
Döfi #46526
Mélyvíz #47494 -
-
törölt tag
-
orand
csendes tag
válasz zolion01 #18676 üzenetére
Ugye nekem azért lenne fontos, hogy bírja, mert nyáron túrázni vinném, és az erdőben nincs töltési lehetőség (jó, ott nyilván wifi sincs, ami eszi az aksit, de azért nem mindegy, hogy tudom-e mondjuk gpsként használni, vagy az első kanyar után lemerül).
(Az xperia go-nak meg ugye gyengébb akkumulátora van.)
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz zolion01 #24966 üzenetére
Köszönöm a választ!
A statusbaron gondoltam a középre igazítást. Mindegy, ha majd nagyon hiányzik, akkor egy kis SystemUI módosítással középre varázsoljuk.
Igen, erre a Halo-ra gondoltam. Így elsőre nem tűnik hülyeségnek, persze lehet, hogy a gyakorlatban nem sokat segít. Majd meglátjuk.
Köszönöm az infokat! Hétvégén kipróbálom én is, remélem én is elégedett leszek vele. -
pete_21
addikt
válasz zolion01 #25194 üzenetére
Igen, és lehet amiatt is van különbség, hogy nem a default launchert használom.
De amúgy sokszor futattom a Battery Widget Monitort, így azt nem húzom ki, és emiatt nem futok bele a hibába.(#25195) Moleman: Ez új kártyánál nyugodtan letörölhet róla mindent a PC is.
Egyébként szerintem a telefon és a PC is ugyanúgy egy gyorsformázást csinál, ami lényegében annyi, hogy mindent töröl róla. Viszont a telefonban érdemes mindenképp megformázni, a PC-set tényleg ki lehet hagyni.(#25197) szoke12: Köszi, na ezt nem tudtam. Akkor így ki tudja deríteni a kolléga, hogy milyen gyári sbf-et kell visszatennie.
Ma láttam, hogy a vissza gombom jóval halványabb a többi led-hez képest. Úgy látszik nekem is kiégett. Pár hét múlva, amikor tudom nélkülözni a telefont, akkor megy a szervizbe. Egyébként ez csak halványabb lett, vagy teljesen kiégett, de a két oldalán lévő led bevilágítja kicsit?
És a másik kérdés: a ledek tudtommal nem igazán égnek ki. Márpedig ez nagyon gyakori hiba. Biztos, hogy led van benne? Esetleg nem a led halt meg, hanem valami más döglik meg ilyenkor? -
Frenky89
addikt
válasz zolion01 #26234 üzenetére
Nem rossz, nem rossz, de pár funkció hiányzik nekem még - vagy csak nem találtam meg:
- képernyő elforgatási lehetőségek megadása: 0,90,270-et szoktam használni
- zseblámpa hozzárendelése valamelyik alsó gomb hosszan nyomvatartásához a lock-screen-en
- a PIN beíró felületen össze vannak csúszva a billentyű-sorok -
Mec
aktív tag
válasz zolion01 #26229 üzenetére
MokeOs-ról elindult a telepítő de hibával leállt, utána a Motorola logónál mindig kifagyott, akkor már csak rsdvel tudtam újratenni a gyári redszert. Újra kezdhettem mindent az alapoktól. Most megint cm7 van recoveryből, de az akkuidőm sokkal jobb lett, érdekes...
Akkor megpróbálok Cm10ről telepíteni.
[ Szerkesztve ]
mecsystem.uw.hu
-
Vegha
senior tag
válasz zolion01 #26261 üzenetére
Nekem nincs bajom a gyárival, a sebességével sem. Hozzáteszem, hogy leginkább telefonként használom, egyéb funkciókat csak alkalomszerűen. Vagyunk ezzel páran, ezért sem cserélgettem eddig rajta romokat. Az újakat nem igen tudtam megszokni és mivel főként csak akkor nyúlok a telefonhoz, ha szükségem van rá, ezért nem tudtam elég időt adni neki, hogy megszokjam az újabbakat.
Minden funkciót teszteltél/használtál ? Akkuidőben mutatkozik különbség ? -
kopepe
aktív tag
válasz zolion01 #26289 üzenetére
Igaz,hogy a másik topikban kérdezted,de a megfelelő gapps a 4.4.1-hez megtalálható a linkelt ZIP-ben
Használom a cuccot,eddíg jó !
A romot te linkelted,és bejött,kösz!
Ha problémák lépnének fel,mindenképp megosztom veletek ...
Addíg is nyomatom ezerrel
Linkelheted az én linkemet,nem tervezem törölni,vagy töltsd le,és töltsd fel a saját felhődbe.
Mindenesetre az a legtisztább install amit leírtam.(szerintem)Használjátok!Nekem tetszik ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- fűnyíró traktor
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest