- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Így már értem.
Sokszor nem néznek meg minden funkciót. Ez az ujjlenyomattal történő értesítési sáv kezelés már régóta benne van a hátsó szenzoros Motokban. Nálunk egy G8-as van, abban is ott van - ez egy Pixel-féle alap funkció volt, illetve onnan vették át.
Egy ilyen teszt megírása simán elvihet egy teljes munkanapot a formázásokkal, képek beillesztésével és akkor még az ember nem is használta a telefont, fotózott, videózott vele.
Néha-néha tesztelek 1-1 Motorolát, vagy Pixelt a logoutra meg a blog hu-ra. 1 idő után biztos monoton lehet ez is és simán átléphetik, vagy csak elfelejtik mire odaérnek, hogy beírják. Én a gsmarena és a notebookcheck tesztjeit preferálom inkább. -
Gratulálok hozzá 😃
Viszont, akkor talán te irhatnál róla bővebben - tapasztalataid alapján - mennyire gyors (lassú) az - elvileg - tiszta android, mennyire elég a RAM, hogy használható a mindennapokban, mondjuk egy komolyabb telóhoz képest?
És Pl. mennyit bír az akkumulátor, átlagos üzemidő?
Ti. én is nézegetem már egy ideje 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest