- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Miért gyűlnek hirtelen az iPhone 20 pletykái?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
vin3too
üzenetére
Nekem stock eu rom van rajta, es media dockal probalgattam.
A bongeszo kicsit lassan indul, (mint minden,) de ha mondjuk egy pdf-et akarsz megnyitni a bongeszobol, az gyoyrelmesen lassu. Pedig latszik, hogy 10-20 s alatt lenon a pdf, de mire megnyitja... parszor ki is lepegetett nekem a bongeszobol. Ha ehhez meg Skype is bejatszik... az a halal. Csiga lesz. Ja... es igy mar hagy megnyitni egyszerre tobb dokumentumot. Amkor teljesen kesz!
Egy olcso kinai dual core tablet sokkal jobb valasztas szerintem. De a media dock-kal kiprobalhatod... szerintem ugyan az lehet. -
rum-cajsz
őstag
válasz
vin3too
üzenetére
Az alap lapdockra nem tudsz telepíteni semmit.
Ha ilyesmit akarsz, akkor rootolni kell a telefont, és az xda-ról webtop okosítást kell telepíteni, ami nem egy sima next-next telepítés.
Viszont ne számíts nagy sebességre. A mysql szerkesztő alatt fogalmam sincs mire gondolhattál, de mysql szervert telepítésébe ne reménykedj, mert ha véletlenül sikerülne is, eszméletlen lassú lenne tőle a webtop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest