- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
sarkanyolo2 #842 üzenetére
Az nem baj ha nem magyar, ami nagyon zavarna az a kinti szolgatatok logoja a keszuleken spring at&... stb..
csak mert olvastam h magyar nyelvel... -
_ak_
addikt
válasz
sarkanyolo2 #799 üzenetére
Én meg bármilyennek örülnék, de 5-6 boltot hívtam és egyikben sincs.
hito: holnap vagy hétfőn. Nem mintha nem bírnám ki addig, de ma épp szabad vagyok ée legközelebb talán kedden délután tudnék menni.
Lenne még egy EVO 3D használtan amit hasonlóárban el tudnék vinni. Meglehetősen hasonlítanak a gyári speckók, igaz arra nem biztos, h lesz JB.
-
M3oH
addikt
válasz
sarkanyolo2 #796 üzenetére
Akkor lehet ugy ertettek, hogy most nincs. De rendelni tudnak. Kerdes erdemes-e az +18e, ha az ember ugyis mokolja
-
_ak_
addikt
válasz
sarkanyolo2 #796 üzenetére
Nekem külön ki is emelte, h olcsóbbik csak német (nincs benne más nyelv, nem frissíthető), de tudnak rendelni angol nyelvűt, 1-2 hét, de gyártói garanciás. 78k.
-
M3oH
addikt
válasz
sarkanyolo2 #739 üzenetére
Ha hivatalosan kijott az ICS ra, OTA letolt, akkor nem kell visszamokolni GBre. Mi ertelme lenne?
Hivatalos frissitestol nem veszik el a gari.
-
Toobee
veterán
válasz
sarkanyolo2 #670 üzenetére
Ezek mind szállítási költség nélkül jönnek (vagy be van építve az árba, ahogy jobban tetszik). Az nem én vagyok. Remélem hamar megjönnek, az a tripod meg az aksi nagyon piszkálja a fantáziám.
-
Toobee
veterán
válasz
sarkanyolo2 #668 üzenetére
Hopp, ezt nem néztem. Akkor elnézést a vaklármáért.
Egyébként rendelgettem pár cuccot ma hozzá, kíváncsi leszek, hogy mit tudnak. Külső akkumulátor, tripod, meg autós tartó, fóliák és tokok, gumi dugó a jack és micro usb aljzatba.
-
bazsy_
tag
válasz
sarkanyolo2 #519 üzenetére
Partneroban voltam személyesen, sem a bolt sem az eladó nem volt szimpatikus, de igaz itt a legolcsobb az atrix2. Gyári garis atrix2.-t nem fogsz kapni nem forgalmazzák nálunk tudomásom szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Renault, Dacia topik
- Mercedes topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest