- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunone
aktív tag
szia, Angeeks-es romoknál szoktak emlegetni wifi-s hibajavítást, (modify WIFI driver, fix not compatible with some routers, connections are not always retrieve the IP address of the bug WIFI signal enhancement)
így akár hivatalos is lehet a problémád, bár tény, hogy igen ritka. -
ghiottone
nagyúr
Ez biztos tudja, mert én először ezzel vissza ME-sítettem az MB-s premete circlerom után és úgy küldtem fel a HKTWN-es JB-t.:
fastboot-p3_edison-edison-user-4.0.4-6.7.2_GC-180-EDS-20-31-release-keys-ChinaRetail-CN_chn.tar.gzGondolom ez is tudhatja:[
fastboot-p3_edison-edison-user-4.0.4-6.7.2_GC-220-EDS-3-65-release-keys-Retail-05_hktwn.tar.gzEzek MB-sek, nem tartalmazzák:
Retail South Africa / UAE 6.7.2_EDEM-18-MEARET_cfc.xml.zip
Retail Asian 6.7.2_EDEM-18-SEARET_cfc.xml.zip -
RadyR
tag
A wifi tényleg működik mindenkinek? xda-n sem találtam panaszt rá, úgyhogy biztos nálam lesz a baj.
Telepítés szokás szerint simán rsd lite-al megy, ugye? Biztonság kedvéért még data wipe-ot is csináltam gyári recovery-ből.Van valaki, akinek eredetileg MB-s telefonra simán felment és a wifi is működik?
-
törölt tag
rootolni is tudtam, meg rsd lite-al engedi visszatenni a GB-romot... mégpedig ezt :
FXZ back to full 100% stock 2.3.5Úgyhogy nemtudom mire ez az aggodalmaskodás...Na meg miért akarnám visszatenni GB-et ? meg mire lesz rá JB addigra lesz rá mód, hogy fent legyen az is...
nem pakolgatom hetente a romokat...nekem ez tökéletes.
-
premete
veterán
Nekem egyik sem dobálta el a hálózatot, viszont az utolsó 2 indiai rom kétszerannyit fogyasztott, mint az előzőek; nem lehetett user error, mert minden romot full wipe, rsd lite 2.3.6 visszaállítás után tettem fel, és csak a gyári programok voltak fenn. Egyébként adatkapcsolati problémákat főleg az indiai, vodafonos felhasználók írnak az xda-n is.
Nekem a Mearet ics leak van fenn megint, ez legalább nekünk készült, benne van a magyar nyelv és az európai rádiók frekvenciái is. Alaposan kitakarítottam a rendszert, és ízlésemnek megfelelően átalakítottam a kinézetét, meghagyva a gyári programokat, illetve az AtrixHD megjelenést integráltam:Ez a "circles" és "atrixhd launcher" és az új "weather widget" hármas valamivel többet fogyaszt, de az indiai romhoz (vagy az at&t-hez) képest feleannyit fogyaszt standbyban, azaz beéri 1%/órával:
-
premete
veterán
Itt van
Mivel van már újabb mearet 2.3.6-os, azt kell feltenni az ICS előtt, így a leírásban a 28-as 2.3.6 OTA-ra nincs szükség.
ICS en a menete tehát:
1, factory reset stock recoveryben
2, újraindítás AP flash módban
3, rsd lite-tal fel az 5.5.1-EDEM-28-37-MEARET_cfc.xml
4, stock recoveryből fel sd-ről a mearet ics-zip@Semmi felelősséget nem vállalok a leírtakból bekövetkező hibákért, aki például nem tudja, mit jelentenek az alapfogalmak, jobban jár, ha neki sem áll, hanem megvárja a hivatalos OTA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged