- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Amoledeset én sem merném megvenni gari nélkül, viszont az Atrix2-m fél évesen nem kívánkozik szervizbe, sőt, ugyanolyan használat mellett ezen semmi kopás nincs, pedig zsebben van, tok nélkül.
Statisztikailag egyébként se szervizigényesek a Motorolák (100-ból 2.3 lát szervizt az első évben, HTC-nél ez 3.8, Blackberry 6, a többi még rosszabb. -
premete
veterán
-
premete
veterán
A legbiztosabb, ha viszel magaddal egy tolómérőt, és leméred a képátlót: ha 4.3", akkor nem Atrix 4G. Mondjuk lehet még sony, samsung, htc is.
Nem is hasonlítanak egymásra egyébként. -
premete
veterán
Rsd Lite-hoz az összes GB és ICS fájl itt van már.
-
premete
veterán
válasz
Callmaster #889 üzenetére
azt is vedd figyelembe, hogy ő egy hibásat vett, majdnem féláron, és ugyanaz a hibás jelent meg itt másoknál is.
-
premete
veterán
- ha a Razr-t hivatalos garival veszed, akkor az amoledet esetleg cserélik a beégés miatt.
- nehogy már a pentile matrix jobb legyen, mint az RGB
- hardver ugyanaz a cpu és ram
- A2-ben jobb a kamera is
- Az A2 jóval kisebb és jobb a fogása
- akku egyszerűbben cserélhető
- Az A2 esetén nem szokott a kijelző széttörni a feszültség miatt. -
-
premete
veterán
válasz
Optika01 #627 üzenetére
Itt van mind.
Vodafont nem szereti egyik sem, ha az van neked, az gáz. -
premete
veterán
válasz
ghiottone #592 üzenetére
Akkor sikerülni is fog. mivel (szerintem) minden információ benne van a topikban, csak egy idézetet szúrok be, kedvenc költőmtől:
Itt vagyok hát féluton, mögöttem ez a húsz év -
Húsz év, jobbára eltékozolva, két háború közti évek -
Mikor igyekeztem a szavak használatát megtanulni, s mindegyik kísérlet
Merõben új indulás, mind másféle kudarc -
Mert az ember mi másért tanult meg a szavakkal bánni?
Csak hogy elmondhassa, amit már nem muszáj elmondania, vagy úgy mondja el, ahogy
Már nincs kedve elmondani. És így minden kaland
Új kezdet, portyázás a kimondhatatlanság területére
Kopott fegyverzetben, amely mindig még csorbábbra romlik
A pontatlan érzelmek általános zûrzavarában,
Az indulat fegyelmezetlen brigádjával. És ami meghódítandó
Erõvel és engedelmességgel, azt is már fölfedezték
Egyszer vagy kétszer vagy többször, olyanok, akikkel úgyse remélhetünk
Versengeni - de nincs is itt verseny -
Csak a harc áll: visszaszerezni azt, ami elveszett
És megtalálták és elveszett újra meg újra, és most kedvezõtlen
Feltételekkel. De talán nincs is nyereség, se veszteség.
Elõttünk nincs más, csak a próba. A többi nem a mi dolgunk. -
premete
veterán
-
premete
veterán
Annyi, hogy először recoveryből wipe data és cache, majd ráérsz rootolni a feltett ics-t az atrixbootstrap telepítés előtt.
Valamint a letöltött sbf-et jobb kicsomagolni, és onnan betallózni az xml-t. Letöltésben benne vannak a hozzávalók. -
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Na csak lesz valamikor at&t-s telefonokra is hivatalos ICS, ma kiadták pár tesztelőnek a végleges előtti változatot.
-
premete
veterán
Magyarul (is) tudó rom: [link]
-
premete
veterán
válasz
mediumgecso #452 üzenetére
Elméletileg fel tudod rá tenni.
-
premete
veterán
válasz
johnny83 #441 üzenetére
2.3-asban nem volt magyar nyelv, és a végleges ICS-ekben sincs, ez így van. Ha találsz, akkor inkább MB865-öst vegyél, ME az kínai. Igaz, rá lehet tenni nem kínai romot, de az gondolom rögtön garivesztéssel jár.
Fizikailag sem nekik, sem a többi gsm-boltnak sincs egy darab sem, különböző nagykerektől szerzik be, miután valaki megrendelte. -
premete
veterán
Viszont a magyar rendszerfájlokat összeraktam az új kernellel és rádióval, így magyar maradt, és hivatalos, legújabb kernel+radio van benne l. dátumok.
-
premete
veterán
összeraktam a cuccokat a romcseréhez/faragásokhoz, innen letöltheted. a héten nem nagyon lesz időm többre.
-
premete
veterán
Nekem egyik sem dobálta el a hálózatot, viszont az utolsó 2 indiai rom kétszerannyit fogyasztott, mint az előzőek; nem lehetett user error, mert minden romot full wipe, rsd lite 2.3.6 visszaállítás után tettem fel, és csak a gyári programok voltak fenn. Egyébként adatkapcsolati problémákat főleg az indiai, vodafonos felhasználók írnak az xda-n is.
Nekem a Mearet ics leak van fenn megint, ez legalább nekünk készült, benne van a magyar nyelv és az európai rádiók frekvenciái is. Alaposan kitakarítottam a rendszert, és ízlésemnek megfelelően átalakítottam a kinézetét, meghagyva a gyári programokat, illetve az AtrixHD megjelenést integráltam:Ez a "circles" és "atrixhd launcher" és az új "weather widget" hármas valamivel többet fogyaszt, de az indiai romhoz (vagy az at&t-hez) képest feleannyit fogyaszt standbyban, azaz beéri 1%/órával:
-
premete
veterán
Ami még pozitívum, az Atrix2 kap Jelly Bean-t.
-
premete
veterán
Itt van
Mivel van már újabb mearet 2.3.6-os, azt kell feltenni az ICS előtt, így a leírásban a 28-as 2.3.6 OTA-ra nincs szükség.
ICS en a menete tehát:
1, factory reset stock recoveryben
2, újraindítás AP flash módban
3, rsd lite-tal fel az 5.5.1-EDEM-28-37-MEARET_cfc.xml
4, stock recoveryből fel sd-ről a mearet ics-zip@Semmi felelősséget nem vállalok a leírtakból bekövetkező hibákért, aki például nem tudja, mit jelentenek az alapfogalmak, jobban jár, ha neki sem áll, hanem megvárja a hivatalos OTA-t.
-
premete
veterán
Ha OTA-t jelzett, akkor Searet 2.3.6 volt rajta, ez az ota elérhető már pár hete, én is feltettem, de le is szedtem, mivel nagyon ette az akkut és a rootolás sem ment a szokásos 404root-tal.
A Mearet OTA leak feleannyit fogyaszt standby módban, lehet rootolni és benne van a magyar nyelv. Az viszont még nem a hivatalos, de a kutyát sem érdekli, ha legalább f@szán működik.
-
premete
veterán
Találtam magyarul tudó atrix2 ICS 4.0.4 romot:
-
premete
veterán
válasz
#17283328 #373 üzenetére
Mennie kell, ha feltetted az első linken lévőt (at&t ics leak), majd a 2. linken lévőt (scv7), ahogy a leírásaikban van.
Ha nem megy, akkor rsd lite-tal vissza az at&t-s 2.35, és lehet elölről kezdeni. Ott van annak is a leírása. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
#17283328 #351 üzenetére
1, Csinálsz egy factory resetet a stock recoveryből
2, Letöltöd az 5.5.1-EDEM-28-37-SEARET_cfc.xml.zip-et
3, Rsd-lite-tal felteszed.
4, Gyári recoveryből felteszed ezt az ics zip-et.
5, rootolod
6, rootexplorerrel takaritasz. -
premete
veterán
Az a legbiztosabb, ha átméssz a T-mobile-hoz. heteken belül lesz olyan ICS a cuccra, amiben már a Jellly bean figurák is játszanak. Nem tudom, hogy miért nem szereti a cucc a vodafone-t, de én sem szeretem.
Nem akarlak hiú reményekbe ringatni, bármilyen romot fel tudok tenni, de voda kártyával egy sem volt tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- PlayStation 3
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest