- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
válasz
premete #1227 üzenetére
Hat angolt nyomnak... most is kinaiba indul, aztan us-t nyomok a nyelvnel... ismerkednek az ics el aztan menne a te romod... mert meg nem merem egybol azt rakni... 2 napos a tel... se
Baseband version
2012-03-29 11:33 Off.Bfb
LUD_EDISON_R1E_patch_30_120329_1102Buid number 5.5.1-1_GC-109
System version 55.91.109.ME865.Retail.en05
-
Gabó75
senior tag
válasz
premete #1151 üzenetére
Akkor az Antutu rosszul mér? Direkt GB-n néztem, hogy 1.0 volt és kb 5000 körüli értékekkel. Az ICS-t frissítettem OTA-n, majd újra lemértem. Az tünt föl, hogy 6000 körülire ugrott az érték és a részletekben írta is, hogy 1.2 a proci. Tegnap megnéztem CM10 alatt és ott is 1.2-t írt 6500-as pontszámmal.Neked/Nektek mennyit ír a procira és értéknek?
-
dastier
tag
válasz
premete #1154 üzenetére
Hát pont ez az amit baromira nem értek, de ahogy a beszélgetés ment, nekem az jött le hogy az a "német" verzió nincs is annyiért, csak a csalogató ár miatt létezik virtuálisan.
Közben találtam egy 63-as ajánlatot GsmHome-nál, ahol nincs szó német nyelvről meg egyéb beugratókról...kiváncsian várom WTF
-
-
syler123
veterán
válasz
premete #1060 üzenetére
Jó vicc, egy romot olcsóbb feltenni szerintem. Már így is van elég telefon kollekcióm.
Apropó valakinek megy a wallpaper box hd? Nekem nem akar, nem tölt, pedig látni látom a képeket, de nem tölti le. Azért kellene, mert ezzel nem kell vágni a képet, simán beállítja háttérnek.
-
-
hito
nagyúr
Ezek nyomos ervek, de asszem megis maradok a razr-nal.
Egyebkent hogy az RGB TFT vagy az AMOLED pentile-e a jobb, az abszolut csak izles kerdese, ezert is irtam oda, hogy nekem jobban tetszik.
A #891-es hsz-ed nem tudom ertelmezni. Mi hibas, milyen felaron? Es hogy jon ez a lapdock temahoz es ahhoz, hogy felezi az eroforrasokat?
-
Reverting
őstag
Thx... na akkor korbe telefonalom oket...
koszi...
Es akkor a kinai ME nyugottan megvehetem, lehet MB csinalni siman, vagy a Te romod...
Nagyon jo lenne mar egy ilyen telo, a bladem mar 2 eves...es azert ez egy nagyon eros hardver...
Majd biztos lesz par elsore lama kerdesem, de olvasgatok
32es kartyat lassulas nelkul viszi? Mert ugye pl a one v egesz szepen elverzet...
Lattam vateran egy feketet es a szelei nagyon erossen megvoltak kopva... ez a kromos dolog csak muanyag es be van vonva valami "crom festekel"? -
Optika01
tag
Köszi, ezt találtam én is meg már itt a fórumon, de mivel MB865 van a fejlécben, így nem tudtam, h ezek közül való az ME-s gyári rom is (egyébként melyik az?)
Telenor a szolgáltató, és már kártyát is cseréltettem, mert 6 éves volt.Teljesen el megy a térerő, csak a "vörös kereszt" jelenik meg, majd magától vissza is áll.
-
Gabó75
senior tag
A GB-nél amíg nem frissíted a legújabbra, addig a Vodafone is stabil. A hivatalos ICS-ben megoldották ezt is.
Samsung S II Ugyanakkora, de mivel nem lekerekített, ezért nagyobbnak tűnik. A beégésre hajlamos az Amoled. Az Atrix 2 nagyon jó ár/értékű telefon. Jó a fogyasztása és gyors. A kijelző érzékenységével semmi gond. -
Optika01
tag
Tegnap este óta nekem is ICS van !!
De, és már megint jön a kérdés, miután összeszedtem bátorságom.
RSD lite-al felraktam az "5.5.1-EDEM-28-37-MEARET_cfc.xml"-t, itt nekem is felajánlotta az ICS frissítést, ami szépen le is futott, és feltelepült.
Utána a csomagban lévő "OTARoot2-4.0.bat" -ot indítottam el sz.gépen, usb debugging bepipálva, de igazán nem történt semmi.
Gyári ICS-el már másképpen kel rootolni? (ismét végig olvastam a fórumot, de én nem találtam választ)
Előre is köszönöm a segítséget.
üdv: -
Optika01
tag
Bocsánat, mint említettem lehet én vagyok a béna
De. Nem csak 30-at, de az összes hozzászólást végig olvastam, mert ez alapján vettem meg a telefont.
De, korábban már említettem, h angolból nem igazán jó a tudásom. A telefonban még eligazodom,de egy fórum olvasásához kevés.(XDA).
A magyar ICS-ed megtaláltam, de ahogy olvasgattam, ahhoz, h azt fel tudjam tenni, még be kell szerezni 1-2 dolgot.
Annyira meg azért már vagyok elővigyázatos, h amíg nem vagyok magamban biztos ne csináljak téglát egy ~60 e Ft-os telefonból. (azt még magabiztosan is meg tudom tenni utána)
Tudom, h volt már egy összeszedett csomagod, de azt a sok olvasni lusta ember miatt törölted.
Szóval csak ezért mertem ismét segítséget kérni.
Ettől függetlenül tisztelem tudásod, és türelmed.
üdv: -
törölt tag
nem a legújabb leak van fent... hanem a 67.21.123 leak volt fent egy ideig...nem csináltam vele semmit ez az ics leak volt fent 4.04 és és ez a system verzsön : 67.21.123.MB865.ATT.en.US
Aztán egyszer rányomtam kiváncsiságból, hogy van e update és kiírta, hogy van és wi-fin frissült erre : 67.21.125.MB865.ATT.en.us (jelenleg ez van rajta és tudom, hogy ez a legújabb leak és ez van fent xda-n is )... nade nekem ez ota jött wifin..és nem moddolt..úgy kellett rootolnom is külön
És ezt nem leak-ként pakoltam fel recoveryből hanem teló írta ki és wi fin telepítette saját maga....
-
törölt tag
Nekem ez volt fent a telómon: [link]
aztán pár hete kiírta, hogy OTA update available... és wifin frissült is....
telóm alján meg ott virít az at&t logó
Nemtudom lehet azért mert nem GB volt rajta hanem egy ics leak ? és aztán arra hamarabb kiírta, hogy van update egy újabb ics-re.
-
RadyR
tag
Köszi! A screenshotokon nem látszik a statusbar-ban, a térerőtől balra lévő kis ikon, ami az elérhető adatkapcsolatot mutatja (G/E/H/3G/...). Ezt direkt csináltad, vagy ebben a ROM-ban eleve nincs ilyen?
Nálam eltűnik néha ez az ikon és ilyenkor nincs adat sem... csak repülőgépmód be/ki után jön helyre (és jön vissza az ikon).
-
-
törölt tag
Hali
Mióta ez a rom van fent : [link]
Nagyon nagy haverok vagyunk, marha jól belaktam már a telót rootoltam, rendesen műxik az akksi idő is jó, sokkal jobban bírja mint az előző Sony xperia Neo-m.
Ez melyik rom lehet ? Vagy miféle ? mert nekem eddig nagyon bejött. Vagy ez made in usa rom ?
Esetleg pár cuccot írhatnál ami szükségtelen ( tudom ez relatív, hogy kinek mi a szükségtelen ) Sok dolgot kiszedtem már ami értelemszerű volt, de mégjobban le szeretném csupaszítani ami még biztonsággal eltávolítható.
Előre is köszi.
-
RadyR
tag
Ezért mondom, hogy nálam más baj lesz. Vagy sim, vagy telefon, vagy user error, mert elég sok cuccot kidobálok a system-ből. Az app-ból pl. ezeket: http://pastebin.com/ARS9RwxR
-
RadyR
tag
Nekem most egy Searet leak van fent (innen: ICS.672.1.18.en.03.zip).
Ez a Mearet leak merre van? -
törölt tag
Azzal próbálkoztam amit adtál ( nem az első hanem az at&t-shez való) Csak nem sikerült mert folyton a za hiba lett mint ami többeknek is aztán töröltem ezt azt meg nyomtam egy wipe data/factory resetet ezután csak bejön amotorola meg a thinkes logo és utána megint moroola logo végtelenig kezdi kezdi..ötlet ? Hogyan tudnék feltenni akár fastbootban akár stock recoveryből valamit amivel jó lesz ?
-
törölt tag
Ja igen. Nekem sincs egy at&t-s cucc se meg semmi, csak amiket én tettem fel és használok. Minden más sallang hiányzik. Lehet fura kérdés, de hogy a fenébe tudok belépni a stock recoverybe ? Nyomon én a hangerő gombot meg a power gombot, és csak a fastboot menü ugrik fel semmi más választható opció nem. Egyből ez jön be.
-
-
titankahn
tag
és akkor tutira vissza lehet menni searet gb-re? http://sbf.droid-developers.org/edison/list.php
itt a 2 retail asian valamelyikére ugye? és ha minden igaz az alsónak kell fenn lennie az a legujabb. bocs az uj postért csak késön editeltem az elözö postom vszeg már lemaradt neked
már csak azért is fontos mert ha marad a hiba holnap gyárival viszem vissza boltba -
titankahn
tag
a te leirásod olvastam még 2 oldallal visszaább a searetes ics-t hol találom? és onnan vissza lehet menni searetes gb-re? ha tudod annak a linkjét is elküldöd
neked nincsen most gáz az ics-sel? nincs már az a hálozateldobós bibi?
MB865öm van 55.28.37.MB865.AsiaRetail.en.03
ma frissitettem
AP felx version nál irja
GAS_ASIA_EDISONGBSEARET_P037
GAS_ASIA_EDISONGBSEARET_A004
GAS_ASIA_EDISONGBSEARET_M001 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest