- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz ghiottone #1655 üzenetére
A G5s Plus amit én használok, pl, annak sokat gyengült az üzemideje, egy elbarmolt Google Play Services frissítés miatt. Néha az a legnagyobb fogyasztó, telefon nap végén 30% van.
Újraindítás segít, bár nem ragad be.Három hónapja 2 napot hozta simán, most második nap végére azért már necces (10%, 48h készenlét, 3-4 óra kijelzőidő).
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz ljungberg #1402 üzenetére
Cégés, néha használom, nyomkodom.
Üzemidő, hangminőségről nem tudok nyilatkozni (nem olyan környezet).Mi érdekelne?
Moto Z Play nem éri meg, Z2 Playt úgyszintén nyomkodom napi szinten, az nagyon tetszik, jóval "prémiumabb" érzést ad mind a G5S Plus.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Somatom #1303 üzenetére
Nem a bőr vastagságarol van szó. Eddig nem is volt hivatalosan kapható itt. Sem Európa nagy részén. Akkor miért lett volna mod?
Hogy újra meg fog jelenni, talán lesznek modok is.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
Bő három napos tapasztalatom a Z2 Playről:
•a kedvencem az ujjlenyomat olvasó. Fantasztikusan működik, gyakorlatilag 10/10 a találati arány, mindegy milyen fura szögben értem a gombot - talán segített, hogy amikor hozzáadtam, mindig más szögben raktam rá. (Nexus 5X-en jobb napokon is 7/10 volt, inkább 5/10.)
A legjobb benne, hogy instant old - nem kell előtte power gomb - és lezárás is működik így.•kamera elfogadható, bár nem foschtam le a bokám (G2 és 5X-em is jobb képeket lőtt).
Főleg most esős, borús időben valamiért rosszul méri fel az automatika a fényviszonyokat, és kézzel kell babralni az ISO értéket. Cserébe gyorsan fókuszál, képek azonnal elkészülnek. Panoráma módban kicsit sokáig tart a mentés (~10mp), és csak tegnap este vettem észre (sajnos), hogy ha ilyenkor kilépek a főkepernyőre/lezárom nem menti el a fotót. Dafq?• aku jól bírja, nem világklasszis, de egész nap térkép, fotózás, FB Messenger, végig 4G+WiFi és még így is bőven volt benne, nem kellett visszafognom magam. De amikor megszusszantam fél órára a szálláson, a TurboPower iszonyat gyorsan töltötte, szinte mindig 90%+ tolta fel
•kijelző szép, kint is jól látható, bár AMOLED-től ez várható is. Külön nagy bónusz, az éjszakai mód, ami az iOS-es próbálkozással ellentétben működik is rendesen, ezt főleg akkor vettem észre, amikor éjjel próba kép kikapcsoltam és majd kifolyt a szemem
•maga a készülék érzetre, fogásra nagyon prémium, nekem tetszik a sok fém és hogy ilyen vékony. A gombok kicsit nehezen elérhetőek, de ez nem is baj, hiszen szinte soha nem kell hozzájuk nyúlni (max hangerő), kijelző ki-be megoldottam az ujjlenyomat olvasóval.
Kamera bumszlija lehetett volna kisebb, nem zavaró, csak jobban ki van téve a sérülésnek (érzésem szerint)•szoftver rajta stock droid, sokat nem kell hozzáfűzni - bug nem volt. (Bár nekem fura volt, hogy bár Google app nincs alapból rajta, külön le kell tölteni).
+ extra érdekesség, hogy a SIM tárcat nyitó tű ami az iPhonehoz jár, túl vastag, volt is egy kis gond ebből, amikor akartam bele venni helyi SIM-et, a csavonak meg csak olyan pinje volt - végül egy félbe tört varrótű lett a megoldás
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Tesztelek egy Z2 Playt, és annyival jobb a Night Display mind iPaden, hogy el se lehet mondani. Észre sem vettem, amíg ki nem kapcsoltam, nagyon kellemes a normál üzemmódhoz képest. iPad csak sárgás az egész..
-
gzbotii
nagyúr
Ha valakinek nem menne a BT:
Google has recently implemented a new feature called Google Play Protect which scans for harmful apps. This feature is incorrectly flagging the pre-installed Bluetooth Share app as harmful and automatically disabling it. As a result, bluetooth no longer functions.
- Launch the play store app and tap on the menu icon at the top left
- Select the "Play Protect" option
- Turn off the "Scan device for security threats" option
- Go to Settings > Apps, tap the menu icon at the top right and select "Reset Application Settings".
If still having issues, then go to Settings > Apps, tap the menu icon at the top right and select "Show System" then tap on Bluetooth Share and double check that it has been enabled again.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
válasz Somatom #1144 üzenetére
De ez most is így van
Balázzs: csak a TMX-el beszéltél, vagy Motoval is felvetted a kapcsolatot? Valószínű, hogy a TMX magától nem cseréli (nem is tudnak mást adni, nekik nincs stock), jelezni kell a Motonak
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz TechMagneTic #1110 üzenetére
Ha van garancia rá, küld el javításra.