Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
ghiottone #1655 üzenetére
A G5s Plus amit én használok, pl, annak sokat gyengült az üzemideje, egy elbarmolt Google Play Services frissítés miatt. Néha az a legnagyobb fogyasztó, telefon nap végén 30% van.
Újraindítás segít, bár nem ragad be.Három hónapja 2 napot hozta simán, most második nap végére azért már necces (10%, 48h készenlét, 3-4 óra kijelzőidő).
-
-
gzbotii
nagyúr
Bő három napos tapasztalatom a Z2 Playről:
•a kedvencem az ujjlenyomat olvasó. Fantasztikusan működik, gyakorlatilag 10/10 a találati arány, mindegy milyen fura szögben értem a gombot - talán segített, hogy amikor hozzáadtam, mindig más szögben raktam rá. (Nexus 5X-en jobb napokon is 7/10 volt, inkább 5/10.)
A legjobb benne, hogy instant old - nem kell előtte power gomb - és lezárás is működik így.•kamera elfogadható, bár nem foschtam le a bokám (G2 és 5X-em is jobb képeket lőtt).
Főleg most esős, borús időben valamiért rosszul méri fel az automatika a fényviszonyokat, és kézzel kell babralni az ISO értéket. Cserébe gyorsan fókuszál, képek azonnal elkészülnek. Panoráma módban kicsit sokáig tart a mentés (~10mp), és csak tegnap este vettem észre (sajnos), hogy ha ilyenkor kilépek a főkepernyőre/lezárom nem menti el a fotót. Dafq?• aku jól bírja, nem világklasszis, de egész nap térkép, fotózás, FB Messenger, végig 4G+WiFi és még így is bőven volt benne, nem kellett visszafognom magam. De amikor megszusszantam fél órára a szálláson, a TurboPower iszonyat gyorsan töltötte, szinte mindig 90%+ tolta fel
•kijelző szép, kint is jól látható, bár AMOLED-től ez várható is. Külön nagy bónusz, az éjszakai mód, ami az iOS-es próbálkozással ellentétben működik is rendesen, ezt főleg akkor vettem észre, amikor éjjel próba kép kikapcsoltam és majd kifolyt a szemem
•maga a készülék érzetre, fogásra nagyon prémium, nekem tetszik a sok fém és hogy ilyen vékony. A gombok kicsit nehezen elérhetőek, de ez nem is baj, hiszen szinte soha nem kell hozzájuk nyúlni (max hangerő), kijelző ki-be megoldottam az ujjlenyomat olvasóval.
Kamera bumszlija lehetett volna kisebb, nem zavaró, csak jobban ki van téve a sérülésnek (érzésem szerint)•szoftver rajta stock droid, sokat nem kell hozzáfűzni - bug nem volt. (Bár nekem fura volt, hogy bár Google app nincs alapból rajta, külön le kell tölteni).
+ extra érdekesség, hogy a SIM tárcat nyitó tű ami az iPhonehoz jár, túl vastag, volt is egy kis gond ebből, amikor akartam bele venni helyi SIM-et, a csavonak meg csak olyan pinje volt - végül egy félbe tört varrótű lett a megoldás
-
gzbotii
nagyúr
Tesztelek egy Z2 Playt, és annyival jobb a Night Display mind iPaden, hogy el se lehet mondani. Észre sem vettem, amíg ki nem kapcsoltam, nagyon kellemes a normál üzemmódhoz képest. iPad csak sárgás az egész..
-
gzbotii
nagyúr
Ha valakinek nem menne a BT:
Google has recently implemented a new feature called Google Play Protect which scans for harmful apps. This feature is incorrectly flagging the pre-installed Bluetooth Share app as harmful and automatically disabling it. As a result, bluetooth no longer functions.
- Launch the play store app and tap on the menu icon at the top left
- Select the "Play Protect" option
- Turn off the "Scan device for security threats" option
- Go to Settings > Apps, tap the menu icon at the top right and select "Reset Application Settings".
If still having issues, then go to Settings > Apps, tap the menu icon at the top right and select "Show System" then tap on Bluetooth Share and double check that it has been enabled again.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
TechMagneTic #1110 üzenetére
Ha van garancia rá, küld el javításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest