Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Csak a kamera része nem tetszik
-
Potrien
senior tag
A Mi3 karakteres egyedi dizájn volt.
Ez most csak egyszerű formalopás.
Nem jó irányba tart ez a gyártó, ha ilyen lesz tényleg.
Nagyon nem jó irányba.
Ráadásul ,ha tényleg ez lesz a forma, akkor ameddig ezt gyártják ,biztosan nem jönnek europába,vagy amerikába, mert almáék leperelik a fejüket.
Szánalmas sajnos. -
Fejvadi
nagyúr
Mindenki fikázza, aztán meg keresi hol lehet minél előbb megvenni.
-
mizoli
addikt
Sajnos nem hasonlít a Mi3-ra, kár
-
Illuminált
újonc
Nem hiába mondják, hogy a Xiaomi a kínai Apple...
Jó lesz ez FHD-val, de nem ártana az alapból nyitott BL. -
tixem
addikt
Ezt a fémfetisizmust továbbra sem értem. Ráadásul feketében ezek 99,9%-a sosem lesz az anyaga miatt. Polikarbonát ftw.
-
dane
senior tag
látom itt is divat lett a "fuga"
-
Beri78
őstag
nem néz ki rosszul, de s képek alapján megint ctrl+v
-
ZolkoW
őstag
eddig ezt hittem el legkevésbé
-
rdt89
addikt
Nem rossz, de sajnos annyira nem is jó, pedig a hardvere alapján nagyon pedzegette a gondolatomat, hogy a Vibe Z2 Pro-t erre lecserélem, de azzal nem tud versenybe szállni számomra kinézetben.
-
Matada2.3
veterán
Kifejezetten tetszik a hátlap alapján, bár az előlap még emésztés alatt van, remélem a végeredmény össze fog adódni és király telefon lesz
-
A guru
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #8 üzenetére
Szörnyen néz ki és mindenkinek az i6/s ugrik be róla és pont egy kínai márka azzal tudna kitűnni hogy valami egyedit csinál.
-
-
A guru
addikt
Azok az antennacsíkok olyanok mintha már az izzadságtól besárgultak volna.
-
Dawkins
tag
Szépnek szép, csak mintha már láttam volna ezt a dizájnt almával a hátán
-
iMagic7
tag
Hat kicsit i6...egy redmi note3 sokkal mutatosabb
-
Csapoati
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
Én már szürke mintázat nélkülit is láttam, remélem nem kamu volt.
-
tothmaxy182
őstag
Én azt nem értem, hogy a Redmi 3-nak miért kellett olyan csicsás hátlapot csinálni...? Persze ott is van sima, mintázat nélküli, de ha jól tudom akkor csak arany színben, Azt meg inkább nem kérem, köszi...
-
szebev
senior tag
Nem lesz vastag!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha minden igaz, fém és üveg hátlappal is érkezik február 24-én Mi 5 variáns. Ezúttal állítólag az előbbit kapták lencsevégre.
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest