2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Most a Xiaomi Mi 5 fémházát járták körbe a kémfotósók

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GizChina

Ha minden igaz, fém és üveg hátlappal is érkezik február 24-én Mi 5 variáns. Ezúttal állítólag az előbbit kapták lencsevégre.

Tegnap számoltunk be arról, hogy akár négy kiadása is lehet a február 24-én bemutatkozó Xiaomi Mi 5-nek, és a Full HD-s variánsok unibody fémházat kaphatnak az üveg hátlapos, QHD-s kiszerelésekkel szemben.


[+]

A most publikált kémfotók az előbbit, azaz az egyelemes fém borítással érkező variánsokat mutathatják meg. Úgy tűnik, hogy a Redmi Note 3 műanyag sávjaival szemben, amelyek a hátlap aljára és tetejére kerültek, ezúttal csak egy vékony csík lesz a hátoldalon plasztikból. Az ilyesmire egyébként az antennák jobb vételi minőségének érdekében van szükség.


[+]

A képek alapján a Mi 5 microUSB porttal rendelkezik majd, és a 3,5 milliméteres fülest mellett lehet csatlakoztatni. Ugyanitt, alul kaphat helyet a multimédiás hangszóró, míg a kezelőbillentyűk a jobb oldalra kerülhetnek. Azt persze még mindig nem lehet kijelenteni, hogy ilyen lesz a végleges Mi 5, prototípus fázisban sok esetben többféle dizájnnal is tesztelgetik az eszközöket. Ennyire közel a bemutatóhoz ugyanakkor nagyobb az esély a hiteles kémfotókra és a végleges vonások kiszivárgására.

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​d​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.