- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
moonlight115 #272 üzenetére
Jobb ez így.
-
Mr X
veterán
válasz
moonlight115 #76 üzenetére
Csak egy kis mellékzönge:
Mielőtt mást kiosztasz a stílusa miatt, szólok, hogy ez a mesterkélten műanyag fogalmazásmód sem a magasfokú intelligenciát tükrözi.
-
Mr X
veterán
válasz
moonlight115 #69 üzenetére
A zárójeles részek a szerkesztő kommentjei.
-
Mr X
veterán
válasz
moonlight115 #65 üzenetére
-
Mr X
veterán
válasz
moonlight115 #60 üzenetére
Tőlem nem is fogsz látni, mivel egyrészt én személy szerint nem vádollak semmivel, másrészt nem én voltam egyik érintett sem, akivel a beszélgetések lezajlottak, következésképp nincsenek is meg nekem a logok.
-
Mr X
veterán
válasz
alibaba78 #36 üzenetére
Pont ez a baj ezzel, senki nem csinál belőle vérre menő kérdést, de ahogy Egérkééknek fontos az :L topic, úgy nekünk is fontos a magunk kis FB-s szemétdombja. És nem szeretnénk, ha egy hülye szórakozása miatt bárkinek is gondja adódna.
Mindezek mellett, pont a vita elkerülése miatt, én például egyetlen hsz-t sem írtam a témában az adott topicba. Remélem, lecseng a dolog bonyodalmak nélkül.
-
Mr X
veterán
válasz
Vakegérke #12 üzenetére
"3., Még nem fordult elő, hogy valakit a keresztnevén szólított volna. Én is Vakegérke vagyok számára, még priviben is, pedig mondhatni baráti a kapcsolat köztünk."
Nem PH privátról beszélünk, hanem FB levélről.
Dany007:
Mondom, én nem állok egyik oldal feltételezése mellett sem, csak leírtam a történetet. De azt ugye te sem gondolod, hogy teljesen véletlen, hogy moonlight115-ként mutatkozott be, és az :L topicot ajánlgatta az illető? Mi oka lett volna rá, hogy a csoportból nem nagyon volt ott senki, aki gondot okozott volna.
-
Mr X
veterán
Valaki megkereste EczkE-t moonlight115-ként azonosítva magát, Kertész Niki névvel, hogy csatlakozna a PH unoff csoporthoz.MiutánEczkE beengedte, kis idővel az egyik tag kapott egy levelet Kertész Niki néven írva:
"Niki Kertész
Jó estét, Vendel!
Láttam, hogy te igen aktív vagy a csoportban. Elolvastam hónapokig visszamenőleg a hozzászólásokat. Beszélni fogok Kalandorral.
Ennyi tényt szerettem volna veled közölni, remélem nem zavartam. További szép napot neked és a pajtijaidnak!ui:
A :L topikban a történtektől függetlenül várunk játszani!""Ezek után a csoport néhány tagja kérdőre vonta a hölgyet, aki, mint látszik, mindent tagad. Tehát vagy moonlight115 szórakozik, vagy valaki humorosnak érezte összeugrasztani a két "csapatot". mindenesetre a stílusból le lehet vonni bizonyos következtetéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest