- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Bizonyára olvassák ezeket a sorokat. Most hol vannak, miért nem teregetik elénk a megfellebbezhetetlen igazságot?
Miért nem készül el végre az a vádirat, amely bizonyítékok alapján születik, és egyértelművé teszi a közösség romboló kilétét?Természetesen nem tőled kérdem. Az viszont fura, hogy itt, ahol helye lenne, senki nem ró fel semmit annak, akit néma vádakkal illet.
-
horush
addikt
Végigolvastam. Már akkor is, mielőtt megírtam ez első hozzászólásom ehhez a bejegyzéshez. Egy szóval sem kérdeztem, hogy mi történt.
Valaki, a facebookon írt valamit az ottani (unofficial) csoportotokba. Továbbra sem értem, hogy ezért, hogy lehetne kibannolni őt innen, a prohardverről.
-
-
alibaba78
őstag
Mibol szurted le, hogy en arra gondolok, nyilvan ez a legnagyobb problemaja? Szerintem ezt csak Te akartad kiolvasni, vagy rosszul ertelmeztel. Szimplan csak arra gondoltam, hogy jo nagy marhasag ezzel az egesszel barmilyen szinten is foglalkozni. Ha engem megvadolnanak barmivel, egy barmilyen kozossegben, akkor beveszem a fentebb linkelt tabit, es tovabblepek.
-
Dany007
veterán
Ahaam kezd világosodni, köszönöm. Érdekes azért, hogy egy amúgy pozitív csoportosulásból hogy lehet így kijönni.
Regisztrálni meg bárki bármilyen néven tud. IP egyezések nélkül ez nehezen bizonyítható. Még stílus alapján sem. Bár a fenyegetés részt még mindig nem értem. Szólni fognak Kalandornak?Ez így fenyegetés?
Könnyen lehet, hogy valaki csak szórakozni akar és így ezt jó poénnak tartja.@DeFranco: Na igen!
-
DeFranco
nagyúr
És olyan vótmá', hogy az egyik becsöngetett a kapucsengőn és elszaladt, a másik meg bosszúból rendelt 5 pizzát az "egyik" címére?
Tiszta kiskunszicília komolyan mondom.
Nikit kib*szni mint a macskát, :L topicot négy ujj vastagon lesz*rni, idegent a csoportba azonosítás nélkül nem beengedni.
Kérem a címet amire küldthetem a coaching számlát.
Cave Johnson, we're done here
@Mr X: te említetted a "két csapatot". Disclaimer: semmi bajom az :L topiccal, vagy lakóival, nem kell magukra venni, amit írtam, csak épp ők lettek megemlítve, mint "másik fél".
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest