Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1832 üzenetére
Egyik kedvenc Purple számom, ritka változatban.
Nagyon szeretem ezt a lemezt amúgy is... Ez a szám nagyon felkavaró emlékeket idéz....
Innen egy kis jó basszus....[link]
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1827 üzenetére
Igazság szerint az After Crying-al előadott változatot akartam berakni. Ott teljesen harmonizál a zenével.[link]
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #1827 üzenetére
Összeillenek. Tűsarokkal férfiakon taposó, öntelt nő, kaki fetisiszta, megtört férfi. Igazi szado-mazo pár. Mindketten nyomorékok, de másképp.
Nekem az a bajom velük, h túl személyesek, nincs másodlagos jelentés, művészi szemszögből, újszerűen tálalt tartalom..
Na, akkor még egy vers elalváshoz a forma és a tartalom kapcsolatáról:Eörsi István: Bugyi a szélben
Bugyi leng a szélben,
szárító kötélen,
duzzadozik, alakul,
ahogy a szél belefúj.Aki odabámul,
őszintén elámul,
minő ritka alkalom,
forma van, nincs tartalom. -
finest
addikt
válasz
moonlight115 #1824 üzenetére
Nekem túl direkt és közönséges.
Eszembe jutott róla az "Én tűsarok, te macskakő", hasonlóan közönséges, csak női szemszögből: [link] -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1821 üzenetére
A fiam kb. két órája hívott fel. Megköszönte, hogy felhívtam a figyelmét erre a könyvre. Azt mondta, a film is remek, de a különbség a könyv javára még nagyobb, mint mondtam.
-
finest
addikt
válasz
moonlight115 #1822 üzenetére
Pontosan, gondolkodtam rajta, h beírom a Tintanyúlnak válaszul, h a KISKI tulképpen azt hiányolja, h ez a vers önmagáért van, az íróról szól. Egy jó irodalmi műnek több szintje is van, de mindenképp van egy olyan, ami bármilyen szemlélő számára érthető, nem kell külön vonatkoztatási rendszer az élvezetéhez.
Itt van pl. ez is, amit a hozzászólásában emleget: [link] Lehet így is írni egy nő hiányáról, de azért elég plasztikusa kontraszt, ha összehasonlítod a tegnapi Faludy verssel, amiben ugyan csak történik utalás szexre, cafka nőre, erotikára, de azért mégis csak több intelligencia kell hozzá, h mindezt valaki egy ókori Mária Magdalénáról szóló beszélgetésre fűzze fel, ne pedig a saját exkrementumára. Persze vannak dolgok, amiket megfelelő mélységükben csak a klotyón lehet átérezni. -
finest
addikt
válasz
moonlight115 #1812 üzenetére
Figyelemmel kísértem a topikot az utóbbi időben is, de mostanában nem sok újat olvastam, megint el vagyok maradva a terveimhez képest.
[link] Éppen tegnap futottam ebbe bele, nagyon egyetértek KISKI hozzászólóval. -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1812 üzenetére
thx
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1808 üzenetére
Ez megvan! Szülinapomra kaptam a fiamtól, vag karácsonyra, már nem emlékszem....
Ez kezdődik úgy, hogy egy bevezető oldalon leírja, a barátaim biztattak, írjak meg mindent, ami az eszembe jut. Utána egy üres lap. Majd a következő oldalon csak ennyi: A 3.14csába! Semmi sem jut eszembe!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1806 üzenetére
LOL!!!! ezt a kultúrtörténeti és eü. ismeretterjesztő kuriózumot feltétlenül megveszem!
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1802 üzenetére
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1800 üzenetére
Ez jó
Lehet megnézek pár könyvet tőle. Az utóbbi időkben úgyis szakmai könyv túlcsordulást kaptam. Nem kifejezett szépirodalom, de azért bevágom a listát:Metasploit Magánvélemény: Belépő szintnek teljesen jó leírás, nagyon jó gyakorlatok, tippek vannak benne
[Hacking Exposed 7] Átfogó, robosztus, főleg elmélet és csak a feltétlenül szükséges gyakorlati leírások. Minden System Adminnak kötelezővé tenném az olvasását
CEHv7 Remek vizsgafelkészítő. Bár a vizsgára még nem jutottam el a 6-os tanfolyam alapján ez egy nagyon átfogó minőségi tananyag. A vizsgát jó eséllyel nem fogom tudni letenni szabályozások miatt. A 6-os óta nem lehet csak a tanfolyammal, vagy igazolt gyakorlattal elmenni vizsgázni sajnos. A 6-os után nem volt időm felkészülni így ezt sajna nagy valószínűséggel bebuktam... -
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #1797 üzenetére
Na Te aztán jól kivágtad a rezet! Van még valami MÉH-ben jó pénzért átvevős sztorid???
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1795 üzenetére
azt a rézfánfütyülőjét!!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1789 üzenetére
Kúdöm mán, kűdöm...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1787 üzenetére
Gut. Sehr gut, Johann....
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1785 üzenetére
Ja. Várja már meg a kézigránátot... nem lopom én az illegális önvédelmi eszközökre valót...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1780 üzenetére
Hát a ... nem kéne? Bővebben az Argó c. fikmben. Még hogy a bakvelem... akarom mondani, vakvelem... vakbelem... valamelyik jó, oszd be...
-
válasz
moonlight115 #1781 üzenetére
Köszi!
Pont erre gondoltam. Elküldenéd fénypostával? Ha lehetne, még forrón.
Az ablakot már kinyitottam!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1775 üzenetére
Neked könnyű, téged még nem idegesít, ha megszólal a telefonod...:-)) Nekem már munkahelyi ártalom.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1773 üzenetére
hát... én nem egészen arra gondótam... a nők mán megvót, az óvisok kínzásába beleuntam...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1771 üzenetére
én csak homo... az még úgyse vót...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1769 üzenetére
remélem, jégcsákány...
(Az új évben elhatároztam, mizantróp leszek...) -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1765 üzenetére
Nem tudom... Ozzy ilyen rosszan jó úgy, ahogy volt...
Köszi és neked is boldog új évet. -
ijjájom
tag
válasz
moonlight115 #1754 üzenetére
Ez szép nagyon!!!
Boldog Újévet kívánok!!!
Ildikó -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1758 üzenetére
Mivel a fennkölt hangnem megvolt, nekem ez, mint poén jutott eszembe. A könyv egyébként meglehetősen trágár, meglehetősen emberi, de az elején könyv szerkesztési és könyvkötészeti szempontból az üres lap, majd apicsába, semmi sem jutott az eszembe - feltétlenül jó poénnak tartom. Valszeg én is tudtam volna a fejemben megtalálható nem kis mennyiségű irodalmi idézetből valami hasonlót találni, de - engedelmeddel - nem kívántam beállni a sorba. Nekem a kib.szott Ozzy jutott eszembe, aki egyrészt bizonyítottan genetikai mutáns, csoda - más ember kb. tizedrészét bírta volna el az általa elfogyasztott alkohol és drogmennyiségnek - ahogy ő mondta a Last Supper dévédén, "amilyen ki...ott anya...szó módon mi éltünk, nekünk már ki...ott régen ki...szottul halottaknak kellene lennünk."
De Ozzytól ered az is, azt szeretném, ha a síromnál az emberek úgy emlékeznének rám, mint nagy rock énekesre; nem pedig azt mondanák, itt fekszik az, aki leharapta a galambok fejét és lepisálta az Alamot" "Nem mehetsz végig mindig bohócruhában az utcán: a krumpliorr és maskara egy érző embert takar."
Mellesleg Bill Ward, az együttes dobosa kicsit komolyabban emlékszik vissza erre az időszakra: " Úgy éreztem, a testemet elevenen falja fel a drog és az alkohol. A Heaven and Hell néhány trackjére ma sem emlékszem, mikor vettük fel. Volt olyan is, amikor egy elmegyógyintézetben feküdtem egy ágyhoz szíjazva. Utólag, ha visszagondolok az életem erre az időszakára, azt mondom magamnak, hm, Bill, ez egy elég szomorú történet."
Arról sem szabad megfeledkezni, a Black Sabbath manchesteri, igazi alultáplált munkáscsalád törvényesség perifériáján élő kölykeiből alakult. Ehhez hozzájött az amerikai turné, ahol rászoktak a szex, drog, alkoholra; Ozzy esetében pedig az apja akkoriban bekövetkezett halála, ami rátett egy lapáttal a tudatmódosító szerekhez forduláshoz. Ozzy eredetileg a faternak szerette volna bizonyítani, hogy vitte valamire. -
psyho85
aktív tag
válasz
moonlight115 #1758 üzenetére
Áj vill sztól ö búk for jú
Vill vrájt the pages full
Vith blád end szvítend szó on...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1754 üzenetére
Bocs, nem tehetek róla, de nekem az üres lapokról Ozzy könyve is eszembe jutott. Először egy-egy lapon egy mondat. Az egyiken: A barátaim azt mondták, írjam le, ami eszembe jut. Majd jön egy tök üres oldal. Utána a következőn ez áll: A picsába. Semmi sem jut eszembe. :-))
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1744 üzenetére
rrrrrrrrrrr!! As I rrrock rrrrrroock rrrock rrrrrrrrrrock the micrrrrophone!!!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1742 üzenetére
Azért ezt is nézd meg, hogy a rettenetesnek ítélt, szerintem kivételesen igényes raphoz mit kell tollászkodni a dobokon
[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1737 üzenetére
Jó kis zene...
Forsyth már húsz huszonöt éve megvolt.... -
válasz
moonlight115 #1737 üzenetére
Én meg őket nem ismerem. De, majd szerzek tőlük is valamit, ha a maradék hat Clancy könyvet kivégeztem.
Jó a zene. Jó hangja van a csajnak. Kicsit olyan Péterfy Boris. FOO-ra akarok menni! MOST!
De, egy Rockmaraton is megtenné...
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1734 üzenetére
szerk
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1729 üzenetére
Karácsony
Fenyőillat
Boldog
(még nem volt meg a karácsonyi veszekedés)Ők is Boldog Karácsonyt kívánnak a topiclakóknak!
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1726 üzenetére
te csak a most megjelent cikkedre reflektáló hozzászólások megválaszolásával töröggyé mostan! :-) te vizipók
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1724 üzenetére
naugye..... jó az öreg rokker a háznál.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1721 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1719 üzenetére
hol van ez Kosjanitú....
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1717 üzenetére
szipus
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1715 üzenetére
azt meg ne mondd, te mit...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1711 üzenetére
Röviden: mikrofon előtt hiába próbáltam kicsiholni a progresszívot. Kérdéseimre elmondta: a szikorarobis zenéknek is van létjogosultsága, azok is jók, bla-bla. Azon kívül nem hiszi, hogy a woodstocki nemzedék zenészei valami rendkívülit alkottak volna...
Operatőr kezdett elpakolni, akkor közelebb hajolt és ha lehet, még mélyebb hangon megszólalt: " B@zmeg, ezt a szemetet nem szabad hagyni, hogy elterjedjen... (.i.: a csikidám) Erre a hülye operatőr, kicsit mólés, kezdett visszacsomagolni, naaaa, ezt mond el nekünk! (már Hobó érkezésekor, illetve a felvételhez beállításakor volt egy afférjuk) Mire bármit szóltam volna, a mély hang nagyon nyugodtan azt mondta: Neked, b@zmeg, nem mondok semmit! Te egy rossz ember vagy; te állandóan a szavamba vágsz! Más már elküldött volna a 3.14csába, de én nem teszem...
Mit mondjak; nem a malacfejű operatőröm miatt nem hajtott el minket is. -
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1711 üzenetére
Ez nem rossz, be is röffentettem rá a vízipipát.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1700 üzenetére
aha...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1698 üzenetére
kii? az ítí???
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1696 üzenetére
Kösz, nem is tudtam róla... egész jó albumnak tűnik.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1693 üzenetére
ennek????na neeeeeeeeee ....
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1691 üzenetére
ehhhhhhhhh.... nem értesz te a gegekhez. Az elején a néger rapper gyerek, meg a szőke kissrác csúcs. És kivételesen ennek naggyon jó üteme van, amit hangsúlyoz a pörrrrgetett errrr......
botfülű konczsuzsa rajongó... -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1689 üzenetére
Próbáld meg még egy nekifutással. ... fog az menni As I rock rock rock rock rock the microphone
Itt van szöveggel [link]
nekem az tetszik benne, ahogy pörgetik az errt
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1686 üzenetére
Ahogy kibontakozik a regény, egyre jobb. Szerintem A katedrálisnál is jobb.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1681 üzenetére
Nektek is csak erre van eszetek... nekem akkor dagadt meg, amikor rácsaptam az ajtót.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1679 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1677 üzenetére
Megjelent A. A. Milne Micimackó kuckója eredeti szomáliai kiadásban. Elképesztően jó, jobb, mint a magyar fordítás. Megvásárolható Mogadishu főterén M'koko Nikidugi utcai árusnál, vagy előleg befizetésével nálam.
P.s.: a néger változatban Füles farka hosszabb.
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1673 üzenetére
Más stílus. Kb. ég és föld
Ne várj fantasy-t -
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1670 üzenetére
A borítón lévő név miatt maximum. A Memoirs of an Imaginary Friend magasan veri.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1670 üzenetére
lefizette a zsűrit, az tuti...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1666 üzenetére
Amit eddig előadott, azt már kívülről tudom, csak az újakat kell megjegyeznem.....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1662 üzenetére
Holnap megyünk Kőhalmira.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1660 üzenetére
Azt nem úgy kell, hanem a Kis Ádám módszerrel, megnézni, gyorsan visszadugni...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1658 üzenetére
De ezekre nem kell igazat írnod......
Nálam az angoltanárnő szokott paranoiát okozni, mindig magamról kellett mesélnem aztán elkezdtem költeni a tényeket.... -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1648 üzenetére
A tábornok meg kiadott egy parancsot, mindenki egyen egy narancsot; de a nők inkább banánt kértek, Henrik lovagjai mind henyéltek...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1646 üzenetére
II. Henrik pancserebb volt, mert mártírt csinált Beckett Tamásból. Igaz, VIII. meg Morus Tamásból... viszont ő nem vezekelt érte, mint II.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1644 üzenetére
olcsó kifogás... vegyél példát VIII. Henrikről... az szerette a fejetlenséget.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1642 üzenetére
meddig várjak itten kibelezve?????? Semmi lojalitás?
csak egy suhintás, nem hajvágás vagy borotválás... -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1640 üzenetére
holnap?
-
válasz
moonlight115 #1632 üzenetére
Jelenleg lehet, hogy inkább a jakuzát választanám...
old rocker:
"Te, ezt a jakuza is így tudja? Mert ha igen, nem metélem le Hashimoto san-nak a kisujjam..."
Szerintem, amíg Hashimoto-san nem kér erre széles mosoly közepette, nem erőltetném a dolgot. Akkor viszont erősen elgondolkodnék rajta.
Egyébként, komolyra véve, a jakuza kb. tabu. Mindenki tudja, hogy létezik, meg aktív, de annyira elszigetelődött a társadalomtól, hogy egyáltalán nem lehet hallani róluk.
Mondjuk, ha tényleg rendfenntartót játszottak, nem lettem volna a fosztogatók helyében.Realradical:
Igen, ezek a marhák ezt a szintet kihagyták. Viszont, ezek után pánikszerűen eltüntettünk minden hasonló dolgot a környékről. Egy fűnyíróban azért mégiscsak nehezebb meglátni a lehetőséget, mint mondjuk egy láncfűrészben...
Mondjuk, a részegen macsetével hadonászó tag se gyenge. Amíg csak a sípcsontját akarja vágni vele, addig meg hajrá. Az kellően kemény, és kellően fájdalmas ahhoz, hogy észhez térjen, de komoly kárt ne okozzon. -
válasz
moonlight115 #1621 üzenetére
Neeem!!! Szükségem van a lábujjaimra... Egyébként, ha épp ütő nincs kéznél, hasonló felhasználásra a nagykalapács is megteszi, lásd Visszavágó.
"A japóknál a kard a nyerő, nem? Mint családi ereklye."
Maximum. Itt nincs betörés, se betörő, és önvédelmi fegyver sem kell. Amikor Tom meglátta az övemre pakolt svájci bicskámat egészen elszörnyedve kérdezte, hogy ez mi, és minek.
Ezek békés, nyugodt emberek, semmi agresszió, vagy feszültséglevezetés. Ők agyvérzésre játszanak. -
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1614 üzenetére
Hogy ne legyen egyedül a gumibot...
Nádvágásra használom/tam ha kijutok horgászni. Egy darabig az ágyneműtartóban tároltam aztán csak aláraktam az ágynak. Ez ilyen ön és köz védelem volt mivel régebben minden második nap 15+ emberes buli volt nálam. Ott nem találtak rá sosem
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1610 üzenetére
Egyágú hangvilla A hanghoz.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1608 üzenetére
Kottatartónak raktam oda.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1606 üzenetére
Igen, amikor rácsaptam a lábfejemre, nagyon felindultam... annyira, hogy magam is meglepődtem magamon, mennyi indulat szorul belém...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1604 üzenetére
összeesküvés-elmélet...
én egyik éjjel arra riadtam, hogy egy nagy, fehér kéz nyúl felém az ágy lába felől. Felkaptam az ágy mellé lerakott bézból ütőt és annak rendje s módja szerint eltörtem vele a nagylábujjamat.Mellesleg ezért veszélyes hinni az első benyomásoknak.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1602 üzenetére
tuuuuuuudom, malacka letépi füles farkát és micimackót feldagasztja mézzel, aztán elugrál zsebibabával ausztráliába és a cia kangával ütheti a nyomukat.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1600 üzenetére
Hú, arról is hallottam már, hogy nagyon izgalmas, amikor kilyukad Mosó Masa mosóteknője... Te, szerinted a Micimackó kuckója való nekem?
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1597 üzenetére
Ja. Most már nyilván más szórakozás után nézek.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1595 üzenetére
na ugye...
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1592 üzenetére
és ez! [link]
-
moonlight115
őstag
válasz
moonlight115 #1586 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy az egyik kolléganőm barátja Rőczey Ferenc zongoraművész. Holnap lesz a születésnapi koncertje, 85 (!) éves.
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1581 üzenetére
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1579 üzenetére
Nekem változatlanul az egyik favoritom az easy come, easy go...
nem ez a legjobb száma, de a hangulata miatt. -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1577 üzenetére
Rory is was the best... he is dead.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1571 üzenetére
Csak ez egy relatíve drága modell, igaz ezt sok másra is lehet használni...
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1567 üzenetére
Bemenni egy könyvesboltba, böngészni, válogatni
Ez a rész megmarad, csak nem 5 hanem 1 könyvet veszel és a többit felírod a letöltendő listába -
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1555 üzenetére
először biztos újdonság lesz. Aztán rájössz arra - remélhetőleg -, hogy a szavak igazi értelmüket a könyv lapján nyerik el. Gutenberg találmánya nagyobb vívmánya az ember evolúciójának, mint a számítógép és az okostelefon.
A fogyasztói társadalom hülyítéséről és elhülyüléséről szép példa a Nokia hírlevele:
" Készülj fel a télre!Könnyítsd meg az életedet és mindennapjaidat Nokia tartozékokkal! Válassz a gyönyörű színekben pompázó fej- és fülhallgatók valamint hangszórók közül, hogy a zene még jobban átjárhasson. A hideg téli napokon biztos jól fog jönni egy headset, hogy ne kelljen remegő kézzel a füledhez tartanod telefonodat a mínuszokban."
Már nem frekvenciában, érzékenységben, hangzásban, jel-zaj arányban, torzításban,decibelekben mérjük a fejhallgatók és hangszórók által közvetített 8közvetíthető) zenei élményt. Pompázó színekben, mert attól jár át jobban a zene, ha pirosrózsaszíneskék a fejhallgató. (Hogy hogyan szól , az ki a f@szt érdekel: jól mutasson a fejeden wááááááááááóóóóóóó) Brave new world. Boooooooooooooooááááááááááááááááááá
-
old rocker
veterán
válasz
moonlight115 #1550 üzenetére
Jobb is az, mint a könyv; nem romlik a füled a lapok zizegésétől, csak a szemed vakul... eh
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1552 üzenetére
Szerintem Ő is olvas PH!-t....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1550 üzenetére
El kell árulnod a Jézuskának, hogy mit szeretnél....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1548 üzenetére
Ha jó az lcd-s is, már vannak nagyon olcsók, de pl. ez e-ink technikával is elfogadható árú.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1546 üzenetére
Ezt vedd előre a listában....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1544 üzenetére
Hamilton tetszene, mondjuk eredetiben nem olvastam, de fordításban vagy tízet közülük.
-
psyho85
aktív tag
válasz
moonlight115 #1541 üzenetére
Ugyemennyiveljobb!
Meg a jó öreg kolyak nyalóka.
-
psyho85
aktív tag
válasz
moonlight115 #1539 üzenetére
Nyalásról csak a só jut eszedbe?
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #1537 üzenetére
De, hallottam, és tudom, hogy arra utaltál, de nem esik le, miért.
(A takarmánysó olyasmi, mint a természetes, kicsit kavicsos 40 Ft-os só a Coop-ban, csak pár kilós tömbbé préselve, általában szelén-adalékkal, de a drágább fajtákhoz egyéb ásványi anyagokat is adhatnak.)
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #1535 üzenetére
Hogy jön ez ide?
(Persze, hogy szeretik, kell is nekik a takarmánysó.)
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #1533 üzenetére
Oh, én még régebben. De hiába érem el oldalról a könyökömet, nem elég hosszú a nyelvem, kellene még 2 centi.
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #1531 üzenetére
Jó ég, hosszú nyelved lehet...
-
psyho85
aktív tag
válasz
moonlight115 #1529 üzenetére
Úgy egészen a csücskit?
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1525 üzenetére
Nekem meg ez a kettes...
Azt tudtad, hogy tavaly is jelent meg új albumuk? [link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
moonlight115 #1523 üzenetére
-
Crystalheart
őstag
válasz
moonlight115 #1500 üzenetére
Magamat ismerve legkorábban évek múlva, hatalmas szünetekkel.
Több ezer oldalnyi forrást is el kell még olvasnom útközben, ha pl. egy idegen nép udvartartásáról kell írnom. A kutatás időigényes.
-
Realradical
őstag
válasz
moonlight115 #1496 üzenetére
A szerzőnek családja van, nekik is ajánlja a könyet asszem. Hááááátizé, szerintem veszélyben vannak a közelében!
A legdurvább könyv ami a legközelebb volt ahhoz, hogy letegyem az a Pedofeeling volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest