- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1645 üzenetére
Na ez az. Játszott volna inkább engribördszöt!
De ehelyett inkább egyházat alapított. A pancser... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1643 üzenetére
Jaaajj, már ki is vagy belezve? Miért nem ezzel kezdted?! Kérhettél volna sürgősségi lefejezést. Menj a VIP váróba, nemsokára ott leszek, mindjárt végzek ezzel a pár fejjel, de már izomlázam van, némelyik annyira nyakas...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1641 üzenetére
Pont a szabadnapomon? Ennyire sürgős?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1639 üzenetére
Mára már betelt a naptáram...szólhattál volna előbb is.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1637 üzenetére
Azt hittem, az ugyanaz.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1635 üzenetére
Ja, a harakiri már nem trendi?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1626 üzenetére
Mave13 nem a jakuzával harcolt, - mit neki jakuza! - hanem a sejtjeivel.
Ráadásul sűrű nitrogénfelhő közepette. Na ezt csinálja utána a jakuza! -
Realradical
őstag
válasz
old rocker #1626 üzenetére
Ezen pl. én anno nagyon meglepődtem. Állítólag a katasztrófa után azért is nem volt fosztogatás, mert "segítettek" a rendfenntartó erőknek.
Hogy on is legyek némi könyvvel:
The Weight of Blood
The Cost of Betrayal
The Death of PromisesKapnak közösen egy 10/7.5-öt. Az első könyvön érződik, hogy kezdő az író, a másodikban sok minden jobban meg van magyarázva, látszik, hogy tompítja az elsőben lévő logikátlanságokat. A harmadik könyvbe Tessana nagy sok színt visz a történetbe. Aki szereti a dark fantasy-t annak ajánlom. Persze a Prince of Thorns magasan veri őket.
-
Realradical
őstag
válasz
old rocker #1617 üzenetére
Az egy óriási film! Mondjuk a kedvenc jelenetem a Ravaszból van: Charles, hozd elő a puskát. Minket átbasztak! -majd jön a srác légpityuval-
@moonlight115
A kutya időnként komoly vegyi bombákat ereget. -
Realradical
őstag
válasz
old rocker #1605 üzenetére
Gondold el mi lett volna, ha úgy mint nekem, macsétád lett volna az ágy alatt
Nyomát se lelnéd többé a lábfejnek... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1611 üzenetére
Egy violinkulcs is megtenné...Acélból.
Az se baj, ha rozsdás.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1609 üzenetére
Kottatartó, mint önvédelmi fegyver...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1607 üzenetére
Mi lett volna, ha nincs ott a bézból ütő? Akkor indulat se lett volna?
De mivel ott volt, így nem zárható ki az előre megfontoltság. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1605 üzenetére
Neeeem...A bézból ütő, az a veszélyes!
Mellesleg, ez önvédelem volt, nem? Hirtelen felindulásból. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1603 üzenetére
A paranoia iskolapéldája:
"– Bocsáss meg, egy pillanatra – mondta –, de úgy látom, valami felmászott az asztalodra. – Ugyanekkor Tigris hangos kurrogással és morgással rávetette magát az abrosz lecsüngő végére. Lerántotta, a földön hempergett vele, többször körülcsavarta magán, aztán vad tusakodás után kidugta belőle a fejét, és csak ennyit kérdezett értetlenül:
– Nyertem?
– Ez az én abroszom – mondta Micimackó, igyekezvén kigabalyítani Tigrist az abroszból.
– Nem tudom, hogy hívják – mondta Tigris.
– Ez arra való, hogy az asztalra tegyék, és rárakjanak mindenfélét – mondta Micimackó.
– Akkor miért akart megharapni, mikor elfordultam? – kérdezte Tigris.
– Nem hinném, hogy meg akart harapni.
– Csak szeretett volna – mondta Tigris –, de én fürgébb voltam." -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1601 üzenetére
Képzeld, én olvastam a modern változatot, de lehet, csak a fordítója más, szóval, abban szó sincs mosóteknőről! Automata mosógépe van Masának, ami nem kilyukadt, hanem vízköves lett a fűtőszála, mert főhősünknek nem volt 7 krajcára, hogy Calgont vegyen. De lehet, hogy csak nem néz reklámot, és így nem tudta, hogy az kell bele. Ezért a súlyos hibáért keservesen megfizet, mert jön a szerelő, aki amellett, hogy kioktatja, tehát rámutat jellembeli hiányosságára, még áfás számlát se ad neki. Tanulságos mese, ajánlom mindenkinek!
A Micimackó kuckója ...hát, az már inkább krimi. Izgalmas, az igaz, de inkább ne olvasd el, mert rémálmaid lesznek tőle. Többet nem árulok el, hátha mégis elolvasod. Nem lövöm le a poént.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1599 üzenetére
Ablakzsiráf??? Hűűű.... annál már csak a Mosó Masa mosodája nehezebb! Nem csak a karakterek bonyolult személyisége miatt, de az egész könyv szellemisége...! Nem való mindenkinek.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1596 üzenetére
Jó kis zenés estünk van
[link]
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1591 üzenetére
The man who sold the world...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1591 üzenetére
Hűűű, ez nagyon jó!
És ez is! -
old rocker
veterán
válasz
old rocker #1589 üzenetére
I look inside myself and see my heart is black...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1585 üzenetére
Mindegyik tetszik, ez a Mozart különösen!
És az andante.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1582 üzenetére
Igen, azt is szeretem, de ez se rossz!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1580 üzenetére
Nekem meg a Moonchild.
És ez -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1578 üzenetére
Yes, I know. But anyway...he is the best for me.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1576 üzenetére
THNX!
Rory is the best!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1556 üzenetére
"Gutenberg találmánya nagyobb vívmánya az ember evolúciójának, mint a számítógép és az okostelefon."
Ez vitathatatlan.
Szeretem a könyveket. Bemenni egy könyvesboltba, böngészni, válogatni, / kiválasztok 5-öt, beállok a pénztári sorba, közben eszembe jut a pénztárcám tartalma, visszateszek 2-őt, újra be a sorba, áááh, de mégis kell, vissza a polcokhoz, na, még ezt az egyet...húúú, a másikat se hagyhatom itt...! Aztán haza a zsákmánnyal...
Ha könyvtárból viszek könyvet, akkor más a helyzet. Erkélyre ki, és kezdődhet a portalanítás. De ezt nagyon utálom, mert a legtöbb könyv koszos, amin a porszívózás se segít.
Kölcsön kapni-adni is jó dolog, persze nem adok akárkinek, és van olyan könyvem, amit senkinek sem adnék oda, érzelmi okokból, nem azért mert félek, hogy nem kapom vissza. Az ilyen könyvek a barátaim, barátot meg nem adok kölcsön.
E-book olvasóm még nem volt, előre nem tudhatom, fogom-e szeretni, de az valószínű, hogy nem annyira, mint a könyveket. Lehet, hogy megszokom, mert rávisz a kényszer. Hosszú távon anyagilag szerintem megéri.Ha már a fejhallgatót említetted: nekem van egy jó régi Sony-m, levetett cucc. Ha nem bánok vele óvatosan, szétesik, és akkor összebarkácsolom valahogy, már egész jól belejöttem. Kaphattam volna ajándékba újat, de nekem nem kell. Mert ő is a barátom, még ha nem is tökéletes, de jól szól, és ez a lényeg. Tudom, hogy vannak nála szebbek, jobbak, próbáltam párat, de mégis...
A reklámozók, marketingesek tényleg elképesztő dolgokat tudnak kitalálni. Szerintem baromi okosak, még azt is tudják, hogy a macskák Whyskas-t vennének! A kutyák meg macskát vennének. / Tudom, ősrégi vicc, de attól még jó. Legalább annyira, mint egy ősrégi fülhallgató. / -
Realradical
őstag
válasz
old rocker #1564 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Nálam a mérleg másik oldalán az állt, hogy 11nm-en éltünk a párommal 8 évig ahol nem annyira jól fértek el a könyvek, pl. Révai összes és társai. Most, hogy költöztünk így már ez rész rendben van, de még így sem csinálnék könyvespolcot a lakás összes falából. Rengeteg helyet foglal egy könyvtár sajnos. Havonta 3-5 könyvet vásárolok 12 éves korom óta, ez azóta jól felgyűlt.
@philoxenia
Igen, a Kindle 6"-ja kevésnek tűnik, de így utólag nem bántam meg, hogy nem a 10-es Kindle DX-et vettem. Nagyon filóztam rajta anno, de mint kiderült, ez a méret pont praktikus útközbeni olvasáshoz, mert a kabátom zsebébe pont befér és tudom egy kézzel fogni/lapozni, nem kell hozzá kettő. Mondjuk napi szinten a Hanlin v3-at használom a páromé a Kindle. A Hanlin minden formátumot jól megeszik és olvassa/átméretezi szépen a pdf-et Tirwal firmware-el amit a Kindle nem tud jól csinálni. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1564 üzenetére
Már nagyon régen leszoktam a könyvvásárlásról, az unokaöcsém megszállottan veszi a könyveket, 25 évesen több milliót érő könyvtára van, nekem most már csak a legfontosabb/legkedveltebb/legszebb könyvek kerülnek vételre...
Realradical: A másik bajom vele az árán kívül a mérete, a 7" asztalnál nekem kicsi, kézben tartva persze előnyösebb, de kevés fér az oldalra, az általam használt betűméretnél, van egy Galaxy Tabom is,/ az első/ az Nexus 7 méret, azon nem szeretek annyira olvasni...
10"-os e-ink meg még csak most kezd bejönni:[link] -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Nálam kevesen szeretik jobban a nyomdafesték szagát, de olvasni ugyanolyan élmény villanyosan is, sok szempontból gyorsabb is, a szem-agy páros rááll egy tördelés/betűnagyság kombóra és nincs kiszolgáltatva dizájnereknek. Nekem már sok könyvhöz szemüveg kellene, ha kicsit rosszabb a világítás, ez is elkerülhető, a fényerő/szín állítható a környezeti megvilágításhoz, szerintem nem szemrontóbb, mint sok könyv, ahol ki sem tudom rendesen nyitni a kötés miatt, eleve ferdén nézem a "környezetvédő" sárga papíron sz..rul nyomtatott apró betűket...
Nem a szép könyveket kell kiváltani így, hanem az olcsó papírkiadásokat. Ráadásul könyvtárakban mindig az a rész hiányzik egy sorozatból, amit éppen most olvasnál, a könyv ne váljon luxuscikké, ezen segíthet az elektromos terjesztés...Realradical: most is e-inkes kijelzőt használsz?
-
Realradical
őstag
válasz
E-inkes olvasóm van 3 éve és imádom. Ráadásul kétszer annyit olvasok, mivel nem kell kifizetni a 3-15k árú regényeket/szakmai könyveket. Csak azokat a könyveket veszem manapság meg fizikai formában, amiket referencia anyagnak használok a munkához. Két dolgot nem tud egy e-inkes olvasó:
- nincs finom könyvillata
- nem lehet átpörgetni mikor keresnél valamitTessen megnézni egy ilyet, jó dolog. Mondjuk LCD-s kijelzőn én sem olvasnék, az valóban tönkreteszi a szemet.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1554 üzenetére
Úgy tudom, olyan is van, amitől nem vakul. Majd tudja a Jézuska, milyet hozzon...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1461 üzenetére
Meghallgattam őket, tényleg nagyon jók.
Ez se rossz! Igaz, nem ismerem mindegyiket.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1461 üzenetére
Húúúú, de jól kezdődik!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1436 üzenetére
Elindítottam, a fiam együtt énekel a közönséggel....
Nekem ez "a" dal Cseh Tamástól...
Valamit nagyon tudhat ez a szőke hölgy, de énekelni sajnos nem annyira, legalábbis ezt a számot nem kellett volna....[link]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1434 üzenetére
Próbálkoztam webfordítással, de nyilván a lényeg marad csak ki....
Ez se fordítható le más nyelvre igazán.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1431 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1397 üzenetére
In peace!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1392 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1388 üzenetére
Ezért veszélyes minden eszmerendszer, ami a gyűlöletre, kirekesztésre épül. A film végén elmondják, hogy Európa miért hallgat.
Kösz a linket, ezt érdemes volt megnézni.
Kíváncsi vagyok az értelmes kommentekre. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1386 üzenetére
" Kecskét ne vigyetek a sírom közelébe legelni..."
- ezt remélem Kristályszív is olvassa....
Nem is volt nálad Alzheimer. Az ő idejében még nem volt ez a játszadozás az idővel.:-) -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1384 üzenetére
de azt nagyon karizmatikusan...:-)
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1382 üzenetére
Tudom, láttalak a híradóban, ott csápoltál az első sorban :-)
Csak úgy hemzsegtek ott a karizmák... ja, karizmok...! -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1380 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1374 üzenetére
Ja, hogy a vitrinbe tegye a zámbójimi képe mellé....
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1372 üzenetére
Az jó, ha olvasmányos, akkor hamar elolvassák, és már írhatod is a következőt.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1361 üzenetére
De jó!
és ez is, hátha valaki még nem ismeri. -
válasz
old rocker #1356 üzenetére
"Ott volt pl. a Nightwish, ígéretes zene... de amióta Tarja kivált és Olsen kisasszony diszkóénekel, azóta nem szeretem."
Akkor majd most talán újra megszereted: [link]
Anette más stílust vitt, ez tény, de nem volt olyan rossz. Jó, nem a klasszikus Nightwish, az tény. De, majd talán most... Viszont a filmre kíváncsi vagyok, kellően elmebetegnek néz ki a trailer alapján. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1354 üzenetére
Ez nagyon jó zene, csak nem Purple.....[link]
Itt Dio sokkal jobb mint Coverdale, csak Ritchie rosszabb nekem, mint az előző linkemen... Ott ahogy kezdődik, a szünetek, a tömeg minden úgy együtt fog meg. A második fele itt is nagyon jó, csak a kezdet nincs olyan hatásos...
A nagy ötösnek mindig voltak olyan pillanatai, amiket csak Ők csinálhattak meg: [link] Amíg inspirálták egymást és nem veszekedtek, nem került senki hosszabb időre fölénybe, az nagyon jó volt...[link]
Amúgy a maiak közül kik a kedvencek? Nekem a hörgős énekstílus nagyon nem jön be....
Max eddig a mértékig:[link] Mondjuk itt is a basszer a kedvencem....
Szeretem a Disturbedet és kövezzetek meg, rajongok a Within Temptationért.... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1352 üzenetére
Nagyon jó a hang...
Egy varázslat ez a verzió.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1350 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1348 üzenetére
Épp most találtam meg, és linkelni is akartam...[link]
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #1346 üzenetére
Nézd csak ezt meg: [link]
ebben a lelkét kiénekli a kis olasz! 6.38-tól van az a rész...
Ricsi is szépen belezuhan a gitárhúrokba...
AMikor énekest váltott, Graham Bonettről, aki ugyan nagy hang, csak kevésbé iskolázott, a finomságokra érzéketlenebb, mint Diojé, jjoggal írta a kritika:
A misztikus, középkori témájú Stargazert nem lehet, nem szabad napszemüvegben és dandy bőrdzsekiben énekelni. Ha lehunyod a szemed, egy bőrökbe öltözött rock'n'roll barbár képe jelenik meg előtted. Aztán, amikor kinyitod ... nos, jobb, ha újra lecsukod... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1346 üzenetére
Szép
De Te is A Gates of Babylon-t választottad...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1344 üzenetére
Stargazer nagyon jó, csak érzelmileg kevesebb nekem, mint Dio szíve lelke Babilon kapuiban...
Itt is nagyon jó még Dio /R.I.P./
Ezt a számot is nagyon szeretem, bár sokan el sem hinnék, hogy Purple...[link]
Ez a szám is nagy kedvencem, Satriani pedig csodálatos alázattal hatalmas tudással, nem túlcifrázva helyettesíti Blackmoore-t. Hozzátesz az életműhöz inkább. Nekem Steve Morse túl sok, túl díszes, nem igazán purple-ös... Itt látszik is a különbség: [link] -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1340 üzenetére
Szuper!
philoxenia Nekem is!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1338 üzenetére
Hatalmas...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1326 üzenetére
Azt én is, meg a pszicho thrillert.
ezt olvastátok? Erre kíváncsi lennék...
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1323 üzenetére
Hallgatom...Már régóta meg akartam nézni ezt a filmet.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1321 üzenetére
Jaaajj, ezt nagyon szeretem!
Ha már induló: [link]
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1319 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1316 üzenetére
Erről egy festmény jutott eszembe:
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1314 üzenetére
Általában nem szeretem az ilyen csatározós, kuruc-labancos sztorikat, de a Tenkes jó volt, meg A koppányi aga testamentuma is. Anno, mikor ezeket olvastam, tetszettek, de most, hát, nem vagyok benne biztos, de majd megkukkolom.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1312 üzenetére
Ebben még Buga Jakab is benne van!
Köszi -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1301 üzenetére
Tini koromban olvastam, akkor tetszett.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1299 üzenetére
Tudom. Sajnos magamat nem tudom megnyírni.
A frontsebész Jó könyv!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1293 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1293 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1291 üzenetére
" a fiatalok mind elmennek; itt maradunk mi, öregek, amíg élünk, aztán ha mi is kidőlünk vagy meghalunk, akkor ki fogja ezt a nemzetet gyógyítani?”"
De tényleg, ki? A falvakban már sok helyen nincs körzeti rendelés, az orvosok mindenhol leterheltek, hogy lehet így minőségi munkát elvárni tőlük?
És arra, hogy az orvos is ember, jó példa egyik pszichiáter ismerősöm, aki épp a minap mesélte, hogy az egyik betege története annyira megérintette lelkileg, hogy a következő betegét telefonon lemondta, mert úgy érezte, képtelen lenne másra koncentrálni. Kérdeztem tőle, ezt megteheted? Hisz rengeteg beteg van, és mi lesz azzal, aki már be volt jelentve, stb... Azt válaszolta, hogy az a betegnek is jobb, ha csak rá tud figyelni, és úgy érezte, nem tehetett mást. Néha elmesél nekem egy-egy esetet, tényleg megrázó, milyen sorsok vannak. A pszichiátria nem arról szól, (jó esetben) hogy két perc alatt felír egy gyógyszert, aztán jöhet a következő.szerk. Ezek szerint végre felébredt a Medicina....
-
finest
addikt
válasz
old rocker #1280 üzenetére
Magyarból az illendőség azt kívánja, h a Pál utcai fiúkat jelöljem meg. És hogy ennek fényében a bakterházat visszavond.
Na, mondok egy jót - egy olyan szerzőtől, akiről még nem volt szó, de biztos ismeritek - kellően mély, mégis szórakoztató, s van benne romantika, amivel Holdfénynek is adózunk: Stanislav Lemtől a Solaris.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1276 üzenetére
Grat, uram, ön jól választott!
Deeeee, láttam, csak nem tegnap. Se tegnapelőtt.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1271 üzenetére
De jó, majd megnézem.
finest Ezt a Mr.Black-et nem ismertem.
szerk. nem figyeltem a szövegét.... -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1264 üzenetére
shoot!
Hát ez az, ezért is kéne írni nekik! Nem lehet megrendelni!finest hűha, ki gondolta vóna.....?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1262 üzenetére
Don't shoot him, he is globish!
finest ez nem valami francia szöveg?
-
finest
addikt
válasz
old rocker #1258 üzenetére
Megértem, csak cukkoltalak. A Medicina jó választás volt, ismert, értékes dolgokat csinál.
-
finest
addikt
válasz
old rocker #1255 üzenetére
LOL
Ha Golding nem is, az tuti, h Hemingway megverekedett volna a felelős kiadóval ilyen esetben. -
finest
addikt
válasz
old rocker #1250 üzenetére
Hihetetlen, fix összegre szerződtem volna kiadásonként.
Az eladás meg legyen a kiadó gondja!
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1251 üzenetére
És még ott vannak az eszkimók, továbbá a kőfaragók és balett táncosok (á la P.Howard:-)
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1240 üzenetére
Megnéztem a Medicina honlapját, még nincs is fenn a könyv. Mindjárt írok nekik egy e-mailt, hogy meg lehet-e rendelni......Mondjuk arra kíváncsi lennék, ha mave13 megrendelné, és a tokiói címére kérné a kézbesítést, vajon mit szólnának?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1234 üzenetére
Az egyik orvos ismerősöm már hallott a könyvedről, épp tegnap mondta, hogy az Orvosi Kamara lapjában van róla cikk. Meg is venné, ha Miskolcon kapható lenne. De ha nem, szerintem valamelyik kongresszuson biztos elérhető lesz.
Kösz a linket, érdekes. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1234 üzenetére
Orvosoknak szánják....
-
válasz
old rocker #1223 üzenetére
Kicsit megkésve, de gratulálok! Azért ez nem semmi!
Online elérhető formája nincs a könyvnek? Szeretném elolvasni, mint jelenleg kevéssé, de később érintett fél, de a hagyományos úton történő megvétele most kissé problémás.
Mondjuk, szerintem a műsorvezető kérdése hmm... kissé fura. De, a válasz tetszik.
Pécsen nem lesz könyvbemutató?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1225 üzenetére
Nagyon szépen mondtad.....én se mondhattam volna különbül....
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1223 üzenetére
Ez nagyon igaz.
-
old rocker
veterán
válasz
old rocker #1222 üzenetére
A végén megkérdezte a műsorvezető, hogy a könyvem alapján, illetve, amit Kende kérdezett, szerintem „mi, betegek, hogy tekintsünk az orvosra, mint emberekre? Vagy mint istenekre?” A válaszom nagyjából ez volt: „Szerintem – és elnézést kérek, senki vallásos érzületűt nem szeretnék megbántani – ebben a szituációban embernek lenni több, mint Istennek lenni. Én nem szeretnék egyik orvosomra sem úgy tekinteni, mint Istenre, hanem úgy, mint egy érző, emberséges emberre, aki segíteni akar.”
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1220 üzenetére
De jó! Írd le ide, élménybeszámolót kérünk!
Igaz, mi nem vagyunk 60-an...... -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
old rocker #1204 üzenetére
Gratulálok!
-
finest
addikt
válasz
old rocker #1211 üzenetére
Mégis csak bejön neked ez a gondolat a rabszolgatartó világról?
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1209 üzenetére
Van egy olyan mondás, hogy: inkább időd legyen, mint pénzed. Van benne valami. / eltekintve a nyomortól / A nagy hajtásban elsikkad az élet lényege, az öröm a jól végzett munka után,pl., ha valaki állandóan dolgozik, nem ér rá élvezni az életet, sem pedig megállni egy kicsit, elgondolkozni azon, vajon megéri-e? Persze, ha valakit az tesz boldoggá, hogy mindene megvan, az más. De ez soha nem valósulhat meg, mert mindig többre vágyik.
bölcselkedés offJó sztori. Hol olvastad?
(Kende reagálni fog, már csak a reklám miatt is.)
-
moonlight115
őstag
válasz
Én már gratuláltam.
Kíváncsi vagyok, hogy Kende Péter fog-e reagálni, és ha igen, vajon mit? -
finest
addikt
válasz
Granulálok a könyvedhez.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1201 üzenetére
Potterhater provocateur!
Eddig tartott beszippantani a napi hajlakk adagomat. Musza dagh még a láthatáron sincs.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1190 üzenetére
Arról szól, hogy a II.VH. gettóiban mennyire olvasott volt a Musza Dagh, és erőt merítettek belőle, nem a menekülést választották, hanem az ellenállást a lengyel és litván gettólakók.
Nagyjából ez a lényege a kommentnek.szerk. A meghalsz tengerészt nem olvastam.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1185 üzenetére
Azt hallottátok, hogy valamelyik csatornán lesz topless időjárás jelentés?
-
finest
addikt
válasz
old rocker #1174 üzenetére
Ha ez egy férfi fodrászat, akkor javaslom, h top-less fiatal nők guggoljanak, térdeljenek kezükben A4-es, A3-as papírlapokkal a fodrász székek körül, amikkel szépen deríthetik a fényt a delikvensek arcára, és izgi is, h éppen ki mit lát meg a papírlapok takarásából. Ha női, akkor ugyan ez fiatal fiúkkal.
Telepítsetek un. solar tube-ot, a napfényt gyűjti és erősíti fel. Az olcsó verzióhoz a mi égövünkön fagyálló kell! drága,olcsó
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1180 üzenetére
Jó, akkor a " hátulról, szemben a tükörrel.." megoldás lesz jó.
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1178 üzenetére
Tényleg, most, hogy mondod, nálunk sötétek a tükrök. Csak felülről jön, magasról a világítás, ezért sötétek a tekintetek is. ..
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1176 üzenetére
"....hátulról, szemben a tükörrel..." OK. Felírtam! :-)
-
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1174 üzenetére
Aha. Sejtettem, hogy Finest csak viccelt a zseblámpás ötletével.
A te tanácsod bonyolultabb, de autentikusabbnak tűnik, thnx. A derítéstől felderülnek. Még logikus is. -
moonlight115
őstag
válasz
old rocker #1172 üzenetére
Hm. Celebet mégsem írhattak...:-)
Kösz az infót, most már világos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest