Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
válasz
Dr. Romano #16 üzenetére
Sajnos jaja,láttam már nemrég....
-
Dr. Romano
veterán
Köztudott hogy a 700/600-as Geforce-ok "nagyon nem öregszenek jól".
Újabb játékokban egyre jobban bukik.
-
Mokó
aktív tag
"Hiteltartozásokból kilábaltam, fizetésem kicsit nőtt, úgy szoktam mondani hogy a nyomorból felugrottam a szegény kategóriába
, de az 1080 szint így is akkor lesz elérhető nekem, ha már reto lesz..."
Ezzel detto ugyanigy vagyok,neked jobban ment a megfogalmazás
Szakmailag viszont 770..szóval 4 éves most,5 lesz.Egy kicsit 8800GTS 320 mega és 6950 1 gigás feeelingem van..de miért?Mert aránylag bivaly gpu mellé több memória kéne hogy kifussa magát...No mindegy Wolfit már levettem mediumra biztos ami biztos meg Skyrim a lényeg (1 hete nem ment megin
)
-
Zicokuka
senior tag
Lehet az én szemem nem a régi,de medium és ultra közt semmi különbséget nem vettem észre a játékban
-
pet007
aktív tag
Sajnos a 2giga vrambol mar! Menuben kifut, pedig birna az oreg 770es. Erdekes, hogy eleg sok dolgot fel lehet huzni highra mielott barmit csokkenne az fps..
-
Jó kártya, az én szempontomból meg ideális, valami hasonlót tervezek én is szintén 1366- os rendszerrel, tehát sztem teljesen rendben van.
Hiteltartozásokból kilábaltam, fizetésem kicsit nőtt, úgy szoktam mondani hogy a nyomorból felugrottam a szegény kategóriába
, de az 1080 szint így is akkor lesz elérhető nekem, ha már reto lesz...
-
Mokó
aktív tag
Hagyjuk mi új kártya és mi nem...460-at ajánlottak kipróbálásra,nem érdekelt.
Ha nem lenne annyi akadály az életemben...szóval ha jó lenne minden 2 havonta beforgathatnák egy 1080-ra,de NINCS
szerk;bocs gyerekek de ez kijött és tudom más is igyvan vele "hitelbehajtásszámlák"
-
Zicokuka
senior tag
Minden igény kérdése,ha valaki meg az új gamekkel is játszani akar költeni kell.Nem rossz kártya ez még.
A legtöbb mai game nincs is túl jól optimalizálva.
-
Amennyiért vetted, bőven megérte a kártya, szép is, jól is megy. A legújjabb címek meg mindenen kifognak. A 4K- ra sem álltam át ( 4K esetén azt mondják hogy inkább csak az 1080 tud labdába rúgni ), a megjelenítők mellett kábeleket kellene cserélni, meg nagyobb net-sávszél, meg..., mindíg lesz egy jobb amire szórni lehet a lóvét. Inkább egy ilyen régebbi darab, aztán jól mennek a pár éves gamek.
-
Hannibhál
őstag
jah, elég rendesen kifuthatott a vramból
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest