- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
->Raizen<- #14 üzenetére
Pedig már az RTCW is jó grafikával rendelkezik, a geometria is "jó" már, mindenesetre nagyon pontosan lehet célozni, ok hogy a dinamikus enviroment light, textura meg a háromszögszám sokkal kisebb, de a Ryse of the tomb raider nem is megy el egy P-III- on, az RTCW pedig jól húz a Copper konfigon. Fejlődés van, egyetértek, ha nem is exponenciális, ahogy egyesek annakidején jósolták.
-
válasz
Dilikutya #12 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom volt a Tomatoval. Nagykerben nem kellett senkinek a TX98 lap, ezért bagóért elhoztam, Cyrix PR300 procival király lett, a leggyorsabban bootolta a Win98- at, a gamefutások is jók voltak a konfig árához mérten. Tomato lapot már nem tudtam szerválni de egy Soltekkel újraklónoztam, ráadásul MII PR400 procival, jó kis retro lett.
-
A Coppermine nagyon jó proci, csak a maga idejében nagyon drága volt. Jó alternatívát nyújtott a K6-2, K6-2+, K6-III (+) , a K6-2- nél gond ugye az alaplapi kesselés korlátoltsága, melyet enyhít az utóbbi 2 proci beépített L2- je. Nagy gyorsulást hozott a K6-2+ nálam, de mai szemmel, mikor a P-III már olcsó, azért látszik hogy nem véletlen volt drága, egy jófajta BX lapban nagyon pörög, nagyon kompatibilis. Azért a Nálad futtatott játékok megizzasztják, de kicsit régebbiekkel nagyon megy. Pld Quake 1-2, Unreal 1 és Tournament, NFS3 tombol a Copper+Geforce4Ti konfigomon, ezekkel 100+ FPS- eket produkál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest