- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Alvin-
tag
válasz
Tikakukac #37 üzenetére
Ezért sokszor nem értem ezt a hype vonatot
A minőségi is lehet hibás gyártású illetve az "olcsóbb" is lehet túléli a drágábbat. Jó persze nyilván ha 2000 eur gépet raksz össze akkor már a táp is legyen olyan.
Én csak azt próbálom megérteni h mi ez a fanatizmus h minőségi vagy sem. Aláírom hogy statisztikailag biztos kevesebb a meghibásodás a 2x drágább tápoknál de ez talán el is várható ha vmi 2x annyiba kerül
-
-Alvin-
tag
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
Codegen és vargánya tápnál találkoztam én is h minden alkatrészt elvitt a pcből.
Nekem enermax táp pukkant el semmit nem vitt magával...De amúgy miből gondolod hogy a "minőségi" beles táp nem visz magával semmit illetve h ki van zárva?
A drágább táp általában jobb meg minőségibb meg bla bla bla, de mindegyik made in tw vagy china szal szerintem ez inkább már csak hype hogy minőségi táp 2x pénzt megéri a fogyasztói társadalomban
-
-Alvin-
tag
Szal jobban megéri a 2x drágább táp ami "jó" beles?
Egy tesztet azért linkelhetnél h honnan tod milyen beles vagy mi a baj velük...
Értem én ez alatt h egy hec beles nem stabil vagy mire gondolsz. Mert bátyámnál 7 éve megy egy gigabyte táp haveromnál aercool gm750es teszi a dolgát 4 hónapja. Értem én h a drágább táp jobb, de ezekre is 3 év gart adnak ha azt elviszi már jó és ha tönkremegy vehetsz egy zsír újat... -
-Alvin-
tag
Jól elkérik az árát.
Mondjuk én ezt néztem ki
[link]nemtom h miben lehet több egy platinum táp megspórolsz vele 10 wattot óránként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged