- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ja és igen, volt ezres Corsair, elviekben szintén minőségi és még drága tápom. Konkrétan féltem tőle, mert kimértem és bőven kilógott a 12V is a szabványból kisebb terhelésen. Csak ugye nem mindenki méregeti így a dolgokat. Megveszi-berakja aztán szipiszupi. Közben lehet, hogy nagyon nem.
-
KAMELOT
titán
Tessék
Azért olcsóbb az a táp, mert olyan beles. Sajnos az alkatrészek gyengébb minőségűek az a baj velük. Láttam már én is 1000W tápot 50euroért.
Azért vesznek drágább tápot, mert arra vannak rákötve ezek a cuccok.
300eu alaplap
300eu cpu
jó pár HDD
5-600eu kártya lehet 2-3 darab is
Na most ha ezek bármelyike megsérül, akkor viszed az üzletbe, hogy a táp cseszte neked el????Sokan nem értik meg valójában miről szól a minőségi táp!
A feszültséget minél egyenletesebben adja le, azért minőségi és drága táp!Azt a gigabyte táp típusát leírhatnád!
Öcsémnek is FSP BLUESTORM II 400W tápja van. 8 éve megy.
-
Tikakukac
titán
De amúgy miből gondolod hogy a "minőségi" beles táp nem visz magával semmit illetve h ki van zárva?
Nem azt mondtam, hogy kizárva. Semmi sincs kizárva. Egyébként laboros tapasztalatokból gondolom, egy szimpla kábelnél is lehetett látni mi az ami szabványra készült és mi az ami valódi minőség volt. Ez csak kábel volt, akkor mekkora diffi lehet ha egészében nézünk egy rendszer 1 kisebb raklap kondival és forrasztásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest