Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tatabike őstag válasz  #06658560

üzenetére #06658560

üzenetéreHa nem akarom variálni, akkor minek vegyem meg? Akkor veszek olyat, amit nem lehet variálni, de nekem jó az elrendezése, fele ennyibe kerül, és kész... 
 Mondjuk én építem a házaimat, a mostani szellőzésben legalább ennyit tud. Az előző is jó volt, 5 évet kiszolgált, csak meguntam. Nem szeretem az előre ügyesen kitalált, mégis korlátok közé szorított dolgokat. Egy ilyen háznál, ami ennyire sokoldalú akar lenni, kompromisszum-hegyek vannak, azt sem szeretem.
 Azért meg nem fogok 60k-t kiadni, hogy nekem is jó legyen, meg a jóskapistának is... Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás. Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.
 Mit érdekel engem, ki milyen házat használ...? Ez csak a gyártónak jó, többféle igényt elégít ki egyetlen termékkel, csak az a kár, hogy ennek az árát a vevők fizetik meg. Ügyes húzás.