Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
válasz
ProEvoFan #42 üzenetére
sajnos elmúltak azok az idők amikor ingyen jöttek a pályák patch-k modok, voltak lelkes modderek akik rengeteget hozzá tettek az alap játékhoz, a kiadók ugy látták hogy eljött az idő hogy kihúzzák alóluk a szőnyeget és most már mindezekét keményen fizet aki játszani akar
-
@rglaaf
veterán
válasz
ígyvanferi #32 üzenetére
mivel pc-re nincs és szerintem nem is sokakat fog érdekelni, de egyébként is az elite-el főként az xbox tulajdonosok zsebére játszanak mert rengetegen fizettek elő rá igy ha az mondod sok millió xboxosra hogy debil akkor nekem ok te tudod
-
@rglaaf
veterán
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
először gondolkodtam hogy nyomjak e egy copy-paste-t
de aztán láttam hogy a a postolok között hemzseg az origin és battlelog aláírás igy inkább meggondoltam magam sok itt a szakértő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest