Új hozzászólás Aktív témák
-
-
julius75
aktív tag
Azért milyen "érdekes", hogy pont a Rimac bemutató után jutottak erre a következtetésre....
-
tovgab
aktív tag
Pedig szerintem nincs is találóbb jelző Muskra, mint a zseni...
"Zseni: kiemelkedően kreatív és innovatív tudós, művész, gondolkodó, korát meghatározó személy"O+ 5T ► Samsung Note 9 ► Huawei Mate 20 Pro ► Xiaomi MI 9 SE ► O+ 7 Pro ► O+ 8 Pro ► Poco F4 GT ► iPhone 13 Pro Max ► iPhone 15 Pro
-
makkmarce
őstag
válasz Luck Dragon #12 üzenetére
az a kormány csak egy reklámfogás, természetesen van normális is de mivel tudsz róla, működik a reklám
okoskodom, tehát vagyok
-
Az a csapot kormány még mindig bűn ronda számomra . Roadster pedig már rég gyártásba kellene lennie .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Tewe013
őstag
Musk meg az ígéretei most is bejöttek.
#10: Ellenben profi üzletember és marketinges, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja.
-
makkmarce
őstag
-
Noukoum
veterán
Ahogy az összes zseni sem az. Marketing érzék azért ott van. Ahelyett hogy szégyenkezve bejelentenék hogy nem tudtuk megcsinálni, azt mondja Musk hogy nem lett mert már kész van csak olcsóbban. Aztán majd a tesztek eldöntik mennyire kamu vagy nem kamu.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
dajkapeter
senior tag
A 911-es porsche sem Riken gumikon futotta a Nordschleife-én, hanem Michelin Pilot Sport Cup 2R gumin. Merem feltételezni, hogy a Plaid is ezen tudná a 2,1-es csúcsidőt. Ahogy a Roadster is az 1,1-et.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
törölt tag
1,1 másodperces gyorsulás? Bírni fogják azt egyáltalán a kerekek? Vagy hát az átlagos emberek is, mert az már azért több mint 2,5G gyorsulás
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem jó hír, ha az aksik gyártásával van probléma. Kell a fejlődés nagyon azon a fronton. Az mondjuk nem baj, hogy már a mostani autó is sok lóerőben/forgatónyomatékban. Sok embernek ahogy vezet a negyede is sok lenne és itt még az sincs mint egy sportautónál, hogy el kell kapni a váltást, hanem csak rálép a pedálra és megy, mint állat. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest