Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Gratula nagyon profi munka és igényes kivitelezés! Egyedül a külső dizájnért kár, szerintem az nagyon gagyi hatású lett. Ha maga a burkolat egy szép matt fekete színt kapott volna rajta jobban elhelyezett krómhatású díszítőkkel plusz az ASUS vörös kis elemei, világbajnok kinézete lehetne. Ez a fehér alap tönkrevágta az egészet nálam, legalábbis ami a külső megjelenését illeti. Tudom az Oázis logója fekete de fel lehetett volna azt is turbózni króm/vörös/narancs stb változatba a bemutató gép és az ASUS design kedvéért.
Viszont az írás, nagyon hangulatos volt és maga az építés abszolút profi munka, szeretnék én ilyet csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest