- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Nagyon jó lett, a korlátok meg olyanok amilyenek, nekem személy szerint tettszik a végső változat is.
Hatalmas gratula!
Már évek óta bele akarok vágni ilyen jellegű munkába, terveztem is az egyik régi monitort ehhez hasonló módon átalakítani, csak nem volt meg se a bátorság se az eszközök.Ami viszont nagyon foglalkoztat hogy a hűtés mennyire zavarja a gép előtt ülő munkáját? Vagy az lcd panel elegendő hangfogó?
Személy szerint engem zavar a notebookom hűtése is ha épp nem megy semmi zene, így ezért érdekel hogy hasonló projekt esetén mennyire létszükség a csendesebb vízhűtés, vagy megoldható léghűtéssel (nincs tapasztalom vízhűtéssel, de az anyagiak terén se vagyok eleresztve).Az aláírásodban szerepel ugyan egy megjegyzés de azért megkérdem:
-privátban szabad keresni, tudunk majd ilyen alkotással kapcsolatban dumálni? -
HoaryFox
őstag
Egyszerűen profi munka, világszínvonalú remekmű!

-
távcsőves
senior tag
Nagyon-nagyon tetszik a belső rész és a megvalósítás. A fényképek csalnak és élőben lehet más kissé a külső. De a külső nekem sem tetszik.
-
Grat, nagy munka, és a szokásos végeredmény

-
slmq3
csendes tag
Szép lett!!

Viszont el tudnám képzelni a piros fekete csíkok nélkül és kisebb logokkal egy helyen.

-
nalaca000
tag
Én nem nagyon kedvelem a modding-okat. Gyakran csak a designt látom benne.
Ennek a munkának a technikai kivitelezése, a legapróbb részletek alapos átgondolása és megvalósítása egyszerűen lenyűgözött. Briliáns! -
törölt tag
Van egy ilyen ősrégi 486-os pc-m:

(nem saját kép, de a ház ugyanolyan)Ezzel a házzal kéne vmit kezdeni. Sztem bazi nagy királyság lenne. Vmi erőművet bele.

Viszont ha megtartom még vagy 20 évig, lehet sokat fog érni. Működőképes masina+ősrégi fekete-fehér monitor (még képernyővédő/szemvédő vagy nemtom is van hozzá)+model m+mátrixnyomtató.

Lehet még golyós egér is van vhol.
Egybe van a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)