Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fryskitt

addikt

válasz Begi #116 üzenetére

A beszűkült sztem nem én vagyok. :( De van másik lehetőség is: gazdasági alapokra helyezzük a dolgokat: befizetsz mondjuk 500e forintot egy vakbélműtétért és rendben vagyunk. :) Ez a piaci alapokon lévő ellátás. Rendesen bejelentett alkalmazott? Mesélj. Mennyit fizetnek be a kasszába? A BKV alkalmazottakról beszélünk? Vagy a MÁV-ról? ? Vajon miért folyik annyi nyomozás ellenük? Talán mert túl rendesen jártak el pénzügyileg? Vagy a a számlagyárakról? Én is egy dolgot említek: 24 órás ügyelet hetente 2x, plusz a többi napon 8 óra? Miről beszélsz?
    Azt is kipróbálhatjuk, hogy egy közalkalmazott sem fizet be adót, meglátjuk, mi lesz? És a szuperbruttó? Többet adózom, mint amit az állam "nagylelkűen" odaadott? Szerinted mondjuk Anglia rosszul csinálja, mert ott kevesebb a sarc az ingyenélő közalkalmazottakra? Visszautalnék, fizesd be az állami ellátások tényleges bekerülési költéségét!! (hidd el, versenyszféra lesz az eü. ellátás és a rendőrség is) Utána beszéljünk újra. (Remélem, nem szavaztál a vizitdíj ellen!)
    Részemről befejeztem, ez a topic már nem az a topic.

Új hozzászólás Aktív témák