Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
A beszűkült sztem nem én vagyok.
De van másik lehetőség is: gazdasági alapokra helyezzük a dolgokat: befizetsz mondjuk 500e forintot egy vakbélműtétért és rendben vagyunk.
Ez a piaci alapokon lévő ellátás. Rendesen bejelentett alkalmazott? Mesélj. Mennyit fizetnek be a kasszába? A BKV alkalmazottakról beszélünk? Vagy a MÁV-ról? ? Vajon miért folyik annyi nyomozás ellenük? Talán mert túl rendesen jártak el pénzügyileg? Vagy a a számlagyárakról? Én is egy dolgot említek: 24 órás ügyelet hetente 2x, plusz a többi napon 8 óra? Miről beszélsz?
Azt is kipróbálhatjuk, hogy egy közalkalmazott sem fizet be adót, meglátjuk, mi lesz? És a szuperbruttó? Többet adózom, mint amit az állam "nagylelkűen" odaadott? Szerinted mondjuk Anglia rosszul csinálja, mert ott kevesebb a sarc az ingyenélő közalkalmazottakra? Visszautalnék, fizesd be az állami ellátások tényleges bekerülési költéségét!! (hidd el, versenyszféra lesz az eü. ellátás és a rendőrség is) Utána beszéljünk újra. (Remélem, nem szavaztál a vizitdíj ellen!)
Részemről befejeztem, ez a topic már nem az a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mitől kerül ennyibe egy telefon? Miért különböznek az árak? Külföldön miért olcsóbb?
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest