- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
Közben már megelőztek, de azért annyit én is hozzátennék, hogy legközelebb olyan linket adj, ahol tényleg hivatalos cikk támasztja alá amit mondasz. Mert ez csak arról szól, hogy bénáznak a gyárban és lassítani kell a gyártást, különben tele lesz a piac kopott meg karcolt iphoneokkal
-
privacy99
senior tag
A címben az szerepel, hogy lelassították a gyártást, mert kopások vannak az alu házon. Ez valós probléma, és egyértelmű a megoldása: lassítani kell a gyártást, mert a kapkodásban nem figyelnek oda a munkások, és oldalbavágják a telefont, ami megy tovább, tehát nincs esély a kiszűrésre. Szerintem teljesen félreértetted, ez nem olyan lassítás, hogy "jajj, nem tudunk eleget gyártani, és milyen menők vagyunk", hanem ez olyan, hogy "inkább kicsit kevesebbet, de azt tökéletesen".
És így is minden rekordot megdöntött, és új gyárakat építenek, meg robotok fogják végezni a munkát, akik 4-5ször gyorsabbak az embernél. Ha lassítanák, nem kéne se robot, se gyár.
Egyébként személy szerint engem jobban ösztönöz a vásárlásra, ha valamiből fix ellátás van, mintha alig lenne, és sorba kéne állni, meg várni. Akkor szar a marketing, vagy én máshogy lettem kódolva?
-
sien
aktív tag
na igen. az hogy gyártási kapacitás, csak a mesékben van, a valóságban csak kapcsolókat kell elforgatni hogy egy gyártósor 10.000 db napi legyártásból (amihez ugye egy év kellene hogy a 3 millió meglegyen), hirtelen napi 100.000 legyen, és amikor a vásárlási roham elcsitul, csak vissza kell tekerni. nem úgy mint a mesében, hogy ott rohadna az eszméletlenül drága technológia kihasználatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest