- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
privacy99 #124 üzenetére
Használtam i4-et (32GB), nem 2 hétig, hanem 1 évig. És bár szerettem, eladása után nem gondolkodtam újabb iPhone-ban, és jött az első Androidos telefonom, a Galaxy S2...Majd Galaxy S2 után nem is volt kérdés, hogy Android vonalon maradok, és úgy gondolom méltó utódot választottam, egy Note 2 személyében.
WP8 rendszeren kívül úgy gondolom, szinte mindent próbáltam, és bár az elején az Android ellenszenves volt a Froyo előtti időszakban, mégis itt kötöttem ki, és nem is tervezek váltást.
Kicsit a saját hibáimból is tanultam, iOS-re (is) vásároltam az App Store-ból a progikat tonna számra, 1 év alatt kb 60k értékben, aztán vakartam a fejem, amikor eladtam, és jött az S2...Majd minden kezdődött elölről, és most Android vonalon 1 év elteltével is rengeteg jobbnál jobb programot halmoztam fel. WP8 egyébként kíváncsi lennék, de ez szerintem ki fog maradni az életemből, mert még1x nem kezdem el a progik beszerzését egy harmadik platformon.A szerkesztőségnek és a fórumtagoknak is sikeres 2013-at, és Boldog Új Évet Kívánok!
-
B1T3
addikt
válasz
privacy99 #121 üzenetére
Igazad van, az iOS egy remek rendszer, nem véletlenül használják annyian megelégedéssel. De azt enyhén szólva erős így kijelenteni, hogy az Android „fos”, „minden szar” benne stb. A 2.3-ig tényleg nem nevezném teljesen kiforrottnak, sőt a 4.0 is egy átmenet a szememben, de a 4.1-gyel (valamint a 4.2-vel) már teljesen kielégítő a rendszer sebessége, folyamatossága és stabilsága.
(#124)
Én azért kíváncsi vagyok, mit tekintesz az iOS előnyeinek az Androiddal szemben, illetve miért tekinted rossznak az utóbbi platformot. Privát üzenetben is válaszolhatsz, tényleg egyszerűen csak érdekel a véleményed, ha már így a levegőbe lóg picit. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
privacy99 #124 üzenetére
Hasonló hardverű telefonom van (Alcatel OT-995). Nagyban függ ám azon is hogy a gyártó hogyan optimalizálja. Akkor a HTC szerintem úgy gondolta, 1Ghz, minek optimalizálni, erőből nyomja. Androidnál több készülékre kell optimalizálni, iOS-nál évente 1 készülék van, azért könnyebb a dolog.
Haverom iPhone 4-esét használtam pár napig, nem rossz kis készülék, de számomra túl kényes. Vigyáznom kellett rá mint a hímes tojásra.
Használtam olyant is, azt is sikerült beakasztanom, ezért mondom, felesleges. Egyik ezt, másik azt vesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
privacy99 #121 üzenetére
Na már megint az Android fikázása. Mond milyen telefont használtál? Ilyen szutyok 20 ezer forintostól ne is várj jobbat kérlek. Nem tudom nektek milyen nagy igényeitek vannak, de én 1.5 év alatt egyetlen egy androidos gépemet se cseréltem volna le, semmilyen másik készülékre. Ja azért mert a "nagyok" mondták?
Mindennek vannak hibái, de korántsem szar az Android,mint azt sokan beállítják.
És kérlek részletezd mi olyan jó az iOS-ben, de ne sorold közéjük az akadást, azt hallottam eleget, tapasztalni viszont nem nagyon volt szerencsém -
pufferzóna
tag
válasz
privacy99 #17 üzenetére
"Az iPhone 5 miért is nem durrant akkorát?"
Mert messze nem hozott olyan innovációt, amit sokan vártak, miközben maradtak a hátrányok és lett néhány nem várt, új hiba is (pl. ritka nagy égés a térképpel, kopás a készülékházon). És ha megnézed, a legjobb teljesítményt egyértelműen az amerikaiaknál aratta, máshol az android térnyerése volt látványos.
-
Hegasus
senior tag
válasz
privacy99 #17 üzenetére
Még jó hogy készlethiány van, mert nem gyártottak annyit, hogy ellehessen mondani: "nézd hogy fogy", ez mind csak alma féle marketing(aminek látom sokan bedőlnek)... tudod ha valamiből gyártanak ezer darabot, az hamarabb elfogy mintha egymilliót gyártottak volna...
(és ez csak egy cikk a sok közül, amit fellelhetsz, ezt a cikket 0,17 sec alatt találtam a google-ban)
A samesung is pontosan ezt a taktikát alkalmazza, ezért is ilyen hatalmas az eladása, az ocsmány pentile mátrix ellenére... A tömeget, nem a minőséggel lehet megnyerni, hanem csak marketinggel... (tisztelet a kivételnek) -
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
privacy99 #17 üzenetére
Nem eladási szempontból nem durrant akkorát, hanem presztízs szempontjából. Egyszerűen nem egyértelműen jobb, mint a konkurens készülékek, holott ezt az iPhone 4 még például elmondhatta. Az eladási számok véleményem szerint pont ezért olyan jók, mert a pár generációval ezelőtti modellek megágyaztak neki. A kérdés az, hogy az iPhone 7 mondjuk fog-e ilyen eladásokat produkálni két-három év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest