- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Andrea
csendes tag
Sziasztok.
2010 nyarán a T-Mobilnál 2 előfizetési szerződést kötöttem. Akkor rábeszéltek a Mix díjcsomagra mondván, hogy akkor váltok amikor akarok.
Most szerettem volna kisebb csomagra váltani, mert minden hónap utolsó napján kb:2000.- Ft marad a számlán amit ugye elvesznek és újra töltik az egyenleget.
Közökték velem, hogy ha váltani akarok még nekem kell ködbért fizetnem.
Akkor miért mondták, hogy bármikor válthatok???
Ha valaki tud kérem segítsen, nekem nincs felesleges 2000.-Ft.
Ha lenne nem a T-Mobilnak adnám.
Köszi -
bAtt001
addikt
e-mail jön minden nap vagy 30, napi többszöri facebook megtekintés
olyan 5-6x, aztán szoktam időjárást nézni rajta, rendesen netezni wifin szoktam csak vagy nagy ritkán a mobilnettel. blackberry-m van szóval nem nagy élmény a netezés rajta ezért nem is szoktam, bis van megrendelve plusz hozzá 100 mega így van 200 összesen de sosem fogom elérni
-
bAtt001
addikt
átlagosan 1.24 GB mi a fenét csinálnak ezek az emberek nekem jó ha havi 20-30 mega forgalmam van és minden nap használom
-
Black Dragon
addikt
És még a Március is a T-mobile hónapja lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest