- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
Csak gratulálni tudok a rendezvényhez én is
Kár,hogy Motorola és a Samsung nem képviseltette magát
Személy szerint a SonyEricsonnok dizájnja nem fogott meg(Arc),de pl. a Playel egy jó húsz percet játszottunk és közbe összespanoltunk a sráccal aki vigyázott rá(igazi game függő volt).Nekem nagyon bejött a grafika és a folytonosság a játékok közben és a hangerő is elég brutál lett,mert a nagy zaj ellenére is majd eldobtam egy hangosabb effektnél a kütyüt.Jó kis játékszer;kár,hogy 150be fáj.
A Nokiánál is álltam kicsit,de csak az Angry Birds TVn való játszása miatt.Kár,hogy nem lehetett plüssöket szerezni,mondjuk aki a nap végégig a legtöbb pontot éri el adott pályán vagy vmi.,az nyerhetett volna egy Angry Birds plüsst.A Symbian nekem már régóta egyértelműen halott,nemtom' minek tolják még...és ha már a zöld robottal nincsenek megbékülve legalább mutathatnának vmit. WP7 fronton,de egyenlőre ott is néma csend(az ő előadásuk volt a legsemmitmondóbb).
Az LG standján érződött,hogy mindenki az Optimus 2X,3D és Black ra van rákattanva,nekem nem sikerült odajutni.
Mellette a HTCnél jól megnyomkodtam viszont az Incredible S és a Desire S modelleket.MInd2öt szó nélkül elfogadnám(Jelenleg egy Lenegedem van)Arról sajnos már csak itt olvastam,hogy ott volt a legújabb készülékük is
Az Alcatelnél volt ami elvileg fém házas Android teló lesz év végén jelenek meg és a dummy meg a várható 50ezres kezdőár elég csábítóvá teszi.Kár,hogy nem volt működő példány.
Szívessen vettem volna ha HTC is tart előadást.Összességében nagyon örülök,hogy ott tudtam lenni.Köszönöm a lehetőséget,csak így tovább!ÉLjen a MOBILARENA:HU
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- További aktív témák...
- Apple USB C kábelek - Új
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest