Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IkszIpszilon

aktív tag

Csak gratulálni tudok a rendezvényhez én is :R
    Kár,hogy Motorola és a Samsung nem képviseltette magát :U
    Személy szerint a SonyEricsonnok dizájnja nem fogott meg(Arc),de pl. a Playel egy jó húsz percet játszottunk és közbe összespanoltunk a sráccal aki vigyázott rá(igazi game függő volt).Nekem nagyon bejött a grafika és a folytonosság a játékok közben és a hangerő is elég brutál lett,mert a nagy zaj ellenére is majd eldobtam egy hangosabb effektnél a kütyüt.Jó kis játékszer;kár,hogy 150be fáj.
    A Nokiánál is álltam kicsit,de csak az Angry Birds TVn való játszása miatt.Kár,hogy nem lehetett plüssöket szerezni,mondjuk aki a nap végégig a legtöbb pontot éri el adott pályán vagy vmi.,az nyerhetett volna egy Angry Birds plüsst.A Symbian nekem már régóta egyértelműen halott,nemtom' minek tolják még...és ha már a zöld robottal nincsenek megbékülve legalább mutathatnának vmit. WP7 fronton,de egyenlőre ott is néma csend(az ő előadásuk volt a legsemmitmondóbb).
    Az LG standján érződött,hogy mindenki az Optimus 2X,3D és Black ra van rákattanva,nekem nem sikerült odajutni.
    Mellette a HTCnél jól megnyomkodtam viszont az Incredible S és a Desire S modelleket.MInd2öt szó nélkül elfogadnám :Y (Jelenleg egy Lenegedem van)Arról sajnos már csak itt olvastam,hogy ott volt a legújabb készülékük is :(((
    Az Alcatelnél volt ami elvileg fém házas Android teló lesz év végén jelenek meg és a dummy meg a várható 50ezres kezdőár elég csábítóvá teszi.Kár,hogy nem volt működő példány.
    Szívessen vettem volna ha HTC is tart előadást.Összességében nagyon örülök,hogy ott tudtam lenni.Köszönöm a lehetőséget,csak így tovább!ÉLjen a MOBILARENA:HU :R

Új hozzászólás Aktív témák