Hirdetés
- Yettel topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.VEGA.
csendes tag
Valaki vár még T-nél z3 compactra? Én már egy hete készletértesítőn vagyok,de semmi....
-
papeerkind
csendes tag
Sziasztok!
Jól értelmezem,hogy Telekomos z3compact független?
-
heidrich
senior tag
Hat ez elég bosszantó es "gagyi" hatást kelt hogy így kiszűrődik a fény az üveg es a műanyag keret közt a bal oldalt, ha kicsit összébb nyomom akkor eltűnik...
Egyszer már csinált egy olyat is, hogy menüben mászkáltam és "összefolyt a képernyő" és teljesen elsötétült, de utána vissza tudtam kapcsolni és megjavult.
Kijelzőtől is tobbet vártam, fekete alapon oldalról nagyon világosodik a panel. Még nem tudom visszaküldöm-e.
-
ZolkoW
őstag
akkor jöjjön az a teszt akkor!
-
judas13
addikt
Tudom, hogy nagy örömködés volt a fiúknál mikor megérkezett a parketta teszt felület
de azóta is minden adás alkalmával folyamatosan táncolnak ki a képből vagy állnak csálén a mobilok- számomra nagyon zavaróan. Nem lehetne valami filc szerű jól tapadó anyaggal kiváltani ezt a lakkozott csúszka pályát?
A teszt is "kényelmesebb" és a látvány is élvezhetőbb lenne meg a telefonoknak is jobb lenne a puha felület szerintem. -
heidrich
senior tag
én szívtam egy sort, vasárnap este megrendeltem (még Sony BT hangszóró nélkül volt fent) akkor volt fekete és fehér. Másnap látom, hogy van hozzá "ajándék" mondom felhívom őket, hogy mi a módja, hogy én is kapjak hozzá. Aztán közben derült ki, hogy a rendszerben valami hiba folytán nincs is benne a megrendelésem. Utána újra megrendeltem hétfőn egy fekete színűt grátisz hangszóróval mondom akkor jobban is járok. Ma reggel meg jön az e-mail, hogy megrendelés visszautasítva... Megint hívtam őket mi van, aztán mondta az ügyintéző, hogy nincs fekete szín egyáltalán és valószinűleg ez volt a gond, hogy a rendszer engedte a feketét megrendelni de nem is volt készleten ezért dobta vissza. Érdekes a szitu mert pl. a rendelés nem fejeződött be csak látszólag mert kaptam visszaigazaló mailt is, hogy melyik nap jön a futár stb., de az ő rendszerükbe egyáltalán nem létezett a megrendelés.
Feliratkoztam a készletértesítőre gondoltam majd néhány nap és jelezni fognak, aztán pár órára rá jött is e-mail amit 20 perccel később olvastam el de már megint nem volt fekete. (gondolom felszabadult pl. 1db és elérhető lett) de gyorsan le is csaptak rá.Felhúztam magam és megrendeltem egy fehéret, de abból is kevés volt mert már egyik sem rendelhető jelenleg, csak készülékértesítő van...
Valószinű várok 3-4 napot vagy max. 1 hetet és lenne fekete de már nem bírtam várni, igazából mindkét szín tetszik, talán a feketének kicsit elegánsabb az oldalkerete feketében.
-
heidrich
senior tag
Nekem csütöröktön hozza a futár (Telekom webshop) egy fehér színűt, már nagyon várom. Feketét akartam de sajnos egyáltalán nem kapni mert teljesen elfogyott én pedig nem bírtam kivárni és most pláne "ajándék" Sony Bluetooth NFC-s hangszóró is jár hozzá.
-
Laca007
csendes tag
(#177) Steel Lord
Előző telefonom is tőlük volt, szerintem megbízhatóak, és valóban a fizetéstől számított 24 órában kezedben az áru.
(#179) ollie
Ott a pont!
(#180) Quasi_modo
Eladhatnám, de pont hogy nem fogom eladni a Z3C révén. Viszont (nem digitálisan) valóban nagyon jól gyűjti az ujjlenyomatokat, a hátlap is. Ebből a szempontból talán a fehér előnyösebb.
-
darkpower
aktív tag
válasz
Steel Lord #177 üzenetére
Én onnan rendeltem fehéret, mondjuk előrerendelés volt, az sokáig húzodott. Este megterhelték a kártyát, feladták, másnap a kezemben volt pesten dhl-el.
sajna csak 1 év garit adnak, a garis ügyintézést nem ismerem, de egyébként megbízhatónak tartom, n7 is tőlük van. -
Laca007
csendes tag
1 személyes tapasztalat 10 nap használat után...
Nekem pénteken lesz két hete, hogy megvan a Z3 Compact, feketében, expansystól jött, 529 euró volt egy Xperia E3-mal együtt.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele. Az akksi tényleg jó, ha egy nap alatt akarod lemeríteni, akkor kell hozzá 9-10 óra képernyőidő, két nap alatt már nem bír el 5 óránál több kijelzőidőt. De természetesen ezek normál google és facebook szinkronizáció, vegyesen Wifi és mobilnet mellett értendők.
A készülékház nagyon masszív, és a körbefutó műanyag elem szerintem elegánsabb feketében. A gyári csomagban nem csak füles, de védőfólia és sonys OTG kábel is volt. Beszédhangminőség kristálytiszta, hangszórók is nagyon jók, bár tényleg berezonál tőle az egész készülék.
A készülék sebességével is maradéktalanul elégedett vagyok, bár alapból csak 3-500MB RAM szabad, szerintem sok mindent gyorsítótáraz a rendszer. Chromeban 10 megnyitott lapot is akadás nélkül kezel, akadással eddig sehol se találkoztam.
Összegezve: Iphone6 és Galaxy Alpha volt még esélyes nálam, mindháromnak vannak erősségei, de nekem fontos volt az akksi, ujjlenyomatra meg pulzusmérőre nincs szükségem, és az ára is barátságosabb, mint a másik kettőnek, így egyértelmű volt a döntés. Eddig nem bántam meg, jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
-
tekk
tag
Egy jó tok kell hozzá, mert azért tud csúszni. Javaslat?
-
Kékes525
félisten
Jó kis telefon, végre egy olyan kompakt, aminél szinte csak képernyő méretben van különbség a nagy testvérétől. Várom a tesztet, a zenei hangminőségre vagyok még kíváncsi, egy jó fülessel milyen.
-
kazy76
aktív tag
válasz
Quasi_modo #133 üzenetére
Abból hogy volt már a z3c is a kezemben. A fém keret miatt jobb érzés a z1c szerintem.
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
alex devil #157 üzenetére
A G2 után nem csoda, hogy könnyű... nekem is az volt még el nem hagytam. Amúgy a Samsung Alpha még könnyebb. Pl.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Steel Lord #150 üzenetére
Az a Z1 C.
-
Fejvadi
nagyúr
Semmi olyan érzést nem váltott ki belőlem így első alkalommal, hogy nekem most azonnal kellene egy ilyen. Eddig külsőre legalább tetszettek az újabb Sonyk, de ez valamiért még nem is olyan szép. Lehet csak az áttetsző műanyag miatt az oldalán. Kicsit lehetne vékonyabb is. A hardver nem rossz, de majd kiderül a későbbiekben, hogy mennyire stabil a rendszer.
-
alex devil
senior tag
Fogdostam ma a Médiában, szép meg tetszik is...de mégsem vennék. Valahogy olyan nagyon játéktelefon érzete van. Mintha egy üres műanyag dobozt fognék, kb. De ez a legjobb Sony telefon szvsz.
-
wortz
tag
Nekem Legendd a kedvenc MA-s műsorvezetőm, de most akkorát röhögtem rajta: hosszú perceken át meséli, hogy az iPhone 3,5-4 colról idén megnőtt 4,7-5,5-re, majd fa arccal közli, hogy így most már ők is bekerültek a Samsung és a Sony mellé, mint harmadik gyártó, aki kompakt készülékeket gyárt.
Vazz... ez mekkora flash volt. -
Gempas 70
aktív tag
Bocsi... azt hittem a Z3c -re vonatkozott
-
wortz
tag
válasz
Steel Lord #150 üzenetére
Köszi!
Sajna ez még mindig sok. 80K-nál többet nem szánok telóra atm. Talán valami karácsonyi akcióban. -
Steel Lord
csendes tag
Oktober 24-25-26 - 100 K
-
wortz
tag
válasz
Steel Lord #74 üzenetére
Mikor? Hol? Mennyiért?
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Steel Lord #147 üzenetére
Neki nem tudom.. de nekem itt:
[link]
erősen gondolkodok a beszerzésben -
totj80
tag
Nem lett ez drága egyáltalán,120-125 ért már van itt függetlenül. Annyiért még jo vétel is lehet valakinek.
-
kiscsöpi
újonc
Sziasztok.Új fórumozó vagyok és egy z1 compact tulajdonosa.Jó a teló szeretm csak egy kérdésem lenne hátha tudtok segíteni.A videók nézésénél (youtube)egy piros kis olló van a képernyő bal sarkában.Hogy lehetne azt eltüntetni.Remélem tudtok segíteni
-
Tidzsimon
őstag
válasz
Csocsesz75 #81 üzenetére
Az eltüntethető, már root nélkül, szóval szerintem kényelmesebb, ha nincs ott úgy véletlen nem tudsz kilépni játékból, appból.
-
Wynsent
tag
A főképernyős google kereső kár, hogy nem eltávolítható... amúgy nagyon tetszik, de ez olyan zavaró, hogy elgondolkoztam, hogy nem kell ilyen.
-
A 2. Vesztes
senior tag
Örömmel hallom, hogy lesz összehasonlító teszt! Ilyet csinálhatnátok többet - ahogy már korábban is elhangzott kívánságként! Jó lenne, biztos sokakat leültetne a képernyő elé!
Vuff!
-
petipetya
nagyúr
Köszi az adást.
Engem meggyőzött a Z3 Compact. Habár azt hiányolom belőle, hogy nem hajlik el a ház a zsebben és nem csípi be a hajamat, de hát nem lehet minden készülék tökéletes.
-
törölt tag
Köszönjük az adást, jó volt!
Bone lehetne többet is! -
A 2. Vesztes
senior tag
Köszi, jó vót!
Vuff.
-
Thaaleum
aktív tag
Köszönjük, nagyon jó adás volt!
-
bigrock
addikt
Vezetéknélküli töltést tud-e?
-
balazsnagy38
tag
mi lesz még a héten?
-
-=ZsocC=-
tag
Bone kedvéért egy nagyobb látószögű kamerát szerezzetek be
Nem kell ennyire feszültnek lenni, kedves Bone -
kazy76
aktív tag
A z1 compactnak szerintem jobb az összeszerelési minősége
-
Frank97
csendes tag
Egy netezést indítsatok róla.
És ha meg oldható egy pohár vízbe tegyétek bele.
Köszi. -
Ghz-eg
csendes tag
a műanyag keret alatt fém van?
-
w333
félisten
Szomorú hogy műanyag ...
(#123) Ghz-eg
Nem !
-
taxy88
aktív tag
válasz
Cingáriusz #116 üzenetére
-
bence0501
csendes tag
Én arra lennék kíváncsi hogy van-e rajta Autós mód vagy valami hasonló applikáció gyárilag ?
-
BrTH
tag
Appok áthelyezhetők az SD-re mint a Sams. vagy LG telefonok esetében? Vagy a Sony még nem alkalmazza ezt a lehetőséget?
-
petipetya
nagyúr
Az életmód alkalmazás adatait gyárilag fel lehet szinkronizálni egy felhőbe, hogy format után meglegyenek?
-
-
A 2. Vesztes
senior tag
Ugyanaz a vakuja mint a Z3-nak?
Vuff.
-
halkow
őstag
Hogyan szólnak a stereo hangszórók?
Melegedik forródás jellemző-e fotózás gps közben?
Gamet kipróbálsz? -
Marton Pí
csendes tag
A vízállóságot tesztelitek?
-
taxy88
aktív tag
válasz
Cingáriusz #102 üzenetére
A Google sáv leszedhető!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Érzésre gyorsabb mint a Z3?
Vuff.
-
rootmin
tag
Akksi üzemidővel kapcsolatban mi a tapasztalat?
-
Ez a megapixel hajhászás nem értem mire jó. Szerintem egy telefonnál a 8Mp tökéletesen elég mindenre.
Amíg nem minden asztalon UHD-s monitorok lesznek és nem minden háztartásban UHD-s tv-k, addig ez a 4K videó mód teljesen értelmetlen. -
törölt tag
Hát igen mint volt szó róla a videoban felső kategóriát támogatja rendesen a sony.
Csak épp a közép kategóriát nem.
-
kelly416
veterán
Egy fontos kérdés:
Hosszabb kameranyúzást bírja-e? Bár kiterjesztett valósággal 2-3 perc videózás kiakasztja általában a régebbi Sony készülékeket, és kikapcsolja a kamerát "túlmelegedés" miatt. -
törölt tag
Jajjj, az a duplakoppintásos feloldás de kellene nekem....
-
Szép telefon. Nekem is az a véleményem, hogy ehhez a képernyő mérethez a 720p felbontás tökéletesen megfelelő. Nexus4-esemmel mai napig meg vagyok elégedve ebből a szempontból (is) és nem érzem, hogy FullHD-s kijelző kellene 4,7-es méretnél.
Dícséretes, hogy a legfrisebb KitKat-al jön ki a Z3 Compact. Régen de sokat kellett várni a gyártók frissítéseire
A google sáv szerintem a Google kritériuma, hogy kint legyen minden gyártónál. Nexusnál is ott van és nem lehet sajnos leszedni. -
Thaaleum
aktív tag
Hogyan szereztétek meg az S5 LTE-A-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mai adásunk során a Sony csúcsmodelljének kistestvérével, a Z3 Compacttal foglalkozunk, mely erős hardverrel, nagyon jó az üzemidővel, és szép formatervvel hívja fel magára a figyelmet.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Mobilinternet
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest