Hirdetés
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Kivancsi leszek Ti mit mondtok róla, külföldi oldalak nagyon pozitívan írtak a készülékről.
Holnap hozza a futár a telefont (Telekom webshop) remélem nem fogok benne csalódni.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
Nekem csütöröktön hozza a futár (Telekom webshop) egy fehér színűt, már nagyon várom. Feketét akartam de sajnos egyáltalán nem kapni mert teljesen elfogyott én pedig nem bírtam kivárni és most pláne "ajándék" Sony Bluetooth NFC-s hangszóró is jár hozzá.
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
heidrich
senior tag
én szívtam egy sort, vasárnap este megrendeltem (még Sony BT hangszóró nélkül volt fent) akkor volt fekete és fehér. Másnap látom, hogy van hozzá "ajándék" mondom felhívom őket, hogy mi a módja, hogy én is kapjak hozzá. Aztán közben derült ki, hogy a rendszerben valami hiba folytán nincs is benne a megrendelésem. Utána újra megrendeltem hétfőn egy fekete színűt grátisz hangszóróval mondom akkor jobban is járok. Ma reggel meg jön az e-mail, hogy megrendelés visszautasítva... Megint hívtam őket mi van, aztán mondta az ügyintéző, hogy nincs fekete szín egyáltalán és valószinűleg ez volt a gond, hogy a rendszer engedte a feketét megrendelni de nem is volt készleten ezért dobta vissza. Érdekes a szitu mert pl. a rendelés nem fejeződött be csak látszólag mert kaptam visszaigazaló mailt is, hogy melyik nap jön a futár stb., de az ő rendszerükbe egyáltalán nem létezett a megrendelés.
Feliratkoztam a készletértesítőre gondoltam majd néhány nap és jelezni fognak, aztán pár órára rá jött is e-mail amit 20 perccel később olvastam el de már megint nem volt fekete. (gondolom felszabadult pl. 1db és elérhető lett) de gyorsan le is csaptak rá.Felhúztam magam és megrendeltem egy fehéret, de abból is kevés volt mert már egyik sem rendelhető jelenleg, csak készülékértesítő van... Valószinű várok 3-4 napot vagy max. 1 hetet és lenne fekete de már nem bírtam várni, igazából mindkét szín tetszik, talán a feketének kicsit elegánsabb az oldalkerete feketében.
[ Szerkesztve ]
-
heidrich
senior tag
Hat ez elég bosszantó es "gagyi" hatást kelt hogy így kiszűrődik a fény az üveg es a műanyag keret közt a bal oldalt, ha kicsit összébb nyomom akkor eltűnik...
Egyszer már csinált egy olyat is, hogy menüben mászkáltam és "összefolyt a képernyő" és teljesen elsötétült, de utána vissza tudtam kapcsolni és megjavult.
Kijelzőtől is tobbet vártam, fekete alapon oldalról nagyon világosodik a panel. Még nem tudom visszaküldöm-e.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Politika
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...