Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• heidrich

senior tag

válasz Zedlog #185 üzenetére

én szívtam egy sort, vasárnap este megrendeltem (még Sony BT hangszóró nélkül volt fent) akkor volt fekete és fehér. Másnap látom, hogy van hozzá "ajándék" mondom felhívom őket, hogy mi a módja, hogy én is kapjak hozzá. Aztán közben derült ki, hogy a rendszerben valami hiba folytán nincs is benne a megrendelésem. Utána újra megrendeltem hétfőn egy fekete színűt grátisz hangszóróval mondom akkor jobban is járok. Ma reggel meg jön az e-mail, hogy megrendelés visszautasítva... Megint hívtam őket mi van, aztán mondta az ügyintéző, hogy nincs fekete szín egyáltalán és valószinűleg ez volt a gond, hogy a rendszer engedte a feketét megrendelni de nem is volt készleten ezért dobta vissza. Érdekes a szitu mert pl. a rendelés nem fejeződött be csak látszólag mert kaptam visszaigazaló mailt is, hogy melyik nap jön a futár stb., de az ő rendszerükbe egyáltalán nem létezett a megrendelés.
    Feliratkoztam a készletértesítőre gondoltam majd néhány nap és jelezni fognak, aztán pár órára rá jött is e-mail amit 20 perccel később olvastam el de már megint nem volt fekete. (gondolom felszabadult pl. 1db és elérhető lett) de gyorsan le is csaptak rá.

Felhúztam magam és megrendeltem egy fehéret, de abból is kevés volt mert már egyik sem rendelhető jelenleg, csak készülékértesítő van... :D Valószinű várok 3-4 napot vagy max. 1 hetet és lenne fekete de már nem bírtam várni, igazából mindkét szín tetszik, talán a feketének kicsit elegánsabb az oldalkerete feketében. :)

• Jimmy66

senior tag

válasz Zedlog #185 üzenetére

Közben vettek fekete festéket... ;]

[ Nincs Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák