- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Én mobiljáték témában a Monument Valley és a Feed me oil, meg az osmos (tudom nem ugyanaz a kategória), és társai óta én mindig kíváncsi vagyok. Vagy ott az Elder Scrolls legends, én már elengedtem, de kollégáimat annyira rászoktattam, hogy máig nyomják, az egyik költ is benne. Az XCOM enemy within-t rommá játszottam tableten/telefonon is.
Szóval szerintem nem minden mobiljáték(vagy mobilra is kiadott) rossz, csak sokszor a p2w meg az idiotizmus jobban bejön, mint az egyszeri fizetős tartalmas anyag.
De azért számomra van mit várni(én metrón vonaton nem hordom magammal a konzolt, laptop is kényelmetlen):
The Elder Scrolls: Blades
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm
Dead Cells
EVE: Echoes -
hitvanyalak
senior tag
3 dodóért lehet venni rózsaszín skint a xenomorph-ra, meg unikornis mintás zseblámpát
De az is lehet,hogy egy tök jó játék lesz, amit az elején kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Moza R9/KS Steering wheel eladó pedál szett nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest