- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Játékmechanikai szempontból nincs különbség, az AvP marine kampányokban nagyrészt alienek ellen toltad, azok kiváló részek voltak. Amúgy én inkább egy Division-szerű shared world játékot tudnék elképzelni, de a Destiny sem lenne túl távoli.
Amúgy a 6 Alien film és az Isolation nagyjából a kánon lore 15%-20-át fedi le olvasottak szerint, ha ehhez hozzávesszük a Blade Runner sztorikat meg az AvP-ket (ezek is ebbe a világba tartoznak), akkor is temérdek lehetőségük van a fejlesztőknek, más kérdés, hogy ezt is el lehet k*rni, lásd Colonial Marines.
Amúgy én is jobban örülnék egy tényleg current gen Isolation folytatásnak, Amanda Ripley karakterében rengeteg potenciál van.
-
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
Az csak részlet kérdés. A loot lehet akár szimplán csak tapasztalati pont, amit upgrade-re lehet beváltani a bázison. Vagy nyersanyag a craft-hoz.
Én itt az alap lore-t nem látom elég tágnak egy MMORPG-hez. Aztán persze lepjenek meg. Biztos csak én vagyok ötlettelen.
Én azt mondom, hogy az Isolation egy tökéletes Alien játék. Még egy, a második film mintájára, egy picit darálósabb, csapat alapú FPS-t el tudnék képzelni. De egy kampány erejéig, és ennyi.
-
-
ribizly
veterán
De van.
Sőt még el is futna rajta szépen, de azért ez már túlzás. Mégis kinek csinálják ezeket?
Ki az aki rajong az Alien-ért? Nem a mostani tizenéves generáció. Ergo nem valószínű, hogy Ők lesznek a célközönség.
Én aki $-t adnék érte viszont nem fogok mobilon ilyet játszani, amikor ott a PC meg a konzol is, amiken kényelmesen, beleéléssel lehet egy ilyet tolni.
Szóval menjenek a búsba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest