- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Bad Pritt #51 üzenetére
Lehet így van. De ezek a shared universe találgatások mikor jöttek elő? Mondjuk a 80-as, 90-es években? Vagy mostanában, mikor a Marvel univerzum ennyire sikeres lett? Mert manapság már minden egy univerzum szinte. A Home Alone + Saw univerzum?! Az mekkora poén volt a napokban? James Wan is jót derült rajta.
Ridley meg gondolom próbálta ezt meglovagolni mostanság, hogy hát ő bizony egy univerzumnak képzelte el mindig is..
Csak hát a Fox látván az utolsó két Alien filmet, inkább le is lőtte a következőt, nehogy még nagyobb baromságokat "vessen" filmvászonra a "mester". Akinek a épp-eszűsége mára elég megkérdőjelezhető.Ettől függetlenül látom én is az easter egg-eket. És elképzelhető. De én inkább utólagos belemagyarázásnak gondolom a nagy univerzumépítgetős láz korában.
-
.LnB
titán
Az csak részlet kérdés. A loot lehet akár szimplán csak tapasztalati pont, amit upgrade-re lehet beváltani a bázison. Vagy nyersanyag a craft-hoz.
Én itt az alap lore-t nem látom elég tágnak egy MMORPG-hez. Aztán persze lepjenek meg. Biztos csak én vagyok ötlettelen.
Én azt mondom, hogy az Isolation egy tökéletes Alien játék. Még egy, a második film mintájára, egy picit darálósabb, csapat alapú FPS-t el tudnék képzelni. De egy kampány erejéig, és ennyi.
-
-
.LnB
titán
Te nagyon el vagy tévedve, hogy a mobil gaming mekkora piac..
Pont pár hete bújt ki haverjaimmal való dumálás közben, hogy játszanak mobilon. Azt hittem csak játszogatnak. De a beszélgetés közben haverom felháborodva ecsetelte, hogy az ő mobilszolgáltatója csak havi 15k mobilos vásárlást engedélyez per hó. Ezért neki bankkártyát kellett igénybe vennie. Nyomat valami hősös stratégia játékot. Olyat amiről még soha nem is hallottam. És nem ő volt az egyetlen a haverjaim közül aki bevallotta.
30 plusszos full érett, sikeres emberekről beszélünk.
És én is költöttem bőven a Galaxy of Heroes-ra mikor nyomtam.
-
.LnB
titán
Majd kell várni 4 órát, hogy feltöltődjön az energiánk, hogy el tudjunk futni a Xenomorph elől?! De aki akar az fizethet is akár az energy-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest