Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz cskamacska #28 üzenetére
Induláskor, meg előtte a béta teszteléskor mocsok sokat játszottam vele anno, holott valóban egy hulladék volt.
Live-Die-Respawn
-
cskamacska
addikt
Ha már hullagyalázás, akkor az rég megvót a Tiberium Alliances böngésző játékkal
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
-
wjbhbdux
veterán
mindenhez. próbáld ki bármelyik ingyenes EA mobil játékot, szólj ha találsz olyat amiben nem éreznéd 15 perc után hogy könnyebb lenne az élet, ha átutalnál nekik egy kis lóvét. Még a Tetrisben is ez van.
/s
-
-
GreatL
őstag
EA átadta a RA2 grafikáit a Tencentnek és most közösen húzzák le a mikrotranzakciós vásárlókat. Eközben a világ értelmesebbik része tolja tovább az OpenRA-t...
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
addikt
Atya ég, mi ez? Az a grafika már nagyon a múlté. Én is szeretem a retrot meg minden, de ez már nekem is sok. Nekem a kedvenc részem a C&C Generals volt amúgy, azzal jó sokat játszottam. Utána pár éve kipróbáltam a Tiberium Warst, az nagyon nagy csalódás volt, kb. 2 óra játék után uninstalláltam is.
A mobilos verzióhoz: kiváncsi vagyok, telefonon hogyan lesz megoldva az irányítás. De biztos ki fogom próbálni ha kiadják.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
gantum
tag
az ea megölte a c&c-t, most pedig mint halott prosti, futtatja. csak csúnya szavakat írnék a továbbiakban.
-
atike
nagyúr
-
gabor7th
addikt
Hát már nagyon ki vagyok éhezve egy új és jól sikerült Command and Conquerre.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
törölt tag
Látom ez is a jól megszokott túlpörgetett tempójú hányás. Nem baj, hogy pont ez tette tönkre az RTS-t, mint műfajt. Emiatt nem érdekli már a többséget a stratégiai játék, mint olyan.
A cikkhez: az egész C&C4 és RA3 vonalat ki kellene törölni a C&C univerzumból, és meg nem történtté tenni. Visszatérni a gyökerekhez. Akkor lehetne sikeres újra ez a világ.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
EA IAP hegyek, hova legyek...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
wjbhbdux
veterán
/s
-
-=MrLF=-
senior tag
Hát ez nem hiányzott, egyébként is fut már ilyen néven játék PC-n.
Ez viszont tetszik:
[Command & Conquer: Red Alert 1 Online] Play Red Alert Online, Free, Forever (Multiplayer Online, LAN, Skirmish)[Command & Conquer: Red Alert 1 Online - Multiplayer Gameplay - CnCNet]
protonmail.com Secure Email Based in Switzerland . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . startpage.com The world's most private search engine from Netherland
-
Gery9112
őstag
Jobb is, hogy a Westwood nem érhette meg ezt a Csimpokomon borzadályt
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Macska topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Cybertruck Taipeiben
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest