Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Nothing Ear és Ear (a) - hallgattak a hallgatóságra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Atya ég, mi ez? Az a grafika már nagyon a múlté. Én is szeretem a retrot meg minden, de ez már nekem is sok. Nekem a kedvenc részem a C&C Generals volt amúgy, azzal jó sokat játszottam. Utána pár éve kipróbáltam a Tiberium Warst, az nagyon nagy csalódás volt, kb. 2 óra játék után uninstalláltam is.
A mobilos verzióhoz: kiváncsi vagyok, telefonon hogyan lesz megoldva az irányítás. De biztos ki fogom próbálni ha kiadják.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
Látom ez is a jól megszokott túlpörgetett tempójú hányás. Nem baj, hogy pont ez tette tönkre az RTS-t, mint műfajt. Emiatt nem érdekli már a többséget a stratégiai játék, mint olyan.
A cikkhez: az egész C&C4 és RA3 vonalat ki kellene törölni a C&C univerzumból, és meg nem történtté tenni. Visszatérni a gyökerekhez. Akkor lehetne sikeres újra ez a világ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
- Asus maximus IX. Hero z270-a
- Playstation 1 kiegészítők, kormány + váltó + pedálok
- AMD Ryzen 7 5700g, AMS RX 6800 Xt 16GB, 16 GB DDR4 Gamer Pc eladó
- Samsung Galaxy S24/S24+/S24 Ultra (bontatlan, gyári garancia) (csak 01.06-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest