- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
En ugy latom, hogy ez siman nem igaz (szepen fogalmazva). En #127-ben latom a filter nevet, es te #148-ban irtad eloszor, hogy bilinear, hogy hozhattad volna es irhattad volna te? #127-#146 kozott haromszor szerepel, hogy lateral (egyszer rosszul), es egyszer sem, hogy linear. De az is fura, hogy kb. egy bilinear filtert nezel ki a gimpbol, meg a photosopbol, de azert eldontened, hogy gpgpu-nak szamitanak-e. De legalabb ertem, hogy miert nem tartod nagyra a gpgpu-t...
-
lenox
veterán
A bilATERAL filter szuleteset valoban nem tudtam fejbol, en kb. 10 eve irtam ilyet eloszor, de a tortenete nem erdekelt, csak a 18 ev miatt volt gyanus, hogy akkor meg tul komoly gpuk nem voltak, szoval gyanitottam, hogy ezt nem tudtak hardverbol,
sajnos ez a beszélgetés olyan alacsony szintre jutott, hogy a továbbiakban már nem méltó hozzám
Hehe, beeges, menekules
. Azert akkor menekules kozben/utan meg a kedvemert keress ra a bilateral filterre, hogy legalabb legkozelebb ne szivd meg, es tanulj valamit ket megmondas kozott
.
Nekem ugy tunik egyebkent, hogy politikusnak jobb lennel, nem probalod ki?
-
lenox
veterán
Aha, szoval abbol ered a felreertes, hogy nem tudod, mi a kulonbseg a bilinear es a bilateral filter kozott. Pedig tobben, tobbszor irtak, hogy lateral, nem tunt fel, hogy nem linear? Azt eszre kene azert venni, hogy a grafika azert egy tudomany, szoval erdemes ugy osztani az eszt, hogy ha mar nem tudod, mit mond a masik, legalabb rakeresel... Ja, eleg komoly egom van, kb. mint neked, csak nekem van mire
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Napelem
- Motoros topic
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest