Hirdetés
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- iPhone topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #112 üzenetére
De.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #110 üzenetére
A Mio és az iGO (Nav N Go) között semmiféle hivatalos kapcsolat nincs. Ezért a Mio navikon a jelenlegi állás miatt és a két cég közötti "utáljukegymást" hangulat miatt a büdös életben nem lesz jogtiszta iGO.
De is pont azt a tünetet produkálod, amit a legtöbb jó értelemben vett amatőr, nem hozzáértő. Mész a márkanév után, ha Mio, akkor biztos jó, pedig rohadtul nem, most már. Ezért is született ez a kemény kritika itt, és ezért született ez a cikk is.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #107 üzenetére
Ha kiadsz érte 30 rugót, akkor bizonyára vagy annyira körültekintő, hogy tájékozódsz előtte. Az iGO8 minden WINDOWS MOBILE rendszerű kütyün fut, ami érintőkijelzős, s van elég memória benne.
Az autós PNA viszont WINDOWS CE.Ami - hát lássuk be - rohadtul nem ugyanaz.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
gyáliSanyi #105 üzenetére
Erre itt nem kapsz választ, ne is próbálkozz. Az iGO8 PNA-ba való használata lopás, bűncselekmény, ha a PNA nem ezzel a szoftverrel kerül forgalomba.
És még csúnya dolog is. Komolyan.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
czipaocsi #89 üzenetére
Ne haragudj, de lehet bármilyen csillivilli, harderevesen pöpec és bónuszfunkciókkal felspécizett a szoftver ha:
1. nem ismeri a keresett utcát
2. hülye útvonalon visz
3. random időközönként meghalA Moovnak most már nem egy sima iGO-val kell versenyeznie, hanem az iGO 8-cal. Azért ez csúnyán más kategória, és ha tudnád, hogy miket hallottam a minap a még fejlesztési stádiumban levő új verzióról, akkor...
És nem csak én húzom le, Gubro most nyúzza a Moov200-at, s finoman szólva nem tűnik elragadtatottnak.
Különösen gusztustalannak és cikinek tartom, hogy az utóbbi időben új regek hirdetik a moov nagyszerűségét. Fel nem foghatom, hogy mit gondolnak, bakker, online-ból élünk, egyből kiszűrjük a kamuregeket, többet árt mint használ a moov egyébként is megtépázott hírnevének... tényleg erre van szükség?
-
Bog
HÁZIGAZDA
Komolyan furcsa, hogy érdekes módon friss regek dicsérik itt a Moov-ot... érdekes módon ugyanolyan IP-ről... érdekes módon aki tényleg be tud számolni tapasztalatokról, az egyáltalán nem pozitív... érdekes módon az újonc regek nem tudják alátátmasztani a mondandójukat, mi viszont igen.
Kedves Leita és egy egyéb alteregók:
felesleges itt küzdeni, tényleg. Van egy termék, amely navigációra készült, de eltévedsz vele. Biztos van akiknek jó, a "fedezzük fel hazánkat véletlenszerűen" mozgalom nagy elégedettséggel használja, mert minden nap találkozhatnak a meglepetés erejével. A frissítést mi is várjuk, de ideje lenne végre felfogni, hogy a térképet nem a Mio csinálja, hanem a TeleAtlas. És rohadtul nem hetente jön a frissítés, hanem félévente. Addig meg eltévedsz. Megelégedéssel, bakker, mert sebaj, majd frissítünk. Ez másnak lehet, hogy be lehet adni, de a szakmának nem. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
mokamiklos #81 üzenetére
Na persze, pláne.
Én tényekkel támasztom alá a véleményemet. Nem egy-két hibával, az mindenhol van, hanem képekkel és adatokkal. Meg mondjuk ismerem a "konkurenciát" is.
Mellesleg a felbérlésről csak annyit, hogy kukkantsd meg, hogy milyen reklám fut a főoldal jobb felső sarkában.
Welcome to the real world of professional media. -
Bog
HÁZIGAZDA
Nem árt tisztában lenni azért a dolgokkal.
Egy térkép szarsága nem egy peccs kérdése. Térképet nem úgy rajzolunk, hogy "hopp, itt kimaradt egy utca, húzzunk be egy vonalat", hanem annak a vonalnak vannak házszámai, van kategóriája, tudni kell, hogy van-e rajta fekvőrendőr, illetve mennyi az engedélyezett sebesség, hogy azt a tervezés során figyelembe tudja venni a szoftver.
Ez nem 2 perc alatt lesz meg, nem is fél év. Több.S addig? Addig mi a bánattal navigáljak? Vegyek meg most egy gépet, hogy maaaajd jó lesz? Röhej.
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
kottadani #60 üzenetére
Itthonra ne vedd meg. Tényleg. Nem azért fikáztam le a Miot, mert haragudnék rájuk, ott figyel a reklámjuk a főoldalunkon, de ennek semmi köze ahhoz, hogy a hazai térképadatbázis igen komoly frissítésre szorul.
Jelenleg három hazai térkép létezik: TopMap, Navteq és TeleAtlas.
Az első a legjobb - ezt használja az iGO. A másodikat használja a Nokia, vagy a Thinknavi, ez sem annyira vészes. A TeleAtlas viszont a mellékutak kapcsán, a házszámozásokkal s ilyesmivel 42%-nál tart a hazai lefedettséggel. És ez bizony nagyon számít. -
Bog
HÁZIGAZDA
Sorry, ha az inkriminált mondat kiverte a biztosítékot. Már nincs ott.
De sajnos be kell látni - és direkt illusztráltam képekkel, rajzoltam hozzá, összehasonlítottam - hogy ez a térképadatbázis, ezzel a tervezési algoritmussal, amely a fél országot meg akarja velem kerülni, itthon használhatatlan. És persze, lehet szidni az iGO-t. De cserélje le bátran akárki erre, 1 nap után kéri vissza a sokat szidott hazai terméket, az tuti.
És olvastam so called konkurens oldalon is cikket róla. Ott elintézték annyival, hogy Budáról Budára menve átvitt a szoftver Pestre és vissza, szevasz. Ott nem mentek bele részletesebben. Hát én viszont igen. Mert egy ilyen terméknél ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest