Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Hát nem tudom, ez neked hogy van, de az ugyan olyan hardverű 620-amon stabil, csak az értesítési sáv lehúzása akad, de az 8.1 alatt is akadt.
Plusz egy előzetes verziótól mit vársz? De gondolom gyári visszaállítást nem csináltál utána, pedig az minden nagyobb frissítés után javallott a megfelelő működés érdekében. -
keri89
újonc
Gondolom mielőtt feltetted a PRÓBAVERZIÓT (+ mielőtt ezt írtad) elolvastad, hogy nem ajánlják mindennapi használatra, fejlesztőknek/tesztelőknek adták ki. Én is kipróbáltam, valóban iszonyú nagy hibákat tartalmaznak ezek az előzetesek. Ezeket összehasonlítani a több éve kint lévő wp 8-cal, teljesen értelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest