- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
válasz
motorhead
üzenetére
Tudom, hogy a tiéd már kész van egy ideje. Én spec. azt hittem hogy felteszik majd együtt őket, de most csak 1 gép/hó lesz állítólag. Véleményem szerint nem kell minden hónapban felmennie gépnek, legalábbis csak ezért ne kelljen már heteket várnia szegény moddernek a felkerülésig

r-chee: a cső nagyon hajlékony, nem is tudod megtörni, csak kilapul egy kicsit ha túlfeszíted. A víz pedig -ahogy a többi kiegészítő is- innen lett rendelve. Olyan piros, mint a képeken, elég szép áttetsző a cső a nagy falvastagsága ellenére is.
bartucc: hajrá, precízen, átgondolva. Máshogy is lehet, csak nem éri meg

Ventik maradnak így az tuti, de majd beszerzek egy passzív radit + a tápra is blokkot, akkor majd csinálok valami szép takarólemezt a ház tetejére.Köszi az elismerést/gratulációt Mindenkitől

-
nemethati
senior tag
motorhead: homokfúvónál azt mondták, hogy inkább nem szórnák meg mert lehet behorpadna itt-ott. Hajrá, finomítasz még valamit a gépeden?
sundor16: én Pr@ktikerben vettem, a tükör volt ~2500, a sima ~1500HUF. Tekercsekben lehet kapni.
Örülök hogy Nektek is tetszik

-
nemethati
senior tag
Köszi a gratulációkat Mindenkitől

Hajrá, csináljatok Ti is szép gépeket! -
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik hogy így gondoljátok! Ezért is megérte csinálni!

adamka16: ha lesz időm összeszámolom a sok kis apróságot is - mint pl. vegyes méretű fekete csavarok, 5000HUF kb. összesen.
Krisinto: egyik barátom munkahelyén festették le a srácok, ipari festék + vékony lakkréteg.
jaja1981: a festés nekem egy minőségibb whiskey volt, oldallapokkal együtt.
hackeeeee: igen én is magamnak csináltam az előzőt, de ezt tartósabbra szerettem volna + itt a harmadikon eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim. De azért az írót lefújtam.
XuChi: nincs az az isten, dögnehéz

ronson: mutogattam bent melóhelyen, erre jött a "na még pár neoncsövet bele" szöveg...majdnem agyvérzést kaptam, a világítás direkt lett ilyen exkluzív.
DaveJr: nem kényes, bírja. A festékvastagsággal sem volt baj mert rengeteget lecsiszoltam belőle többek között ezért is.
A ventik elhelyezését pedig máshogy nem tudtam megoldani, így egyben van a házzal.
Következő projekt a vízhűtés passzívvá-tétele lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi