- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
válasz
motorhead #77 üzenetére
Tudom, hogy a tiéd már kész van egy ideje. Én spec. azt hittem hogy felteszik majd együtt őket, de most csak 1 gép/hó lesz állítólag. Véleményem szerint nem kell minden hónapban felmennie gépnek, legalábbis csak ezért ne kelljen már heteket várnia szegény moddernek a felkerülésig
r-chee: a cső nagyon hajlékony, nem is tudod megtörni, csak kilapul egy kicsit ha túlfeszíted. A víz pedig -ahogy a többi kiegészítő is- innen lett rendelve. Olyan piros, mint a képeken, elég szép áttetsző a cső a nagy falvastagsága ellenére is.
bartucc: hajrá, precízen, átgondolva. Máshogy is lehet, csak nem éri meg
Ventik maradnak így az tuti, de majd beszerzek egy passzív radit + a tápra is blokkot, akkor majd csinálok valami szép takarólemezt a ház tetejére.Köszi az elismerést/gratulációt Mindenkitől
-
nemethati
senior tag
motorhead: homokfúvónál azt mondták, hogy inkább nem szórnák meg mert lehet behorpadna itt-ott. Hajrá, finomítasz még valamit a gépeden?
sundor16: én Pr@ktikerben vettem, a tükör volt ~2500, a sima ~1500HUF. Tekercsekben lehet kapni.
Örülök hogy Nektek is tetszik
-
nemethati
senior tag
Köszi a gratulációkat Mindenkitől
Hajrá, csináljatok Ti is szép gépeket! -
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik hogy így gondoljátok! Ezért is megérte csinálni!
adamka16: ha lesz időm összeszámolom a sok kis apróságot is - mint pl. vegyes méretű fekete csavarok, 5000HUF kb. összesen.
Krisinto: egyik barátom munkahelyén festették le a srácok, ipari festék + vékony lakkréteg.
jaja1981: a festés nekem egy minőségibb whiskey volt, oldallapokkal együtt.
hackeeeee: igen én is magamnak csináltam az előzőt, de ezt tartósabbra szerettem volna + itt a harmadikon eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim. De azért az írót lefújtam.
XuChi: nincs az az isten, dögnehéz
ronson: mutogattam bent melóhelyen, erre jött a "na még pár neoncsövet bele" szöveg...majdnem agyvérzést kaptam, a világítás direkt lett ilyen exkluzív.
DaveJr: nem kényes, bírja. A festékvastagsággal sem volt baj mert rengeteget lecsiszoltam belőle többek között ezért is.
A ventik elhelyezését pedig máshogy nem tudtam megoldani, így egyben van a házzal.
Következő projekt a vízhűtés passzívvá-tétele lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged