Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati
üzenetére
Csak kibírom valahogy. Nekik is ezt mondtam, lehet ezért lettél előttem...
Kár volt az elszólás.No meg azért van most több gép is valóban, fellendült a szakma.Reméljük nem fog hígulni, bár elég jó a szűrés.Minden gép szép eddig ami fent van, és valahogy jobban mutatnak mint ha csak képen nézegeti az ember. -
motorhead
aktív tag
válasz
nemethati
üzenetére
Az attól függ,milyen szemnagyságú homokkal esnek neki. Sokszor inkább az a baj, hogy nem szeretnek tökölni egyedi dolgokkal. Lásd, számítógépház.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.
Hamarosan fellövik az én gépemet is, legalábbis ezt ígérték. Persze lehetne finomítani, de én úgy gondolom ez már kerek ahogy van.
A tiedet már feltették! .-RESPECT-.Diszkriminációsbeprotezsálóshátszelesprotekciós hiba folytán kerülhetett fel a tied hamarább?
Az enyém már régen kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kár volt az elszólás.No meg azért van most több gép is valóban, fellendült a szakma.Reméljük nem fog hígulni, bár elég jó a szűrés.Minden gép szép eddig ami fent van, és valahogy jobban mutatnak mint ha csak képen nézegeti az ember.
Ha odaviszel egy autó motorháztetőt, nem küldenek haza vele... Nekem szerencsém van,egy ismerősnek van ilyen gépe otthon.