Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Köszönöm.

Na igen a helyprobléma.. egy 2TB-os lemezen szűkölködtem a szerveren, és mivel olyan sok anyag volt rajta, hogy nem bírtam átnézni mi kell még, ezért mindig a legnagyobbak közül töröltem mikor megtelt, a helyére meg több kisebb került, így elaprózódtak.. csak úgy kitörölni nem akartam mielőtt át nem válogatom. A legnagyobb fájlok 3-4GB méretűek, és azokból sem maradt sok, viszont találtam még 2 évvel ezelőtti aktív anyagot is rajta. Így hamar összejön pár ezer.
(#24) Árpaszörp:
Az lehet hogy az olcsóbb, de ez a PicoPSU-s megoldás nekem jobban bejön, és még kisebb, szellősebb is. -
Serricon
senior tag
Nagy gyűjtő vagyok, nem szeretek törölgetni..

Bár most épp elég nagy felfordulás van a szerver környékén, vagy fél napomba telt mire átmásoltam másik vinyóra őket, és azt hiszem ideje szelektálni, rendet tenni. De ismerem magam, 1-2 hónap és újra megtelik az egész..
(#16) hcl:
Én ilyen gyári routert még nem láttam boltban, de értem mire gondolsz.
Lehetett volna belső megoldással is wifi-t, de szükség volt a régi routerre is a plusz portok miatt switch-ként, ezért ha már úgy is ott van spóroltam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RTX 4070 SUPER Dual OC, 2 év bolti garival
- SkyWatcher AZ-Goto 130/650 Newton távcső Wifi modullal eladó
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi