Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Ha ujraindítom, akkor utána gyorsanbb lesz, ugyanolyan gyors, mint amikor fel lett telepítve, tehát egy szimpla reboottól magára talál, ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor Ipcop volt fent, szintén free bsd alapokon, hogy a kernel verzió melyiknél magasabb, azt nem tudom.
Használtam még az Ipfire-t is, szintén ez volt a helyzet, ott annyira belassult, hogy volt hogy resetelni kellett a gépet, de azzal más gond is volt, pl, cashelte a torrent tracker adatokat, és lesz**rta a kivétel listát, így ment a sülyesztőbe, pedig az ipcoptól jobb szolgáltatásai vannak, és valamivel gyorsabb is nála, de komoly gondok vannak vele, lehet, hogy egy későbbi változatban majd javítják.
Nem értem, hogy miért van, win alatt az ssd száguld, nincs semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MySQL topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest