Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Ha ujraindítom, akkor utána gyorsanbb lesz, ugyanolyan gyors, mint amikor fel lett telepítve, tehát egy szimpla reboottól magára talál, ugyanezt tapasztaltam akkor is, amikor Ipcop volt fent, szintén free bsd alapokon, hogy a kernel verzió melyiknél magasabb, azt nem tudom.
Használtam még az Ipfire-t is, szintén ez volt a helyzet, ott annyira belassult, hogy volt hogy resetelni kellett a gépet, de azzal más gond is volt, pl, cashelte a torrent tracker adatokat, és lesz**rta a kivétel listát, így ment a sülyesztőbe, pedig az ipcoptól jobb szolgáltatásai vannak, és valamivel gyorsabb is nála, de komoly gondok vannak vele, lehet, hogy egy későbbi változatban majd javítják.
Nem értem, hogy miért van, win alatt az ssd száguld, nincs semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Elektromos autók - motorok
- Házimozi belépő szinten
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- Sorozatok
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Canon EF & EF-S objektívek + K&F szűrők
- Canon 90D + 2 akku + portré grip
- Samsung S25 Ultra, 256GB, Titán Black, fóliás, gyári független, ajándék gyári bőr tok+biztosítás
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Samsung Galaxy S24 Ultra - független, garanciás, hibátlan
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest