Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
A 3D -s megoldást ki kell próbálnotok, vörös/cián szemüveggel egész egyszerűen frenetikus *
Amikor először magasra mentem (aztán szarrá törtem magam mert leestem), az utolsó pillanatban rámtört a magaslati frász, ahogy lenéztem... Meg is lett az eredménye.Amúgy az egyik legnagyobb gyakorlati haszna pl. az íjászkodáskor mutatkozik meg. 3D -ben kicsit lassul a gép, de ha lekapom a performanszt "fancy" -ről "fast" állásba, nálam eléggé sokat jelent.
--------------------------
*: ha vesztek egy vörös/cián szemüveget, letölthető hozzá egy driver (iz3D), amivel egy csomó directX -es 3D játék együttműködik, és anaglyph szemüveggel korlátozás nélkül használható ( az okos-szemüveges megoldások csak próbaidőre ingyenesek, de a piros/cián free).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amikor először magasra mentem (aztán szarrá törtem magam mert leestem), az utolsó pillanatban rámtört a magaslati frász, ahogy lenéztem... Meg is lett az eredménye.